YENİDEN BİRİKTİRMEYE BAŞLIYORUZ

Kizlar bend e gecen gun 3 gram altin aldim hani altin bir ara 158 e cikti sonra 156 oldugunda aldim..
Suan 160 gosteriyor banka..
Karda oldugumu hissediyorum.
Esimde dün bana altin yuzuk almis.
Altini yakindan takip etmem onu da sasirtti.

Dun 3 lira harcadim. Esimin verdigi 20 liralalri kenara koyuyorum suan.
20 lira ek birakti bebek hediyesi icin ama biraz daha isticem.

Ben hedef koymuyorum sanki hedef Koyup yapamazsam daha kotu ve eksik hissedecekmisim gibi düşünüyorum..
Zatwb elime kısıtlı bir miktar geciyor..
Bebegimiz masraflar...
Bakalim..
Umutsuzluk yok tabi.
Ne yaparsam kaar.

Kızlar evet aktifleşiyoruz 2017nin sonundayız artık herkes 2018 için hedeflerini söylesin önce onu yazalım yıl sonuna kadar dursun.
Birde ocak ayı hedeflerinizi belirtin hemen günceleme yapayım

Yıllık hedefim 6.000 tl 1000 dolar 25 gr altın

Belki ilerleyen zamanlarda euro da eklerim birikime. Henüze karar veremedim.

Aylık hedef olarak sadece ocak ayını belirledim o daı300tl + 1 gr altın + 10 dolar

Bu arada iş başvurusu yaptım evrakları hazırlamam için arayacaklardı. İnşallah olur da başlarım. Birikimim artar

Merhaba kizlar ben de araniza katilayim, ben de her ay maaşi alinca 2-3 gram almayi düşünüyorum, sizlerin vesilesiyle gaza gelirim.

Kızlar herkesin birikim hedefi yazıldı herkes bir göz atsın yanlıslık vs varmı diye 1ocakta baslıyoruz inşallah :)
Eline sağlık :) bu sene esimle arabayı borç ile almiştik, onun borcunu bitirmeye calışacağız, onun haricinde kendi hedefim her ay 2-3 gram altin. Kenarda acil durum vs diye bu parayi ayri tutmayi planliyorum.

Eline sağlık :) bu sene esimle arabayı borç ile almiştik, onun borcunu bitirmeye calışacağız, onun haricinde kendi hedefim her ay 2-3 gram altin. Kenarda acil durum vs diye bu parayi ayri tutmayi planliyorum.
Rica ederim heray 2-3 gram bende biriktirmeye calısıyorum mutlaka insanın zor zamanlar kıyısında köşesinde birşeyi olmalı :)

Kızlar günaydınlar 2017nin son sabahından 25tl attım bugun kenara kumbaramdada 20küsür tlm vardı size birley soracağım bu 5krşları ve 10kuruşları tümlüyorlar değil mi marketler vs

Kızlar günaydınlar 2017nin son sabahından 25tl attım bugun kenara kumbaramdada 20küsür tlm vardı size birley soracağım bu 5krşları ve 10kuruşları tümlüyorlar değil mi marketler vs
Bozuk para işine yarıyorsa tümlüyorlar, büfeler falan daha çok bozuk paraya ihtiyaç duyuyor, marketlerde genelde kredi karti vs kullanildiğı için.

Canım a 101 şok falan tumluyor diye biliyorum ama 5 10 krslar icin ayrı kumbara yap ıstersen çünkü onlar yer kaplayacak kumbarada daha büyük paralara daha yer kalsin ki daha çok para ciksin

5 10 25 kuruşu küçük bi cüzdanda biriktirip markette alışveriş yaparken kullanıyorum.

Markette genelde 1 liraları tümletiyodum. Artık 10 lira birikince onları cüzdana atıp yerine kağıt para koyuyorum.

Yoksa her ay gidip bozuk para tümletmekle uğraşılmaz

Ben soyle yapiyorum
kumbaradaki bozukluklari aliyorum onun yerine tum para koyuyorum
Bozukluklarida otobuste yada ekmek alirken harciyorum
Tum parayi bozdurmak zorunda kalmiyorum hem
Mesela gecen gun 100 liram vardi kumbaradaki bozukluklari alip 100 tl yi attim
O yuzden benim kumbaramda pek bozukluk olmuyor

Sağolun kızlar bende hepsini ayrı bir buzdolabı posetinde topluyorum yoksa zor oluyor ayıklaması 1tl ve 50kuruşları market alıyorda hiç 5krş vermemiştim bugun bi götüreyim bakalım tümlerlermi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…