Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam kızlar ben bu haftasonunu misafir şeysi ilan ediyorum 🤣🤣🙈🙈🙈 dün ki yorgunluktan sonra bugün dedim ki off günü hiç birsey yapmam ama geniş kahvaltı sırasında telefon geldi yıllardır görmediğim arakdasim şehrime gelmiş müsait misin dedi,tabi ki bayılarak kabul ettim, hızlıca hazırlık vs aşırı keyifliydi ama çok yoruldum, bugün de binamıza yeni biri tasinda uzaktan eşimin akrabası dayanamadım yorulmuslardir dedim şimdi de onlara çay vs hazırladım götürüyorum 🙈😁 ben kendim kasiniyorum sanırım
Ayy ne guzel yorulmussundur ama kac yere yetismissin bir de sevdigin insanlar olunca agirladiklarin insan hos sohbet muhabbetle yorgunlugunu unutuyor

Hellooooo hemen menü yazıyoringg
Sabah uyanır uyanmaz 500 ml su ile güne başluyorum. Ardından salgın sağ olsun gaviscon şurubu kafaya dikiyorum.
Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 fincan yeşil çay 2 gün kurusu
Ara 1 türk kahvesi
Akşam sebze yemeği salata ve kafaya dikilen gaviscon şurup
(şurupların kalorisi var mı acaba?)
Ara yarım elma 1 paket tuzlu kraker ( mide ağrıma iyi geliyor bastırıyor ve kalorisi en düşük tuzlu ürün)
1 bardak latte (latteyi kendim yapıyorum yarım bardak süt ve 1 shot espresso ile içine şeker aroma vs eklemiyorum)
Su 2.5 lt
Spor
Screenshot_20231029_220144_com.huawei.health_edit_116390228374946.jpg

İyi akşamlar
Oğlan hastalandı ateşi çıktı sabaha karşı o yüzden moralsiz bi gün geçti.

Kahvaltı 12.30
Bir haşlanmış sosis
2 kiraz domates
2 salatalık
40 gr tulum peyniri
Kahve

Akşam 19.15
Az domates çorbası kaşarlı
Avuç içi kadar ekmek
Tavuk sote salata

Su 1 lt
Spor yok maalesef
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3325619

Sabah doktora goturucem bu gecede ateş cikarsa tum gün sabitlenmedi çünkü
Ah kuzum kiyamam. Okula basladigi icin zor bir donem olacak .
Bol sivi tuketiyor mu?

Aaa
Olmaz..kaldir o totoyu. Okadar kalori kismak yerine.
Baslamak herzaman zordur. Ufak hedeflerin olsun.
15 dk diye basla. Sevdigim,sklmayacagin birsey.
Bu mesaja aglama emojisi koyacaktim ama maslesef yoktu buraya koyayim bari 😭😭😭 haklisin ama gercekten cok tuhaf bir donemdeyim adim atmaya mecalim yok Allahtan dün demir ilacina ve d vitaminine basladim doktor da baya dozu yuksek verdi d vitaminin daha birgun oldu ama sanki bu sabah bile daha enerjik uyandim plasebo etkisi de olabilir bilmiyorum ama önümyzdeki haftaya dair umitlerim var🥰

Back