Olur canım ama bu arada dikkat et zaten gebeliğin de ilerleyecekKaptanım ben çok yoğunum hazırlıklar vs derken çokta dikkat edemiyorum yarın annem gelecek ben umre dönüşüne kadar izin alsam olur mu ?
İnşaAllah kaptanım kilo almadan dönmeyi umuyorumOlur canım ama bu arada dikkat et zaten gebeliğin de ilerleyecek
İnşallah sağ salim git gel
Sabah bir an üzüntüyle üzüntümü paylaştım buraya. Herkes aynıdır zaten eminim. Ama keşke yansıtıp motivasyonunuzu etkilemeseydim dedim sonra.
Sessizlesti burası yine.Tartıya son 1 gün salmayin kendinizi. Hafta sonunun gazabına ugramayin ,gezin dolaşın ama yiyip içmeyin
Choco menü paylaşmamisCuma günü menü paylaşımı yapmayanlar
Chocolita
Minik Duduklu Tencere
Begonya2
Cezalı olan arkadaşlar 7000 label
17 000 deniz
Bugün ben anneme gidyorum menülere choco bakacak yada gece bakabilirim.
Dün kafam cok dağınıktı unutmusum canım. Sonradan paylaştım bendeDünkü menu
Sabah
Sunny side up
2 Slice t.b ekmek
Zeytin peynir domates çay
Öğlen bir tane diyet dışı Ürün yedim kursta ama kalorisi çok değil yanına çay
Aksam
3-4 sıkım çiğ köfte marul turşu ayran
Dün yoğun bir gündü 2.5 litre su 4 bin adım
⁷
Chocolita Cemoos
Bugün menu
Sabah
T.Yumurta zeytin peynir domates
Çay 1 dilim tb ekmek
Öğlen
2 cay kaşık fındık ezmesi, su
Aksam
Fırında baget ,salata ,1 dilim t b ekmek
(Planımda daha yemedim )
1saat yürüyüş
3 e yakın şu
Chocolita Cemoos
Bi salatalik ye aksam yemegi yerineOgle yemegim ve iki ara ögün yuzunden kalori miktarim dolduat hasliyordum be guzel aksama
Artik yarine kaldi
Ay inan dün akşam kendine kızıp durdum ne zorun var di mi ? Cuma zaten ev daginik hazırda birşey yok öyle cagirasim geldi ama iyi oldu bak şimdi çıktı aradanSorma ben de basima is actim brnde kahvaltiya davettim birilerinimisafir cok severim ama su an gercekten oyle zor geliyo ki temizlik hazirlik
Aynen ben de herşey eksiksiz olsun diye debelenip duruyorumBoyle adimlar bende atarim genelde kendjmi zorlamayi seviyorum sanirim hayir ne gerek var ama misafir seviyoruz iste kendimi paralarim ondan sonra hersey eksiksiz olsun temiz olsun diye
Ogle yemegim ve iki ara ögün yuzunden kalori miktarim dolduat hasliyordum be guzel aksama
Artik yarine kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?