• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Senin menuler genelde cok dengeli aslinda, neden sok diyet yapmak istedin birden?

Isvec cok zor gorunuyor ama ya,

Eski grupta kabak detoksu yapanlar olmustu, o mantikli geliyor bana, kahvaltini guzelce yapiyorsun aksami hafif geciriyorsun.

Ben sok diyet yapmiyorum, psikolojim kaldirmaz 😜 ama yapacak olsam kabak yaparim, mis gibi 🤓
Bana da İsveç diyeti kolay geliyor. Sürekli değil ya, sayılı gün çabuk geçer gibi. Zaten 13 gün yapmayacağım ne kadar yapabilirsem. Benim menülerle zatıflayamıyorum çünkü daha katı olmam lazım. Akşam yemeğinden sonra kesmem lazım, sonra çayla leblebi falan yiyorum. Çekirdek, fındık, fıstık, badem, kuru üzüm bıraktım yemiyorum, bu sefer leblebiyi abartıyorum. Kabak detoksu da çok güzel, ben çok severim kabağı.

20 Ocak cumartesi menüm,
Kahvaltı; filtre kahve

Öğlen; 2 haşlanmış yumurta ve z. Yağında pişmiş Ispanak

Akşam; 1 parça haşlanmış tavuk

Yeşil çay

Az yoğurt yeşil çay acayip midemi bulandırdı bastırmak için.
2 litre su
10 bin adım Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_3014.webp
    IMG_3014.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar🌸🌺
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
20 Ocak, C.tesi günü
Menüm:
(12:30)
*1 ince dilim beyaz peynir
*1 ince dilim kaşar peyniri
*6 yeşil zeytin
*domates,biber,salatalık
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:00)
*2 mandalina
(19:00)
*yüksük çorbası
*kuzu şiş
*2 y.k. pirinç pilavı
*salata
(20:30)
*ayva
Su: 2 lt.
Adımlarım: 10118 adım
*Yürüyüş+evde Leslie
(*Topuk dikeni için internetten sipariş ettiğim tabanlık geldi, topuğum ağrımadan rahat yürüyebildim çok şükür.🙏)
Merhabalar Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
21 Ocak, Cumartesi günü bu haftaki 3 gün 10000 adım cezamın 3. gününü tamamladım.:KK54:🌺

Eklentiler

• 1000024412.webp
    1000024412.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kızlar, dün için menü yazamadım çünkü menü yok. Midem öyle kötüydü ki günü biraz meyve ve haşlanmış patates ile geçirdim. Artık toparlanmak istiyorum, o kadar yoruldum ki hastalıktan :KK43:
Günaydın canım. Bugün kaçıncı günün? Zor atlatiliyor ya bende hala öksürüyorum. 1 ay oldu

Günaydın kızlar, dün için menü yazamadım çünkü menü yok. Midem öyle kötüydü ki günü biraz meyve ve haşlanmış patates ile geçirdim. Artık toparlanmak istiyorum, o kadar yoruldum ki hastalıktan :KK43:
Çok geçmiş olsun canım 🌺🌸💐:KK200:
Hastalık seni halsiz bırakmıştır, kısa zamanda iyileşmeni, eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.:KK19:

Merhabalar 🌺🌸💐
Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita
21 Ocak, Pazar günü
Menüm:
(13:30)
*sahanda yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
(15:00)
*Türk kahvesi
*1 kare
(17:00)
*4 beypazarı kurusu
*sahlep
(20:00)
*6 y.k. kıymalı karnabahar yemeği
*1 kase yoğurt
Su:2 lt.
*Spor yok. 2000 adım.

İyi akşamlar kizlar pek bakamadim siteye hemen menümü yazıp kaçayım
Sabah bir simit 2 bardak çay
Ara öğün türk kahvesi
Akşam
3 biber dolması yoğurt turşu
Sonra çay
Su 1 lt adım az ev işi yaptım biraz.
Yarın anneme gidicem sabah tarti atar giderim tatilde orada olacağız hep beraber.

11.30
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne sevgili kaptanlarım
Ben çocuklar ve eşim ağır bi grip mi corona mı her ne zıkkımsa ondan geçiriyoruz sanırım bugün ne spor yapabildim ne diyete uyabildim . İzniniz olursa ben biraz müsadenizi isteyeceğim ❤️
Çok geçmiş olsun canım
Yakında toplarsın inşallah. Bende yarın doktora gidiyorum. Baş ağrısının sebebi bulunamadı
Çok geçmiş olsun canım,migren gibi mi ?

Back
X