YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

Canım benim
Ne büyük hafiflik değil mi kk borçları olmaması :) sende zaten potansiyel vardı başardın cnm. Evet para kazanıyoruz çok şükür ama yakın zamana kadar kıymetini bilememişiz öyle gerekli gereksiz harcamışız, ne acı aslında değil mi hiç yarını düşünmeden..
Artık öğrendik
Senin adına çok mutluyum canım inanki.
Sizin borçlarınız azaldıkça sanki benim borcum azalmış gibi seviniyorum

Ya senin bu samimiyetini ayrı seviyorum
Dört ayda neredeyse tüm borclarimi kapattım. Bir ay sonra inşallah kimseye/hiçbir yere borcum kalmayacak tamamen tertemiz olacağım.
Gider listemde her ay bir satırı silmek nasıl güzel bir duygu anlatamıyorum bile
Çok şükür para kazanıyoruz evet ama aklımız başımıza sonradan geliyor
Bundan sonra daha bilinçli, daha sağlam birikimler yapıp guzel günler görürüz umarım hep birlikte

Bende sen ve senin gibi samimi arkadaşlarım hepinizi seviyorum.
Her ay o borç kalemlerinin birer birer eksilmesinin verdiği haz çok ayrı :)
Ben inanıyorum canım, daha sağlam daha kararlı bir şekilde devam edeceğimize.

kesinlikle katılıyorum. Eskilerden olarak kirliçıkılardan sonra mavipatiklinin topici diyorum

Arkadaşlar yeniden biriktirmeye baslıyoruz 2018de benim konumdu cok fazla kişi katılıp hadi biriktirelim diyip ay sonunda kimseyi göremeyince kalan birkaç kişi olarak bizimde motivasyonumuz düşüyordu bu konuyu gerçekten birikim hedefi olanlar için açtık istediğiniz konuyu takip etmekte özgürsünüz sadece yeniden baslıyoruzda aktif değiliz artık bilginize...

Kızlar 1000küsür tl kredi kartı harcamısım bu ay ve sadece 150tlsi yemek geriye kalanı sırf israf kendime söz verdim subat ayının 2 sine kadar kredi kartıma dokunmayacağım..

Kızlar size birşey soracağım altınlarınızı neden sanal olarak alıyorsunuz yani benimki eski gidip kuyumcudan alıyorum ben al sat filan mı yapıyorsunuz?:)

Kızlar size birşey soracağım altınlarınızı neden sanal olarak alıyorsunuz yani benimki eski gidip kuyumcudan alıyorum ben al sat filan mı yapıyorsunuz?:)
Bankadan almayı söylüyorsan bu sanal değil. Altın hesabın oluyor. Güvenlik açısından rahat oluyorsun en güzel yanı o. Diğeri de kuyumcuların al sat karlarından kurtuluyorsun

Bankadan almayı söylüyorsan bu sanal değil. Altın hesabın oluyor. Güvenlik açısından rahat oluyorsun en güzel yanı o. Diğeri de kuyumcuların al sat karlarından kurtuluyorsun
Yok sanal derken hani mobil bankacılıgı kastetmiştim daha mı iyi oluyor acaba ve hangi bankayı önerirsiniz?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…