Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Miniğim eğer sabah atsaydin yeniden yıldızlara girecektin. Ama çok geç geldi tartı Ucmelekannesi ni ilan ettik. Aranızda ufacık bir fark var
Olsun sorun değil .ben çok geç kaldım atmaya .okula gidip geldikten sonra uyuyakalmisim hayırlı olsun ucmelekannesine

Bu güzel mücadeleden dolayı herkese tebrikler.
Istenmeyentuyy D u t
Ucmelekannesi G Goklerce

Kızlar tebrik ederim, Istenmeyentuyy harikasın

Erken atmaya çalış canım olur mu. Sabah aç karnına tartilip çekiyoruz zaten hemen gönder gelsin
Biliyorum da bugünkü planlarım olmadi sabah başka planım vardı dışarı çıkacaktım falan derken giremedim kk ya tartilip

Eline emeğine sağlık canım. Üst üste grup yıldızı olduysam artık kazanmalıyım 1. Olmalıyım
Hadi bakalım

Bu güzel mücadeleden dolayı herkese tebrikler.
Istenmeyentuyy D u t
Ucmelekannesi G Goklerce

Hello kizceler

Nabersiniz,
Hic gecmis yapamadim, ins herkesler iyidir.

Haftaya pazartesi tartisi ile donucem ins. O yuzden bu hafta artik eski duzene donmem lazim. Sanirim arti gelirsem donemiyorum zaten, o yüzden bu hafta direk döndüm diyorum.

Tartilmadim bugun, reglimin son gunu, o yüzden hafif geciriyorum. Spora gidecektim onu da ektim, -1 dereceydi sabah, simdi daha da soguktur, battaniyeme sarinip kitap okuyayim bugun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…