- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Ocak hedefin nedir canımÖncelikle hepinize güzel bir yıl diliyorum.
sena9797
2018 yılı hedefim 15 gram.
2017 yılı toplam birikimim 2 çeyrek 6 gram altın.
Kızlar herkesin birikim hedefi yazıldı herkes bir göz atsın yanlıslık vs varmı diye 1ocakta baslıyoruz inşallah :)
Vallla parası olana göre kumbarasina çeyrek ve gram altının atan arkadaşlar biliyorum.aylik bozukluklarını çeyrek yapıp hedefliyor birikimleri ben öyle olamadimCanım a 101 şok falan tumluyor diye biliyorum ama 5 10 krslar icin ayrı kumbara yap ıstersen çünkü onlar yer kaplayacak kumbarada daha büyük paralara daha yer kalsin ki daha çok para ciksin
Merhaba. hayırlı olsun konumuz. Ben varım inşallah
Gunaydin
Haftalik degilde aylik yazarim birikimlerimi gelir giderlerimi bende
Kumbara biriktirmiyorum
Hayırlı olsun yeni konu
Ben biriktida biriktip her ay açıyorum. Vadesiz hesaba atıp gram altın alıyorum
Selam kizlar hayirli olsun topiginiz
Bol birikimli olsun insallah
vay vay bütün kızlar toplanmış adınız hemde sayfa 1 de vay bensiz olur mu? İşte geldim burdayım ben bu işte 2018 de (insalllah) usta olurum.Bende burdayım. Acaba ayın belli bir tarihinde ne kadar biriktirdik şeklinde bildirim yapar miyiz
ha bu nedir ya.sahtekimlik miMerhaba kızlar ben de varım inş.
Haftalık belli bur miktar belirledim hafta arası 100 tl haftasonu için de 50 tl fazlasını atıyorum kumbaraya
Yeni başladım birikime. Deneme henüz bu miktar yeter yetmez bakacam
Vallla birkaç topicmiz oldu topicler biriktiriyoruz bakalım. Bende her yere yazdım insalllah bu yazdığımız kadarda becerip biriktirebilirizkızlar şimdi burdan mi devam ediyoruz Bikac konu oldu kafam karıştı benim. eksik kalmamak için hedeflerimi her gruba yaziyorum
inşallah başaracağız tabiki yiyeceğiz içeceğiz gezeceğiz ama bir gün sonrasını düşünerek BASARACAGIZVallla birkaç topicmiz oldu topicler biriktiriyoruz bakalım. Bende her yere yazdım insalllah bu yazdığımız kadarda becerip biriktirebiliriz
Biz ocak ayında sıfırdan baslayanlardanız canım kendine aylık hedef ve yıllık hedef belirle senide ilk sayfaya ekleyelim canımkızlar şimdi burdan mi devam ediyoruz Bikac konu oldu kafam karıştı benim. eksik kalmamak için hedeflerimi her gruba yaziyorum
Aslında var ya birçok yerde hem birikim hemmkredi borcu hem kurban hemde kumbara birikimlerine değinilmiş ben tüm bunların üstüne birde yaz tatili birikimi ekleyecem.yoksa ben altın bozarak tatile gidilmesine karsiyiminşallah başaracağız tabiki yiyeceğiz içeceğiz gezeceğiz ama bir gün sonrasını düşünerek BASARACAGIZ
Benimde ekleyebilir misiniz. Ocak ayı hedefi 1500 kredi 2 gram2018 yılı kullanıcılar ve birikim hedefleri:
1-) sena9797= 30gram altın+ 200euro
2-) kahvemsi mutluluk=25 gram altın +250 usd
3-)ay-isigi=15gram altın
4-) selutbar= 12 çeyrek +7gram altın +1000 dolar
5-) matmazelnoriliya=6000tl
+1000dolar+25gram altın
6-) serenita90=24-36 gram arası
7-) pembegomlek= 12 gram altın
8- maleficent2012=36gram altın +kumbara
9-) kafam-karisik= 12yarım altın +kumbara
———2018 ocak ayı kim ne kadar biriktirdi?:————-
1-) Sena9797= 2gram altın +20euro
2-) kahvemsi mutluluk=1gram altın+ alabildiği kadar usd
3-) ay-isigi=300tl
4-) selutbar=1 çeyrek + 50dolar
5-) matmazelnoriliya=300tl + 1gram +10dolar
6-) serenita90= 2 gram altın
7-) pembegomlek= 1-2 gram altın
8-maleficent2012=5gram altın
9-)kafam-karisik=1yarım altın
Zaten zamanla aktif olanlar güncelle kalıp pasifler aşağılara itilir. Hepsine bildiride bulundum biri ısrarla. Beni eklemiyor mesela :) acaba neden. Yinede kapattım tarafı değilim herkesin kendi özgürlüğüKullanılmayan topikleri kapattırın bari aynı amaçla üç topik oldu sanırım. Benim de kafam karıştı valla
2018 hedef 132gr ve 360 euroBiz ocak ayında sıfırdan baslayanlardanız canım kendine aylık hedef ve yıllık hedef belirle senide ilk sayfaya ekleyelim canım
benimde kafam karıştı nereye yazdigimi anlayamıyorumKullanılmayan topikleri kapattırın bari aynı amaçla üç topik oldu sanırım. Benim de kafam karıştı valla
:))) Herkeste durum aynıbenimde kafam karıştı nereye yazdigimi anlayamıyorum
Olsun canım, biz de daha çok gaza geliriz belki:))) Herkeste durum aynı
Yeniden başlıyoruz 2018 de başlıyoruz diye arkadaşlarımız aynı amaca hizmet eden iki farklı konu açmışlar. Bu sefer istikrarlı, kararlı ve devamlı olur diye ümit ediyorum ikisinin de.
Bir dekaramelli_turta nin altın topigi var biliyorsun,orasi birikimim can damarı
Sen kk nin özlem denizmeni sin benim için çok başka yerdesin, hayatına dokunduğun insanlar çok şey ogrendi sendenOlsun canım, biz de daha çok gaza geliriz belkidaha çok birikim yaparız
Teşekkür ederim ayrıca K kahvemsi mutluluk