Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar evet aktifleşiyoruz 2017nin sonundayız artık herkes 2018 için hedeflerini söylesin önce onu yazalım yıl sonuna kadar dursun.
Birde ocak ayı hedeflerinizi belirtin hemen günceleme yapayım
Eline sağlık :) bu sene esimle arabayı borç ile almiştik, onun borcunu bitirmeye calışacağız, onun haricinde kendi hedefim her ay 2-3 gram altin. Kenarda acil durum vs diye bu parayi ayri tutmayi planliyorum.Kızlar herkesin birikim hedefi yazıldı herkes bir göz atsın yanlıslık vs varmı diye 1ocakta baslıyoruz inşallah :)
Rica ederim heray 2-3 gram bende biriktirmeye calısıyorum mutlaka insanın zor zamanlar kıyısında köşesinde birşeyi olmalı :)Eline sağlık :) bu sene esimle arabayı borç ile almiştik, onun borcunu bitirmeye calışacağız, onun haricinde kendi hedefim her ay 2-3 gram altin. Kenarda acil durum vs diye bu parayi ayri tutmayi planliyorum.
Bozuk para işine yarıyorsa tümlüyorlar, büfeler falan daha çok bozuk paraya ihtiyaç duyuyor, marketlerde genelde kredi karti vs kullanildiğı için.Kızlar günaydınlar 2017nin son sabahından 25tl attım bugun kenara kumbaramdada 20küsür tlm vardı size birley soracağım bu 5krşları ve 10kuruşları tümlüyorlar değil mi marketler vs
Ben soyle yapiyorumKızlar günaydınlar 2017nin son sabahından 25tl attım bugun kenara kumbaramdada 20küsür tlm vardı size birley soracağım bu 5krşları ve 10kuruşları tümlüyorlar değil mi marketler vs