Canım ismini yazdığın için mi ceza , anlamaya çalışıyorum daYok canım kahve yanındakinden var
Ya ben hiç denemedim bibbakayim yok tutuyor mu öyleyse son 3 gün yapilabilirEvet biliyorum
Ben onda surekli hurma yogurt yemek istiyorum. Cok guzel ikili ya
Ya ben bir kez denedim acayip midem bulandi tansiyonum düştü akşam edemedimEvet biliyorum
Ben onda surekli hurma yogurt yemek istiyorum. Cok guzel ikili ya
Kahve yani da 1-2 kare yiyoruz bazen kızlar yazıyor.
Bende okuyorum ama yorum yapmıyorum çok dikkat çekici bir şey yoksa
aa bilmiyordum bunu. ne iş yapıyorsun hastanedeBakteri tasima olasiligi var. Saat,yuzuk, bileklik,halka kupe vs yasak :)
Enfeksiyon kapmamalari icin birde
Benim gibi tatli severler icin tehlikeli. Ara ögün bile yaptirir bana Yogurt ve hurma ileYa ben hiç denemedim bibbakayim yok tutuyor mu öyleyse son 3 gün yapilabilir
ben dikkatimi çeken bir şey olursa yazıyorum açıkçası. bazı menüler aşırı az geliyor ama o şekilde besleniyorlar diye düşündüm
Hematoloji bolumunde hemsireyim. Myelom,lösemi hastalari genelde bizim hastalarimiz.aa bilmiyordum bunu. ne iş yapıyorsun hastanede
ah çok zor bir bölüm.Allah size de hastalara da yardım etsin inşallahHematoloji bolumunde hemsireyim. Myelom,lösemi hastalari genelde bizim hastalarimiz.
Zorunlu olmasi problem olabilir ama yorum iṣi gercekten guzel oluyor bszen senin gözune az gelen baskasina çok geliyor ve aaa gercekten cok yemisim ya diyosun bi farkindalik geliyor insana .Ama sakincali yonleri de var soyleki diyetisyenler doktorlar bile zayiflama yöntemlerinde mutabik degil biri diyor hic ekmek yeme oteki diyor gunde 3 4 dilim yiyebilirsin o yuzden biri menuye yorum ysptiginda yorum yapilan kisi bu benim tarzim diye cikisabiliyorBende öyle olduğunu tahmin ettim zaten. Siz takip ediyorsunuz farkındayım canımtamam ben yaparım arada o zaman
ekmek benim hassas noktam ekmeksiz olmazZorunlu olmasi problem olabilir ama yorum iṣi gercekten guzel oluyor bszen senin gözune az gelen baskasina çok geliyor ve aaa gercekten cok yemisim ya diyosun bi farkindalik geliyor insana .Ama sakincali yonleri de var soyleki diyetisyenler doktorlar bile zayiflama yöntemlerinde mutabik degil biri diyor hic ekmek yeme oteki diyor gunde 3 4 dilim yiyebilirsin o yuzden biri menuye yorum ysptiginda yorum yapilan kisi bu benim tarzim diye cikisabiliyoryani nezaket elden birskilmazsa hem grubu hem diyeti aktif tutan bir yönrem bence
Evet canım yarın tabanlara kuvvetCanım ismini yazdığın için mi ceza , anlamaya çalışıyorum da
Tamam canim haklısın bundan sonra daha dikkat ederimKahve yani da 1-2 kare yiyoruz bazen kızlar yazıyor.
Kare yada dilim desen yeter.
Anladım. Aslında olması gereken sanırımBende okuyorum ama yorum yapmıyorum çok dikkat çekici bir şey yoksa
Evet banada bazen az gorunebiliyir ama öyle beslenince mide de kuculduyse alışıyordur kişi. Bende daha dikkatli okurum menüleri bundan sonra. Chocolita ve cemoos tan başkası okumuyor gibi geliyordu menüleri benden başka herkes okuyormuşben dikkatimi çeken bir şey olursa yazıyorum açıkçası. bazı menüler aşırı az geliyor ama o şekilde besleniyorlar diye düşündüm
Doğru canım o yönden de. Diyetisyenler de çok değişkenlik gösteriyor gerçekten. Biri günde 6 dlm ekmeğe kadar cikabiliyorken biri sadece kahvaltıda ekmek diyor. Kızların dediği mantıklı geldi dikkat çekici bir şeye yorum yapmak daha mantıklıZorunlu olmasi problem olabilir ama yorum iṣi gercekten guzel oluyor bszen senin gözune az gelen baskasina çok geliyor ve aaa gercekten cok yemisim ya diyosun bi farkindalik geliyor insana .Ama sakincali yonleri de var soyleki diyetisyenler doktorlar bile zayiflama yöntemlerinde mutabik degil biri diyor hic ekmek yeme oteki diyor gunde 3 4 dilim yiyebilirsin o yuzden biri menuye yorum ysptiginda yorum yapilan kisi bu benim tarzim diye cikisabiliyoryani nezaket elden birskilmazsa hem grubu hem diyeti aktif tutan bir yönrem bence
Aynen canim benim için de öyleekmek benim hassas noktam ekmeksiz olmaz
ama diyetisyenlerin büyük bölümü her öğüne 1 dilim de olsa tb ekmeği koyuyor bence. zaten ekmek olmayınca saç dökülmesi falan da olabiliyor diye okumuştum bi yerde
Ee bacim sabah zaten menemeni gömmüşsün ekmekle aksama ne gerek vardi25 ekim çarşamba
sabah
menemen
3 dilim tb ekmeği
bol yeşil soğan
aralar
duble şekersiz Türk kahvesi
biraz cevizli sucuk
1 tane cennet hurması
akşam
4 tane fırın baget
1 dilim tb ekmeği
1 büyük kase limonlu salata
su daha 2 litre olmadı sanırım. tamamlarım
spor yapamıyorum dizimde bir ağrı vardı 2 aydır. biraz sarsaklık yaptım doktora gitmedim. dün şiddetlendi bugün şişti ve çok ağrıyor. yarın doktora gidicem. inşallah ciddi bir şey yoktur
karışık tahıllı mı kiAynen canim benim için de öylezaten tanidigim tum diyetisyenler gunde 3 dilim ekmek veriyordu 2 sabah bir aksam seklinde ben 2 yiyorum sabahlari ama diyet sayfalarinda ekmegi hayatinizdan tamamen cikarin gibi seyler goruyorum olabilir brlki yspabilen vardir ama genetigimize islemis cok zor sifir tüketim.Burda cok guzel bir ekmek buldum 1 diliminde 9 gr karbonhidrat var bol tohumlu falan tabiki o leziz aTurkiye ekmeklerine benzemiyor saglikli hersey gibi o da lezzettsiz ama yine de o katık ihtiyacimi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?