- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
Canım benimSen kk nin özlem denizmeni sin benim için çok başka yerdesin, hayatına dokunduğun insanlar çok şey ogrendi senden
Ben 2018e kart/kredi borçları olmadan girdim, yaptığım yatırımlar da yanıma kar kaldı. Bunda payın o kadar çok ki
Umuyorum ki bu yeni konularda da arkadaşlar birşeyler öğrenir, umitlenir paranın kıymetini bilirken hayatlarına yeni bir bakış açısı katarlar.
Ya senin bu samimiyetini ayrı seviyorumCanım benim
Ne büyük hafiflik değil mi kk borçları olmaması :) sende zaten potansiyel vardı başardın cnm. Evet para kazanıyoruz çok şükür ama yakın zamana kadar kıymetini bilememişiz öyle gerekli gereksiz harcamışız, ne acı aslında değil mi hiç yarını düşünmeden..
Artık öğrendik
Senin adına çok mutluyum canım inanki.
Sizin borçlarınız azaldıkça sanki benim borcum azalmış gibi seviniyorum
Bende sen ve senin gibi samimi arkadaşlarım hepinizi seviyorum.Ya senin bu samimiyetini ayrı seviyorum
Dört ayda neredeyse tüm borclarimi kapattım. Bir ay sonra inşallah kimseye/hiçbir yere borcum kalmayacak tamamen tertemiz olacağım.
Gider listemde her ay bir satırı silmek nasıl güzel bir duygu anlatamıyorum bile
Çok şükür para kazanıyoruz evet ama aklımız başımıza sonradan geliyor
Bundan sonra daha bilinçli, daha sağlam birikimler yapıp guzel günler görürüz umarım hep birlikte
kesinlikle katılıyorum. Eskilerden olarak kirliçıkılardan sonra mavipatiklinin topici diyorum:))) Herkeste durum aynı
Yeniden başlıyoruz 2018 de başlıyoruz diye arkadaşlarımız aynı amaca hizmet eden iki farklı konu açmışlar. Bu sefer istikrarlı, kararlı ve devamlı olur diye ümit ediyorum ikisinin de.
Bir dekaramelli_turta nin altın topigi var biliyorsun,orasi birikimim can damarı
Ekledim senide canım listeye :)Benimde ekleyebilir misiniz. Ocak ayı hedefi 1500 kredi 2 gram
2018 birikim hedefim 20bin kredi 12 gram 12 çeyrek ve 3 etheryum insalllah
Ekledim senide listeye canım2018 hedef 132gr ve 360 euro
ocak hedef 11 gr ve 30 euro
ya ben dolar ve euro arasında kararsız kaldim ara sıra az miktarda almak istiyorumGünaydın kızlar
yılın ilk birikmi 25 usd aldım :)
süpersin cnm bereketi bol olsun hedeflerine ulaş ıns tez zamandaYılın ve Ocak ayının ilk birikimini şahsen gerçekleştirdim iş bankası 158.06 dan 2 gram aldım .
aman cnm dikkat et kredi kartı dipsiz kuyu misaliKızlar 1000küsür tl kredi kartı harcamısım bu ay ve sadece 150tlsi yemek geriye kalanı sırf israf kendime söz verdim subat ayının 2 sine kadar kredi kartıma dokunmayacağım..
Malesef öyle artık ay basında cekiyorum paramı kartlara dokunmayacagım bu ay bakalım nasıl idare edebileceğim :)aman cnm dikkat et kredi kartı dipsiz kuyu misali
Ben de az az döviz alacağım artıkya ben dolar ve euro arasında kararsız kaldim ara sıra az miktarda almak istiyorum
Bankadan almayı söylüyorsan bu sanal değil. Altın hesabın oluyor. Güvenlik açısından rahat oluyorsun en güzel yanı o. Diğeri de kuyumcuların al sat karlarından kurtuluyorsunKızlar size birşey soracağım altınlarınızı neden sanal olarak alıyorsunuz yani benimki eski gidip kuyumcudan alıyorum ben al sat filan mı yapıyorsunuz?:)
Yok sanal derken hani mobil bankacılıgı kastetmiştim daha mı iyi oluyor acaba ve hangi bankayı önerirsiniz?:)Bankadan almayı söylüyorsan bu sanal değil. Altın hesabın oluyor. Güvenlik açısından rahat oluyorsun en güzel yanı o. Diğeri de kuyumcuların al sat karlarından kurtuluyorsun
ben daha önce evime hırsız girdiği için fiziki altın almıyorum,Yok sanal derken hani mobil bankacılıgı kastetmiştim daha mı iyi oluyor acaba ve hangi bankayı önerirsiniz?:)