- 1 Eylül 2021
- 4.896
- 18.586
- 158
Başınız sağolsunMerhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsunMerhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım
Başın sağolsun Esmusum mekani cennet olsunMerhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım
Afiyet olsun. Gerçekten de öyle ben aylardır tedaviden dolayı ağrılıydim.birkav gündür ağrım geçmiş iyiyim diyorum sağlık ne büyük bir nimetmis biseyleri yorulmadan yapabilmek ne güzelGünaydın
Dün misafirim vardı gelemedim
İftarda yarım pilav
2 parça tavuk
Fırında karnabahar brokoli
Salata ayran
Şiş hissettim. Oğlumu okula bırakayım yürümek için sabırsızlanıyorum
Çok şükür Allahıma şu an bu fiziksel aktiviteler için uygun sağlık durumundayız. Rutine girince unutuyoruz şükretmeyi
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinMerhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım
Başın sağolsunMerhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Merhabalar ben geldim dedem vefat etti geçen hafta oraya git gel eşim ise basladi bı türlü fırsat bulamadım