Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hellooooo hemen menü yazıyoringg
Sabah uyanır uyanmaz 500 ml su ile güne başluyorum. Ardından salgın sağ olsun gaviscon şurubu kafaya dikiyorum.
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 fincan yeşil çay 2 gün kurusu
Ara 1 türk kahvesi
Akşam sebze yemeği salata ve kafaya dikilen gaviscon şurup
(şurupların kalorisi var mı acaba?)
Ara yarım elma 1 paket tuzlu kraker ( mide ağrıma iyi geliyor bastırıyor ve kalorisi en düşük tuzlu ürün)
1 bardak latte (latteyi kendim yapıyorum yarım bardak süt ve 1 shot espresso ile içine şeker aroma vs eklemiyorum)
Su 2.5 lt
Spor Eki Görüntüle 3325650
Gavisconu al yine ama bazen karbonat da deneyebilirsin hemen hemen ayni etkiyi veriyor yillardir reflum var gaviscon maalaesef basucu ilacim🫤ama uzun kullanimi zararli her ilac gibi o yuzden bazen karbonatli su iciyorum 1ctatli kasigi karbonat 1 bardak suya

Abi biz de kutladık bize de tatil olsun 😭😭
Ogretmen ve ogrenciler herkesten bi tik daha fazla yoruluyor gercekten hazirliklar gunler hatta aylar oncesinden basliyor torenler acik havadaysa bir de soguk ile gun sonunda cok yorulmus olabilir cocuklar ama keske bu karari once alsalarmis bir 100.yil daha özel yani

Yarin oğlanın sınavı var diye bugün etkinliklere de gitmedik anitkabire gitmek istiyorduk gerçekten simdi mi söylenir bu😒
Biz bugün fener alayına katılacağız diye dün çalıştık. Ama o kadar çalışma beyhude oldu.
Sosyal di haftaya ertelerler sanırım.umarim unutmaz çocuk.
Senin ki kaçıncı sınıf?

Biz bugün fener alayına katılacağız diye dün çalıştık. Ama o kadar çalışma beyhude oldu.
Sosyal di haftaya ertelerler sanırım.umarim unutmaz çocuk.
Senin ki kaçıncı sınıf?
İnşallah unutmaz bu hafta full sınav var dün matematik çalıştık bugün Türkçe. 6.Sınıf seninki kaç

Bizim müdür hâlâ yazmadı 😂
Ben yazdım görmedi muhtemelen uyuyo çoğu öğretmen arkadaşım da uyuyo sabah kalkıp öğrenecekler 🙄

İyi akşamlar
Oğlan hastalandı ateşi çıktı sabaha karşı o yüzden moralsiz bi gün geçti.

Kahvaltı 12.30
Bir haşlanmış sosis
2 kiraz domates
2 salatalık
40 gr tulum peyniri
Kahve

Akşam 19.15
Az domates çorbası kaşarlı
Avuç içi kadar ekmek
Tavuk sote salata

Su 1 lt
Spor yok maalesef
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3325619

Sabah doktora goturucem bu gecede ateş cikarsa tum gün sabitlenmedi çünkü
Gecmis olsun ciceeeem♥️

İyi akşamlar kızlar ♥️ yarın tartı günü
Açık konuşmak gerekirse tartıya hiç hazır değilim. Haftasonu her şeyi bozdu çünkü misafirlikler bol oldu. Bahane değil elbet, motivasyon yerlerdeydi
Ama aranan motiveye bugün ulaşıldı. 29 Ekim enerjisi baştan ayağa pozitif yükledi ♥️ bu enerjiyi kaybetmeden aynaya doğru dönüp yansitalim 🌺

İyi geceler kızlar 🌸
Yarın sadece tartı fotoğrafı ve kilo yüzdesini paylaşıyoruz değil mi? Başka yapmam gereken bir şey var mı, ilk kez bildirim yapacağım.
Kilo yuzdesine gerek yok Excel otomatik hesaplıyor.
Ama hlgecen haftaki kilo ve yeni kilonu yazarsan kolaylık olur bana.
Birde açken çok geç kalmazsan iyi olur.

Gavisconu al yine ama bazen karbonat da deneyebilirsin hemen hemen ayni etkiyi veriyor yillardir reflum var gaviscon maalaesef basucu ilacim🫤ama uzun kullanimi zararli her ilac gibi o yuzden bazen karbonatli su iciyorum 1ctatli kasigi karbonat 1 bardak suya
Teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de

Açık konuşmak gerekirse tartıya hiç hazır değilim. Haftasonu her şeyi bozdu çünkü misafirlikler bol oldu. Bahane değil elbet, motivasyon yerlerdeydi
Ama aranan motiveye bugün ulaşıldı. 29 Ekim enerjisi baştan ayağa pozitif yükledi ♥️ bu enerjiyi kaybetmeden aynaya doğru dönüp yansitalim 🌺
Enerjimiz daim olsun haftaya bomba gibi dusicez topige,😂
İnanıyorum ki en fazla eksiği bu hafta gorucez 💃

İnsanız, her gün birbirine uymaz, önemli olan kalınan yerden devam etmek Choco, sen zaten bunu çok iyi biliyorsun 😍 yeni bir hafta yeni bir sayfa, devam 💃🏻💃🏻

Sabah
Acukalı 1 dilim tam b
Labne ballı 1 dilim tam b
1 bardak komposto

Ara kahve 1 kare

Akşam
5 kaşık nohutlu tavuklu pilav
Ayran

Ceviz üzüm çay

Adım 10 bin
Su 2 lt
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20231029_231716.jpg
    20231029_231716.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 20
Full motivasyon yüklendiii haydii kizlarr haftaya bomba gibi giriyoruz 😍😍

Back