fiziki olarak bende bulundurmak isterdim keşke hırsızlık diye bir şey olmasaydiKızlar size birşey soracağım altınlarınızı neden sanal olarak alıyorsunuz yani benimki eski gidip kuyumcudan alıyorum ben al sat filan mı yapıyorsunuz?:)
Bizimde girdi benimde korkum o sansa bak bende en para günlük faizli hesabını kullanıyorum altın hesabından memnunsan bende acayımben daha önce evime hırsız girdiği için fiziki altın almıyorum,
güven açısından yani banka tercih ediyorum
enpara kullanıyorum, finansbank
ben tüm işlemlerimde enpara kullanıyorum, memnunum canımBizimde girdi benimde korkum o sansa bak bende en para günlük faizli hesabını kullanıyorum altın hesabından memnunsan bende acayım
Teşekkürler bende bakayım:)ben tüm işlemlerimde enpara kullanıyorum, memnunum canım
keşke iğrenç insanlar ne olucakfiziki olarak bende bulundurmak isterdim keşke hırsızlık diye bir şey olmasaydi
kesinlikle korkuncBizimde girdi benimde korkum o sansa bak bende en para günlük faizli hesabını kullanıyorum altın hesabından memnunsan bende acayım
altının da en para oluyor mu. EFT ücreti vs yok diye biliyorum acaba faizli günlük hesabı nasıl oluyor yüzde kaç faizben tüm işlemlerimde enpara kullanıyorum, memnunum canım
enpara da her para birimi ve altın varkeşke iğrenç insanlar ne olucak
kesinlikle korkunc
altının da en para oluyor mu. EFT ücreti vs yok diye biliyorum acaba faizli günlük hesabı nasıl oluyor yüzde kaç faiz
Dolar düşücekmis diyolar bu aralar dolar almak daha mantıklı sanki ne dersin canımSelam canım
Ben 65 USD aldım bu hafta, eşim de doğum günü hediyesi bir miktar nakit verdi o zulaya, ve gram altın almış, altını birikime ekledim
dolar aldığımda altın ve dolara baktım dolar düşerken altın hep yükselişteydi bende doları tercih ettimDolar düşücekmis diyolar bu aralar dolar almak daha mantıklı sanki ne dersin canım
Bende tek birseyde tutmayı dogru bulmuyorum yolculuk nereye:)dolar aldığımda altın ve dolara baktım dolar düşerken altın hep yükselişteydi bende doları tercih ettim
Usd grafiğine bakınca gerçekten en alt seviyelere inmiş görünüyor daha düşmez ama tekrar 4 TL sınırını test eder diyorlar,
Tabi ben uzman değilim
Dolar eskiden hiç takip ettiğim bir konu değil net bilemiyorum,
uzmanlar tek şeye yatırım yapmayın paranızı bolun birkaç varlığa yatırım yapın dedikleri için altının yanında çeşit olsun diye ilk kez geçen ay 10 USD aldım
2018 sonunda da yurtdışı hayalim var onun için her ay USD almayi planliyorum
Bilmem sadece umut daha pasaport bile yok:)Bende tek birseyde tutmayı dogru bulmuyorum yolculuk nereye:)
Anladım olsun cok kolay cıkıyor zaten yeterki hedefler belli olsun :)Bilmem sadece umut daha pasaport bile yok:)
Takip ettiklerinibirakma canim. Bazen yeri geliyorkio an bir topikte konusu dönmeyen diger topikte donebiliyorkızlar şimdi burdan mi devam ediyoruz Bikac konu oldu kafam karıştı benim. eksik kalmamak için hedeflerimi her gruba yaziyorum
Tebrik ediyorum kesinlikle az çok denemek gerek bende de para üstü olunca mavi bakkalda 50 kuruş dahil almazdim aman sende derdim . hoş şimdide çok iyi takip etmem. Birde diyelim kuaföre gitttim 15 TL kaaş ise ben 20 ver beş bahşiş çıkarım.yok diyelim bir kahve içmeye gitttim kahve tutsa 22 versem 25 almam üstünü yanibenim böyle gereksizliklerkm çok var. En son bir sadaka yarım litre su sistem vardı bir yılda bu şekilde para üstlerine dikkkat ettimm ve üç çocuğa bot aldımKızlar bu arada ben yatırımd aküçğk büyük ayırt etmiyorum kendime su şişeleri aldım evde her küçük paranın bir su şişesi var ayırarak atıyorum paraları yani aynı cinsine göre yıl sonunda ağzına kadar dolar diye tahmin ediyorum 5-10krşlar zaten en cok kaybolan paralar onlarıda toplamaya bakın :)
Ay nick harika.en sevdiğim parça. Bol birikimli bir yıl dilerim bacimTakip ettiklerinibirakma canim. Bazen yeri geliyorkio an bir topikte konusu dönmeyen diger topikte donebiliyor
Kesinlikle öyle bende sharethemeal uygulamasını kullanıyorum canım günlük 1.50tlye bir cocugu duyuruyosun afrika ülkelerindeki harika bişey :)Tebrik ediyorum kesinlikle az çok denemek gerek bende de para üstü olunca mavi bakkalda 50 kuruş dahil almazdim aman sende derdim . hoş şimdide çok iyi takip etmem. Birde diyelim kuaföre gitttim 15 TL kaaş ise ben 20 ver beş bahşiş çıkarım.yok diyelim bir kahve içmeye gitttim kahve tutsa 22 versem 25 almam üstünü yanibenim böyle gereksizliklerkm çok var. En son bir sadaka yarım litre su sistem vardı bir yılda bu şekilde para üstlerine dikkkat ettimm ve üç çocuğa bot aldım
Aynen bende severim.. sezen aksu candir :) ben pinarzengin34 bu arada.. simdi kim bu diyenler olurAy nick harika.en sevdiğim parça. Bol birikimli bir yıl dilerim bacim