Hayırlı olsun yeni konuSelam kızlar yeniden eski actıgım konuda yatorım yapmayı bırakanlar konulara cevap vermeyen veya takip etmeyenlerimiz oldu bende motivasyonumuz düşmesin diye gerçekten yatırım yapacaklar arkadaşları konumuza bekliyorum :)
Birkaç ufak sartımız olsun istedim
1- haftada bir kere en az neler yaptığımızu nelerden tasaruf ettiğimizi yazalım
2-herkes kendine açamayacağı bir kumbara edinsin
3-her ayın 17sinde o ay ne kadar biriktirebildik tablo yapalım
4- yatırım önerisi paramızı nasıl değerlendirebilelim tartısalım
Hepimize hayırlı ugurlu bereketli olsun
Hayırlı olsun yeni konu
Ben biriktida biriktip her ay açıyorum. Vadesiz hesaba atıp gram altın alıyorum
Kumbara en güzeli ve en garantisi o beğenmediğiniz bozukluklar kumbarada birikiyor evdeki 5krşları bile at canım :)ben de varım. ben de her ay bir çeyrek almaya gayret ediyorum. bir ara kumbara yapıyordum ve aylarca açmadım. içinden bir cumhuriyet parası çıkmıştı, gidip almıştım
Selam senide bekleriz canım :)Selam kizlar hayirli olsun topiginiz
Bol birikimli olsun insallah
Tabiki olur ama kumbara edinsen belki daha iyi olurdu tabi acmıyorum filan diyosan o baska :)Gunaydin
Haftalik degilde aylik yazarim birikimlerimi gelir giderlerimi bende
Kumbara biriktirmiyorum
harika bir düşünce tebrik ederim bol bereketli birikimlerBenim kendimce para biriktirme taktiklerim vardır.Mesela kağıt 5 tl leri asla harcamam.Bir cantam var onun icinde biriktiririm.Cok cok acil bir durum yoksa asla ellemem.5 tl lik bir sey aldim atiyorum.Cuzdanimda da 5 tl kagit para varsa ona dokunmam gerekirse 50 tl bozdurur oyle odeme yaparim.Eve de gider gitmez kagit besligimi cantaya atari.
Tesekkür ederim hepimize bol bereketli birikimlerharika bir düşünce tebrik ederim bol bereketli birikimler
Evet biz ayın 17sinde yapıyoruz bunu onay ne kadar biriktirdiysek o gün yazıyoruz toplucaBende burdayım. Acaba ayın belli bir tarihinde ne kadar biriktirdik şeklinde bildirim yapar miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?