• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhaba
Endokrin dr lezyon doğuştan olabilir dedi beyin cerrahi karar verecek size bilgi verilecektir dedi ameliyat gerekebilir dedi
Tedavi sonrasında bize gelin erken ergenlik için tedaviye başlarız diye söyledi

Beyin cerrahi bölümüne yazı yazıp verdi gittim hipofiz bezine haftada 1gun bakiliyormus çarşambaya günü sabah gelin dedi danışma

Babam daha çıkmadı hastaneden annem yanıma geldi hastanede sarılıp ağladım
37 haftalıkken kızımı karnimda kaybettim sonra kızım doğdu mucize gibiydi 6sene sonrada ikizlerim oldu
en hassas noktam çocuklarım her anne gibi 😢

Ramazan olmasa her türlü dururdum 😂 ama nimet bi koktu burnuma pişirirken . Dedim önce allah sona çoko affetsin nedek
Ben yarım tabakta durdum dün ama zor dayandım hayret ettim kendime. Oda nasıl oldu, eşim o zayıf haliyle makarnadan tadımlık istedi haspam. Hırsımdan kendime de o kadar koydum
Bişey olmaz bizde arada tatlı kaçırıyoruz 😂
Ramazanda diyet dışı cezasını biraz görmezden geliyorum. Çok aşırı bir şey olmadığı sürece. Bazen karbonhidrat fazla oluyor. Tatlı oluyor. Bunun bayramı var. İkramlık olacak. Az esneyebilir. Ama kilo almamak için hareket etmemiz lazım. Bunun sonrası da var kızlar. İftarı hafif tutmaya çalışırsak çok güzel olur
3 bardak su + 1 bardak sütle iftar açtığımda çok az yiyorum. Bol sıvı + çorba

Ben yarım tabakta durdum dün ama zor dayandım hayret ettim kendime. Oda nasıl oldu, eşim o zayıf haliyle makarnadan tadımlık istedi haspam. Hırsımdan kendime de o kadar koydum

Ramazanda diyet dışı cezasını biraz görmezden geliyorum. Çok aşırı bir şey olmadığı sürece. Bazen karbonhidrat fazla oluyor. Tatlı oluyor. Bunun bayramı var. İkramlık olacak. Az esneyebilir. Ama kilo almamak için hareket etmemiz lazım. Bunun sonrası da var kızlar. İftarı hafif tutmaya çalışırsak çok güzel olur
İnşallah çokom 😂 yapabilsek keşke . Bu hafta regl haftası bi de 🤣🤣

Merhaba
Endokrin dr lezyon doğuştan olabilir dedi beyin cerrahi karar verecek size bilgi verilecektir dedi ameliyat gerekebilir dedi
Tedavi sonrasında bize gelin erken ergenlik için tedaviye başlarız diye söyledi

Beyin cerrahi bölümüne yazı yazıp verdi gittim hipofiz bezine haftada 1gun bakiliyormus çarşambaya günü sabah gelin dedi danışma

Babam daha çıkmadı hastaneden annem yanıma geldi hastanede sarılıp ağladım
37 haftalıkken kızımı karnimda kaybettim sonra kızım doğdu mucize gibiydi 6sene sonrada ikizlerim oldu
en hassas noktam çocuklarım her anne gibi 😢
Canım lotusum hassassın tabi evlat bu Rabbim kimseyi sınamasın. Kim olsa korkar endişelenir. Hele ben türlü türlü senaryo kurarım kafamda daha ortada bir şey yokken. Ama sonra bu kendine yüklediğin stres senden çok farklı şekillerde çıkıyor biliyor musun. Tevekkül edip sakin kalmaya çalış kuzu da endişelenmesin. Her şeyin bir tedavisi var. Bakalım önce ne diyecekler

Canım lotusum hassassın tabi evlat bu Rabbim kimseyi sınamasın. Kim olsa korkar endişelenir. Hele ben türlü türlü senaryo kurarım kafamda daha ortada bir şey yokken. Ama sonra bu kendine yüklediğin stres senden çok farklı şekillerde çıkıyor biliyor musun. Tevekkül edip sakin kalmaya çalış kuzu da endişelenmesin. Her şeyin bir tedavisi var. Bakalım önce ne diyecekler
Allah razı olsun evet Tevekkül ediyorum kızıma çarşambaya kadar bişey söylemeyeceğim emar için bile aşırı stres yaşadı
Bundan sonra ki süreçte Rabbim yardımcımız olsun çabucak iyileşip sağlığına kavuşsun yavrum 🤲

Evet evet ramazanı en azından kilo almadan bitirmek de önemli bence. Ben spora yeni başladım günde 20 dk da olsa mutlaka yapıyorum kendime kepekli ekmek aldım artık ramazan pidesi de yemeyeceğim

Dünkü menüyü yazmayı unutmuşum

Sabah
1 kase yoğurt

İftar
Yayla çorbası
Yarım Hatay döner
1 bardak ayran
Bolca salata

Ara öğün
1 adet elmalı kurabiye
15 dk pilates
15 dk yürüyüş