• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

16 Kasım menüm
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim tb ekmek

Kahve

Çiğ badem 10-12 tane

Akşam; brokoli, patates salatası, turşu ve yoğurt. Dışarıdaydım yemek yapamadım aparatif hazırladım. Evde de bir şey kalmamıştı yapmak için, alışveriş yaptım.

Spor yok maalesef dışarıda hareket ettiğim kadar. Akşam yürüyüşe çıktım yağmurlu ve gök gürültülü bir hava vardı bir tur atıp eve döndüm.
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Selam👋
Yine sakin bir gundu. Hastalik hala dvm. Agri kesicilerle ayaktayim.
Oglen: kucuk ekmek arasi peynir domates salatalikla
Ara: elma ve muz
Aksam arkadaslarla yemege ciktik. Et ve 4 5 catal meze.
Su 1 litre
Spor yok
Adim 11 bin
@arriety
Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita
Bizim arriety yinemi banlandi loo🤣 benide gecti 🤣 haci abeee 📢 bacimin banini kaldir yaw🤣

Eklentiler

• IMG_2833.webp
    IMG_2833.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 28
İyi geceler kızlar 😘😘😘
Menüleri kontrol ettim 3-4 kişi eksik halledersiniz
150 kalorilik diyet dışı gördüm onu azaltın yahu 90 i geçmesin 😂
Cezaları halledin valla ben hep yürüyorum yalnız bırakmayın beni 🙈
Başka da bişey yok arri inşallah çabuk dönersin🤭

Canim bu hafta bu tarz menulerle gelecegini yazmistin zaten, o yuzden cok karbonhidratli demicem 😅

Ama bi taktik vereyim,
Boyle zamanlarda en guzeli direk her ogune az kalorili bir sey eklemek, yagsiz bir salata veyahut yagsiz sut/yogurt, ne bileyim dusuk kalorili bir meyve. Direk yedigin diger hamur islerinin miktarini azaltacaktir. Hic dert etmene gerek kalmaz. Bunlari yaninda tasiyabilirsin de hem 🤌🏼
Çok haklısın ama gezmelerde inan o fırsat ta olmuyor bide hazırlanan şeye başka bişey ekleme şansım da olmuyor bazen. O gün tabakları bitirdi bu hafta beni 🤣🤣🤣
Hayirli olsun bebisiniz 🥰
Ay mis gibidir o yaaaaa 🥳
Sorma ya nasıl kokuyor maşallah😍 benim en küçük 5 yaşında unutmusuz körpe bebeği
İyi geceler kızlar 🤗
Şu 1 haftalık tatil hiç iyi gelmedi yeminle her gün bi aktivite yoruldum sakince evde takılmayı özledim bakalım haftaya az kaldı
Banada banada . Bı yoruldum nasıl. Yarın misafirim var cumartesi yine dolu. Pazar zaten koşturmayla geçiyor tatil bitti🤣🤣

Maşallah sağlıkla oturun. Büyükmüş o evde at koştur işte. Benim 80 M2 hareket alanim pek yok
Yanlış hatırlamıyorsam D u t D u t Antep'e yaşıyordu. Bizim öğretmenimiz Diyarbakır liydi..ilk defa ege ye tayini çıkmış. Geldiğinde demişti geniş ev bulamadım duble kiraladim :))

Doğu da evler daha geniş oluyormuş Choco kilerli geniş balkonlu :)

Yanlış hatırlamıyorsam D u t D u t Antep'e yaşıyordu. Bizim öğretmenimiz Diyarbakır liydi..ilk defa ege ye tayini çıkmış. Geldiğinde demişti geniş ev bulamadım duble kiraladim :))

Evet antep minik . Çoğu yere göre benim ev küçük bile. Mutfağım balkonum küçük mesela kilerim yok çok büyük bi eksik 🥹
Sığmadım mı sığdım çok şükür . Elhamdülillah geçen ay kredisi de bitti. Darısı tüm ev isteyenlere olsun.
Bundan önce 75 m evde kirada oturduk ne eşyam sığdı ne ben 🤣 kaynanam boğuluyodu bize geldiğinde . Küçüktü ama çok güzel evdi bereketliydi .

Evet canım kilisteki akrabalarımizin evi öyle. Evde camdan bakiyorduk karşı cam çok yakındı. Onların oturma odasıymis orası da mesela

Back
X