- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Aksam 18 de yedigin ismini anamadigim o yiyecek var ya cisss yiyecek diye biliyorum yani 10 bin adim ceza loadinggg....olabilir bir de cemoṣa sor istersen ama guzel yiyeceklerin ismini yazmiyoruz ama bak bin defa yumurta dedim cunku kimsenin cani yumurta cekmiyorSıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesef
Diyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yanindaAksam 18 de yedigin ismini anamadigim o yiyecek var ya cisss yiyecek diye biliyorum yani 10 bin adim ceza loadinggg....olabilir bir de cemoṣa sor istersen ama guzel yiyeceklerin ismini yazmiyoruz ama bak bin defa yumurta dedim cunku kimsenin cani yumurta cekmiyor
Harikasin canım. Gerçekten ekmeği ne kadar azaltsak hatta hayatımızdan çıkarsak o kadar iyi. Zaten bu kilolar sağlıklı yiyeceklerle gelmedi. Bende günde 2 beyaz ekmeğe yakın yiyordum . Ama tam buğday ekmeği kesinlikle daha tok tutuyor .Ben normalde günde en az bir bütün beyaz ekmeği yerdim.
Bazen bir buçuk bile oluyordu
Makarna pilav yanında da yerdim
Kurban bayramı bitti akşam ekmeği kestim,zaten beyaz ekmeği de yemiyorum.
Tam buğday 2 dilime düştüm.
Pazartesi bir tam buğday ekmeği aldım 2 gün okuldaydim bugün sigara böreği yedim diye yemedim öylece duruyor
Bence 2 dilime düşmek çok çok iyi geldi bana yarından itibaren daha dikkat edicem
valla çok seviyorum yeşil soğan yaSenin menülere zaten alışkınım ama sabah sa ah yeşil soğanı nasıl yedinta burdan benim midem yandı
Ya evet bana da kahvaltisiz ise gitmek yaramadı, önceden kabızlık yoktu başladı çok sıkıntı yaşıyorum, aralıklı oruç sonrası yeme atakları yaşadım,şimdi iki lokmada olsa ağzıma atıyorum, akşamı erken kapatamiyorum ama öyle olsa güzel kilo vereceğim
Ay ben de eşime dedim ki bir kere, ya baksana biz ne güzel anlaşıyoruz masallahimiz var hiç öyle büyük kavgalarimiz vs olmuyor dedim, dedi ki kavga etmek mi hasaa sen söylersin biz yaparız, kizacaksin diye korkudan aksi birşey söylemiyoruz dedi
Ikiz annelerini tek bakista anliyorum zatenBide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor
yok kız valla çok basit. 1 kiloyla başlarsın. biz 10 kilo yapıyoruz daHamarat hanım
Ben de öyle hamaratlık yok hiç
tek bakan annelere acıyalım valla çok zorBide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor
Ay masallah yok anam ben beceremem bana ne kadar pratik o kadar iyiyok kız valla çok basit. 1 kiloyla başlarsın. biz 10 kilo yapıyoruz da
air fry ben de çok kullanıyorum ama sebzesini sevemedim ya. tavuk köfte güzel geliyor banaAy masallah yok anam ben beceremem bana ne kadar pratik o kadar iyi
Aksamlari yemek yapmaya üşeniyorum diye habire airfryda sebze pişiriyorum üzerine yoğurtla mis
Simdi diycem pişirirken dağılmıyor muyok kız valla çok basit. 1 kiloyla başlarsın. biz 10 kilo yapıyoruz da
Kek bile yapıyorum ben onda cok pratik. Sebze evde bi ben tükettiğimden koca firini calistirmaktan kurtardi beniair fry ben de çok kullanıyorum ama sebzesini sevemedim ya. tavuk köfte güzel geliyor bana
ben sucuk şeklinde rulo yapıyorum. hafif yumuşayınca yuvarlak yuvarlak kesip pişiriyorum. o zaman dağılmıyor ama tamamen eritince dağılıyor tabiSimdi diycem pişirirken dağılmıyor muherkesin canı çekecek sabah kahvalti belli oldu
Ahahahahahavalla çok seviyorum yeşil soğan ya
ahahaha eşler mi mağdur biz mi bilemedim
eşim de geçen önceden biz hiç tartışmazdık dedi. ben de çünkü senin öküzlüklerini tolere ediyordum dedim
Olabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledimDiyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yaninda
keki ben de denedim de küçük geldiKek bile yapıyorum ben onda cok pratik. Sebze evde bi ben tükettiğimden koca firini calistirmaktan kurtardi beni
evet soğan kritik. bana da kurusu dokunuyorAhahahahahaben de diyorum, ya sen ne biçim bir hayır işledin de benimle evlendin off çok şanslısın, diyorum
Ya ben de çok seviyorum soğanı ama işte midem sevmiyor
Hahah aynen cupcake gibi yapıyoum ben de oglana kadar iyi oluyor. Kendime yapsam önünü alamamkeki ben de denedim de küçük geldicup kek de 6 tane alıyor o da az geldi gözüme
evet çocuğa kadar oluyor doğru. bak mantıklı. orda yapsam kendim yemem. aklını seveyimHahah aynen cupcake gibi yapıyoum ben de oglana kadar iyi oluyor. Kendime yapsam önünü alamam
Adını yazmak ciss yaniOlabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledimgerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?