• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Eklentiler

• 20231106_100641.jpg
    20231106_100641.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 29
Gercekten öyle mi ya cunku ilk defa 74 ustune ciktim ve hayatimda vermek icin en zorlandigim kilolar 80 den asagi inmek . 79 geliyor ama sonra hoop 80🤨 bir ara 78 geliyor sonra hoop 80 🤨.80 sanki lanetlrnmis sayi gibi hep onun etrafinda dolasıyorum uzun zamandir .Insallah dedigin gibi olur bu sefer geri gelmemek üzere gider
Canım kendine küçük küçük hedefler koy 💪
Dikkat etmezsen tekrar 80 cikarsin kendine güven başarabilirsin ❤️inanıyorum yeterki iste 🤩

Gercekten öyle mi ya cunku ilk defa 74 ustune ciktim ve hayatimda vermek icin en zorlandigim kilolar 80 den asagi inmek . 79 geliyor ama sonra hoop 80🤨 bir ara 78 geliyor sonra hoop 80 🤨.80 sanki lanetlrnmis sayi gibi hep onun etrafinda dolasıyorum uzun zamandir .Insallah dedigin gibi olur bu sefer geri gelmemek üzere gider
benimde lanetlenmiş sayım 58. belki size az gelebilir ama o kadar sıkıldımki 55 ten yukarsını görmek istemiyorum artıkın :KK51:

Kızlarr kazananı hangi görselle sunmami istersiniz? Profil fotolarını montajliyorum biliyorsunuz. Normalde box ligi kullanıyordum
Ama şöyle de var. İlk sayfaya ekleyeceğim 🙈
bence ilk görseli kullanabilirsin bu sefer canım değişiklik olsun:KK5:

Grup yıldızları belirlendi

Rakipler de belli oldu

Yıkıma gelen Fit mutlu anne Fit mutlu anne ⚔️ Alfaligini konuşturan Arrietty_ Arrietty_ karşı 💪

Sexy ve öfkeli Smiile Smiile ⚔️ Süper Kadın Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 'ye karşı 💪

Kazanan gücünü gösterecek 👑

6 Kasım pazartesi günü için yerlerimizi alalım 🍿
⏫ Demiştik

Ağır sıklette kazanann 2.709 yüzdesiylee
Yıkım Ekibindenn Fit mutlu anne Fit mutlu anne 👑

Arrietty_ Arrietty_ 2.165 yüzdesiyle 2. Oluyor ♥️
Tebrik ederim kızlar

IMG_20231106_172057.jpg

Orta siklette kazanan Sexual Chocolates'den Smiile Smiile 0.972'lik yüzdesiyle birincilige yerleşiyor 👑
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 0.867'lik yüzdesiyle 2. Oluyor ♥️
Tebrik ediyorum 🤩
IMG_20231106_172041.jpg

Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Smiile Smiile
Bu hafta dokunulmazsiniz 👑 (cezalardan ve menü bildirimlerinden muafsiniz)
1000 kalorilik ödül hakkınız var
Tadını çıkarın 🔥

benimde lanetlenmiş sayım 58. belki size az gelebilir ama o kadar sıkıldımki 55 ten yukarsını görmek istemiyorum artıkın :KK51:
Anliyorum sizi bende 58 de kilitlenmistim kuruyemisi menuden cikartip bikac degidiklik yapinca 57 ye inmistim ama ben o kilolari cok uzun sure koruyamadim maalesef .Gercekten insan bir kiloda takilinca motivasyonu ciddi dusuyor sabir sebat lazim da o da ben de yok😅

Back