Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

o kadar aralık bana fazla kuzum. ben farz oruçta bayılıyorum

Benim diyetisyenim 90li kilolarda 3dilim yaziyordu sabah öğle akşam
80li kilolarda 2 ve arada 1 yaziyordu
Suan sadece sabah 1dilim bazen oda yok bu sabah menumde oldugu gibi

Bide halk ekmeginin tam buğday ekmegini ve eksi mayali ekmegini öneriyor diger tam buğday ekmeklerinde şeker var halk ekmeginde satilanlarda yok diyor

Hosgeldiniz sizin diyet seruveni nasil gidiyor yeni mi basladiniz?
Hosbulduk

Dalgali ya motive olmak icin buraya geldik kizlarla.
Bugun pek yesillik tuketmedim. Salata yapmak icin mutfagi gectim sular yok.
Yarin yanima salata ve yumurta alacagim.
Gerci soguk yumurtan nefret ediyorum.
Sadece sandevic tarzi olursa yiyebiliyorum.

Haslanmis yumurta tekrar isitilir mi?

cidden açlığın sıhhat olduğunu düşünüyorum. ama maalesef fazla yiyorum ben. azaltmayı ve hayatıma yaymayı çok istiyorum
Deniz aslinda cok guzel kilo verebiliyorsun masallah nazar degmesin enerjin de yerinde 2 kucuk cocukla spor yapiyosun onlara kosturuyosun eger yemegi biraz azaltsan senin olay tamam artik. Ben de enerji sorunu var doktora gittim ksn degwrlerim dusuk ama ilaclar etki etmedi kuru ysprak gibiyim ordan oraya dusuyorum biraz moralim bozuluyor bu duruma

Ben de haslanmis yumurtadan hoslanmiyorum hrp diyeti hatirlatiyor bana .Ben isitilmaz zararli soguk yeyin diye duymustum ama yine bi arastirin cunku mikrodalga da isitip yiyenler var ama et gibi kesinlikle isitilmamasi geteken gidalardan diye biliyorum

seninki psikolojik de olabilir canım. sonuçta kurulu düzenini hayatını garanti işini gücünü bırakıp 30 dan sonra yepyeni bi maceraya atılmak kolay değil. insanı sarsar. bazen zorlandığında neredeyim ben burdan işim var dersin. tc deki arkadaşların instagramda kahve toplantıları fotosu paylaşırken senin proje hazırlaman zoruna gider vs vs. sonuçta eşin ve oğlunun geleceği için gittin. kendin 2. plandaydın. bunları tamamen sindirmek kolay değil. kendine çok yüklenme. her şey yoluna girer düzen oturur inşallah. sağlık olsun da

Bugün yediklerim
Sabah yesil çay spor öncesi de sekersiz Türk kahvesi ictim

11gibi lahanali omlet,domates,maydanoz bi dilim peynir 3 tam ceviz

Öğlen 4kasik yogurt icine altin baharat bi avuç kadar üzüm

Ara büyük fincan Türk kahvesi 10 tane cig badem

17:30gibi bi tabak lahana kavurmasi yogurt (listemde bu degildi evdekilere yapinca ekstra kendime bisey yapmak istemedim)

Spor
30dk leslie
75 mekik
75 squat
60 alt karın hareketi
1dk plank
Cemoos

Isitilmaz,azcik destek aramistim

Bende tiksinirim iste soguk olmasindan. Garip tad oluyor.
Ben de yanima proteinli bir besin goturmek istedigimde yogurtlu yulaf gotururdum yumurta en son ihtimalgina geldi zaten ama sunu dusunuyorum ideal kiloma ulasinca da yumurta ywmek zorunda kalacam ondan baska tok tutan da yok gercekten

omletin soğuk gideri var. onu dene ekmek arası. bi de penguenin kaplı yemek termosu var bende. seneler önce almıştım. sağlıklı yaşarken yanımda götürürdüm yemeğimi fiyatını bilmiyorum şu an ama muadillerine de bakabilirsin. bi nebze sıcak tutuyor yemekleri

Dogru dedin canim psikolojik olabilir

bende bazen oglanin sabahtan kalan omletini soguk soguk yiyorum ehh iste gideri var birazyemek termosu ariyorsaniz stanley ve thermos markasi efsane. Pahali ama evladiyelik torunlariniz kullanir ilerde burda kantin diye bi kultur olmadigi icin herkes yaninda yemek tasiyor evde oglum ve esim icin toplamda 4 tane yemek termosu var

stanley de pahalı evet güzel ama normal termosu var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…