Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sıkılıyorum füme falan yiye yiye çeşit olsun diye kullanıyorum icerigini bile bile maalesef
Aksam 18 de yedigin ismini anamadigim o yiyecek var ya cisss yiyecek diye biliyorum yani 10 bin adim ceza loadinggg....olabilir bir de cemoṣa sor istersen ama guzel yiyeceklerin ismini yazmiyoruz ama bak bin defa yumurta dedim cunku kimsenin cani yumurta cekmiyor

Diyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yaninda

Harikasin canım. Gerçekten ekmeği ne kadar azaltsak hatta hayatımızdan çıkarsak o kadar iyi. Zaten bu kilolar sağlıklı yiyeceklerle gelmedi. Bende günde 2 beyaz ekmeğe yakın yiyordum . Ama tam buğday ekmeği kesinlikle daha tok tutuyor .

valla çok seviyorum yeşil soğan ya

ahahaha eşler mi mağdur biz mi bilemedim
eşim de geçen önceden biz hiç tartışmazdık dedi. ben de çünkü senin öküzlüklerini tolere ediyordum dedim

Bide beni düşün ikiz bebe bizde çok tartisiyorduk biraz azaldı rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin ama tek bakinca çok zor
Ikiz annelerini tek bakista anliyorum zaten kadinlar meydan muharebesinden cikmis gibi oluyorlar hem fiziksel hem mental cok zor gercekten bi yardim eden şart

Ay masallah yok anam ben beceremem bana ne kadar pratik o kadar iyi
Aksamlari yemek yapmaya üşeniyorum diye habire airfryda sebze pişiriyorum üzerine yoğurtla mis
air fry ben de çok kullanıyorum ama sebzesini sevemedim ya. tavuk köfte güzel geliyor bana

Simdi diycem pişirirken dağılmıyor mu herkesin canı çekecek sabah kahvalti belli oldu
ben sucuk şeklinde rulo yapıyorum. hafif yumuşayınca yuvarlak yuvarlak kesip pişiriyorum. o zaman dağılmıyor ama tamamen eritince dağılıyor tabi

valla çok seviyorum yeşil soğan ya

ahahaha eşler mi mağdur biz mi bilemedim
eşim de geçen önceden biz hiç tartışmazdık dedi. ben de çünkü senin öküzlüklerini tolere ediyordum dedim
Ahahahahaha ben de diyorum, ya sen ne biçim bir hayır işledin de benimle evlendin off çok şanslısın, diyorum

Ya ben de çok seviyorum soğanı ama işte midem sevmiyor

Diyette kullanılıyor diye biliyorum ben onu. Kavurmalık bir sey yok çünkü bulgurlu salata gibi ekmek tüketimi vs yok çünkü yaninda
Olabilir aslinda ekmek yerine bol salata icerigiyle yenebilir ama ben kisirin ismi soylenmemesi gereken bir yiyecek olup olmadigini bolmiyorum eger oyleyse bos yere 10 nin adim ceza alma diye soyledimgerci bu kimine ceza kimine sefa hareketi seven insan korkar ni 10 bin adimdan bana ceza oldugu kesin

Ahahahahaha ben de diyorum, ya sen ne biçim bir hayır işledin de benimle evlendin off çok şanslısın, diyorum

Ya ben de çok seviyorum soğanı ama işte midem sevmiyor
evet soğan kritik. bana da kurusu dokunuyor
aynı şeyi ben de diyorum tabi ki beyime megalomanlık seviyemiz göklerce

Adını yazmak ciss yani
Hareketi severim de bilmediğim konudan ceza almayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…