- 8 Mart 2020
- 5.466
- 27.145
- 498
şimdi bunu tartışmayalım orası kesin de azcık ümitlensinler 3-5 g yağ yaksınlar ellemeyelim sevaptırIstenmeyentuyy balım, gardını al
hahahahahahaha bayıldım bayıldımmm!!
labellevie
Deenniizz
@sedulu
@Alys
Cemoos
sexy çikolatalarıma da bol şans, en iyi ekip biz olacağız
Eki Görüntüle 3327269
Bu hafta mükemmel şeyler başaracağız aşkolarSupernova ne gizzlar yeni grup mu bu?
Chocolita ve Cemoos
Neyse
Haydin
Çiçenklerim
@Artemissisipi
@baltasar
@yiitee
L LADY VEGA
@prensesss016
Tüy siklet olmaya hazır mıyız?
Bacım ne yaparsin ben vucudum da gobegimle savaş veren kadınımLotus dedik bağrımıza bastık o da rekabete koştu
Geçmiş olsun canım. O bazen bana da oluyor sanki ayağım boşa düşüyor gibiBenim de çok ağrıyor.
Dizlerim tutmuyor bazen yürürken düşecek gibi oluyorum.
Onu nasıl anlatsam ki hani küçükken birbirimizi düşürmek için diz kapağı arkasına vururduk ya düşürmek için öyle oluyor bir dengemi kaybediyorum.
Bu hafta doktora gideceğim bakalim
Sıvı eksikliğinden olabilir miGeçmiş olsun canım. O bazen bana da oluyor sanki ayağım boşa düşüyor gibi
Bu haftada grup yıldızı olamazsam delircemTontiş tanklar,
Bu hafta ac kalin,spordan g.tünüzden ter aksin. Bu hafta kazanmaliyiz. Yuzdesi 1,5 altinda olani cok pis spamlarim. Eski grubum bilir benim spami. Sabah uyanirsin 1500 bildirim olur
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
Chocolita
@Melegimkorusun
Minik Duduklu Tencere
delfinia
Cemoooos yetiş beni al nolursun beni al
Bu hafta benimsin
Bu haftada grup yıldızı olamazsam delircem1.5 ay olmuş topiği açalı bir kere giremedim şu yıldızlara ya
incelmeler çok iyiBacım ne yaparsin ben vucudum da gobegimle savaş veren kadınım
Cumartesi ölçüm günümdü ulen bi göbekte 2cm incelme olmus diger basen omuzda 3. 4 cm incelme vardı iyice bilendim gobegime
ahahhshsshhsBu haftada grup yıldızı olamazsam delircem1.5 ay olmuş topiği açalı bir kere giremedim şu yıldızlara ya
Evet motive oldum bakalım 1 ay sonra nasıl olacakincelmeler çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?