Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek sevmeye beraber mi gittiniz?Kızlar sanırım bu hafta herkes icin biraz hüsran yeme içme bakımından düzen kaçtı benimde bu hafta full dışardaydım karbonhidrat ayarı kaçtı annemlerle beraberdik hepUcmelekannesi ile bebis sevmeye gittik falan baya tempolu idi bugun evden hiç cıkmadik vala yattim yuvalandim yarin yeni hafta yeniden rutinler olusturcam 3 gundur spor yapamiyorum
İçinde yaşadığım deri. Psikolojik gerilim
Yanlış hatırlamıyorsam kardesti ikisiBebek sevmeye beraber mi gittiniz?![]()
Yaa ne güzel
Benimde dün akşam annemler vardı bugunde erkek kardesimle kızkardeşim vardı bende yeni topladim kolay gelsin canım sanadaŞimdi kardesimleri yolcu ettim ev bitik durumda evi temizleyip yemek yapicam eşime.
O bu derken gece 12-1 olur daha sabah iş var.
Gece gelir menü kontrolü yaparım halledin kızlar![]()
Lotuscum ben yerinde olsam beslenmeyi haziyinca hastaneye gitmek için üzerimi değiştirirken tartılır fotoyu çeker müsait zamanda atardımChocolita sabah uyuanir uyanmaz kizcemin beslenmesini hazirlayip hastaneye gidecegim randevusuz tahlili barkodu için çabuk gidip gelmek için erken gitmem lazım
Tarti işini yarın akşam üzeri yapsam birinci fln olamam zaten de tahlile tok gitmem lazım aksi gibi 2 gündür kabızlık var test işi nasıl olacak gidip ogrencem
Vücudum siskin bi halde olacak artı cikmak istemem wc hastanede yapmam gerek tabi gelirse yoksa nasıl olacak bilmiyorum bide hızlıca biseyler atistirmam lazım şu icmem lazım bu bakteri varligina cok afedersiniz kızlar gaitada bakiliyormusLotuscum ben yerinde olsam beslenmeyi haziyinca hastaneye gitmek için üzerimi değiştirirken tartılır fotoyu çeker müsait zamanda atardım
Sen bilirsin sıkışık olucam dersen rahat zamanda hallet.
Olur canım. Salı sabahı da atabilirsin aç atayım dersen. Ya da dersen ki zaten aldım. Pazartesi akşam atChocolita sabah uyuanir uyanmaz kizcemin beslenmesini hazirlayip hastaneye gidecegim randevusuz tahlili barkodu için çabuk gidip gelmek için erken gitmem lazım
Tarti işini yarın akşam üzeri yapsam birinci fln olamam zaten de tahlile tok gitmem lazım aksi gibi 2 gündür kabızlık var test işi nasıl olacak gidip ogrencem