YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

Ben kumbarama en az 50 kuruş atıyorum. Arada bütün para koyup içindeki bozuklukları alıyorum. Sigara, su, markete kullanıyorum. 50kurustan küçükleri ayrı biriktiriyorum onları da halk ekmek büfesi de tumletiyorum. Ben her maaş zamanı kumbarayi açtığım için çok fazla bozukluk olmuyor

Canım a 101 şok falan tumluyor diye biliyorum ama 5 10 krslar icin ayrı kumbara yap ıstersen çünkü onlar yer kaplayacak kumbarada daha büyük paralara daha yer kalsin ki daha çok para ciksin
Vallla parası olana göre kumbarasina çeyrek ve gram altının atan arkadaşlar biliyorum.aylik bozukluklarını çeyrek yapıp hedefliyor birikimleri ben öyle olamadim

Merhaba. hayırlı olsun konumuz. Ben varım inşallah

Gunaydin
Haftalik degilde aylik yazarim birikimlerimi gelir giderlerimi bende
Kumbara biriktirmiyorum

Hayırlı olsun yeni konu
Ben biriktida biriktip her ay açıyorum. Vadesiz hesaba atıp gram altın alıyorum

Selam kizlar hayirli olsun topiginiz
Bol birikimli olsun insallah

Bende burdayım. Acaba ayın belli bir tarihinde ne kadar biriktirdik şeklinde bildirim yapar miyiz
vay vay bütün kızlar toplanmış adınız hemde sayfa 1 de vay bensiz olur mu? İşte geldim burdayım ben bu işte 2018 de (insalllah) usta olurum.

Merhaba kızlar ben de varım inş.
Haftalık belli bur miktar belirledim hafta arası 100 tl haftasonu için de 50 tl fazlasını atıyorum kumbaraya
Yeni başladım birikime. Deneme henüz bu miktar yeter yetmez bakacam
ha bu nedir ya.sahtekimlik mi

kızlar şimdi burdan mi devam ediyoruz Bikac konu oldu kafam karıştı benim. eksik kalmamak için hedeflerimi her gruba yaziyorum
Vallla birkaç topicmiz oldu topicler biriktiriyoruz bakalım. Bende her yere yazdım insalllah bu yazdığımız kadarda becerip biriktirebiliriz

Vallla birkaç topicmiz oldu topicler biriktiriyoruz bakalım. Bende her yere yazdım insalllah bu yazdığımız kadarda becerip biriktirebiliriz
inşallah başaracağız tabiki yiyeceğiz içeceğiz gezeceğiz ama bir gün sonrasını düşünerek BASARACAGIZ

kızlar şimdi burdan mi devam ediyoruz Bikac konu oldu kafam karıştı benim. eksik kalmamak için hedeflerimi her gruba yaziyorum
Biz ocak ayında sıfırdan baslayanlardanız canım kendine aylık hedef ve yıllık hedef belirle senide ilk sayfaya ekleyelim canım

inşallah başaracağız tabiki yiyeceğiz içeceğiz gezeceğiz ama bir gün sonrasını düşünerek BASARACAGIZ
Aslında var ya birçok yerde hem birikim hemmkredi borcu hem kurban hemde kumbara birikimlerine değinilmiş ben tüm bunların üstüne birde yaz tatili birikimi ekleyecem.yoksa ben altın bozarak tatile gidilmesine karsiyim

Benimde ekleyebilir misiniz. Ocak ayı hedefi 1500 kredi 2 gram
2018 birikim hedefim 20bin kredi 12 gram 12 çeyrek ve 3 etheryum insalllah

Kullanılmayan topikleri kapattırın bari aynı amaçla üç topik oldu sanırım. Benim de kafam karıştı valla
Zaten zamanla aktif olanlar güncelle kalıp pasifler aşağılara itilir. Hepsine bildiride bulundum biri ısrarla. Beni eklemiyor mesela :) acaba neden. Yinede kapattım tarafı değilim herkesin kendi özgürlüğü

benimde kafam karıştı nereye yazdigimi anlayamıyorum
:))) Herkeste durum aynı
Yeniden başlıyoruz 2018 de başlıyoruz diye arkadaşlarımız aynı amaca hizmet eden iki farklı konu açmışlar. Bu sefer istikrarlı, kararlı ve devamlı olur diye ümit ediyorum ikisinin de.
Bir de karamelli_turta nin altın topigi var biliyorsun,orasi birikimim can damarı

Olsun canım, biz de daha çok gaza geliriz belki daha çok birikim yaparız
Teşekkür ederim ayrıca K kahvemsi mutluluk

Olsun canım, biz de daha çok gaza geliriz belki daha çok birikim yaparız
Teşekkür ederim ayrıca K kahvemsi mutluluk
Sen kk nin özlem denizmeni sin benim için çok başka yerdesin, hayatına dokunduğun insanlar çok şey ogrendi senden
Ben 2018e kart/kredi borçları olmadan girdim, yaptığım yatırımlar da yanıma kar kaldı. Bunda payın o kadar çok ki
Umuyorum ki bu yeni konularda da arkadaşlar birşeyler öğrenir, umitlenir paranın kıymetini bilirken hayatlarına yeni bir bakış açısı katarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…