Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Dünkü menu

Sabah
Sunny side up
2 Slice t.b ekmek
Zeytin peynir domates çay

Öğlen bir tane diyet dışı Ürün yedim kursta ama kalorisi çok değil yanına çay

Aksam
3-4 sıkım çiğ köfte marul turşu ayran

Dün yoğun bir gündü 2.5 litre su 4 bin adım

Chocolita Cemoos

Bugün menu

Sabah
T.Yumurta zeytin peynir domates
Çay 1 dilim tb ekmek

Öğlen
2 cay kaşık fındık ezmesi, su

Aksam
Fırında baget ,salata ,1 dilim t b ekmek
(Planımda daha yemedim )
1saat yürüyüş
3 e yakın şu

Chocolita Cemoos

Dün kafam cok dağınıktı unutmusum canım. Sonradan paylaştım bende

İyi akşamlar kızlarr

çok hareketli bir gün oldu, sabah lazer randevum vardı. sonra kedimin aşısı, sonra kuaför randevum derken anca eve geldim. spor yaptım, duş aldım, birazdan yemek yiyeceğim. sonrasında menü ve egzersiz bildirimi yaparım.

Gündem çok üzücü, umarım bunun haricinde herkes iyidir ve kimsenin bir sıkıntısı yoktur

Sorma ben de basima is actim brnde kahvaltiya davettim birilerinimisafir cok severim ama su an gercekten oyle zor geliyo ki temizlik hazirlik
Ay inan dün akşam kendine kızıp durdum ne zorun var di mi ? Cuma zaten ev daginik hazırda birşey yok öyle cagirasim geldi ama iyi oldu bak şimdi çıktı aradan
Boyle adimlar bende atarim genelde kendjmi zorlamayi seviyorum sanirim hayir ne gerek var ama misafir seviyoruz iste kendimi paralarim ondan sonra hersey eksiksiz olsun temiz olsun diye
Aynen ben de herşey eksiksiz olsun diye debelenip duruyorum

Ben de gunu bitirdim ama kumbarada kalorim kaldi, belki yatmadan once yogurt veya sutle doldururum, proteinim az cunku.

Yine de menuyu yazayim,
Adim bildirimine geri gelicem, aksam yuruyusu planimiz var bakalim.

Sabah
650 kalorilik serpme kahvalti

Ara
150 kalorilik diyet disi

Aksam
2 porsiyon gulas corbasi
Yarim porsiyon pilav
1 kuru sogan

Toplamda 1500 kalori
+
30 dak agirlik
20 dak yoga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…