Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende okuyorum ama yorum yapmıyorum çok dikkat çekici bir şey yoksa

ben dikkatimi çeken bir şey olursa yazıyorum açıkçası. bazı menüler aşırı az geliyor ama o şekilde besleniyorlar diye düşündüm

25.10.23
08.30
Ballı limonlu su, yarım simit

12.30
Kaşarlı tost, 1 haşlanmış yumurta, maydanoz, 3 zeytin, 1 ck bal

16.00 sade kahve

18.30
1 kase yayla çorbası, 1 tabak pırasa yemeği,az turşu
19.30 elma kurusu cay ile

2 fincan yeşil çay
Şu:1.5 lt
Dün akşam 20 dk Leslie yapmıştım, bugün yine yapacağım. Cemoos

25 Ekim Çarşamba
Aç karna çörekotu yağı/elma sirkeli su
Tarçın/hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvaltı 11:00
2 dilim tbe kızarmış ekmek
6 zeytin,1 parça peynir
Domates, salatalık, yeşil biber
1 sahanda yumurta

Öğle 14:30
6 zeytin,1 parça peynir
Domates, salatalık, yeşil biber
2 dilim tbe

Ara 17:00
1 yaş incir
1 bardak süt
1 adet yağsız gevrek

Akşam 18:50
2 yemek kaşığı p.pilavı
8 yemek kaşığı taze fasülye
Salata

Su 2 lt
Spor 1 saat tempolu koşu/yürüyüş
Cemoos Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231025_204826_edit_169391667815016.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 22
Bende öyle olduğunu tahmin ettim zaten. Siz takip ediyorsunuz farkındayım canım tamam ben yaparım arada o zaman
Zorunlu olmasi problem olabilir ama yorum iṣi gercekten guzel oluyor bszen senin gözune az gelen baskasina çok geliyor ve aaa gercekten cok yemisim ya diyosun bi farkindalik geliyor insana .Ama sakincali yonleri de var soyleki diyetisyenler doktorlar bile zayiflama yöntemlerinde mutabik degil biri diyor hic ekmek yeme oteki diyor gunde 3 4 dilim yiyebilirsin o yuzden biri menuye yorum ysptiginda yorum yapilan kisi bu benim tarzim diye cikisabiliyor yani nezaket elden birskilmazsa hem grubu hem diyeti aktif tutan bir yönrem bence

ekmek benim hassas noktam ekmeksiz olmaz
ama diyetisyenlerin büyük bölümü her öğüne 1 dilim de olsa tb ekmeği koyuyor bence. zaten ekmek olmayınca saç dökülmesi falan da olabiliyor diye okumuştum bi yerde

25 Ekim Carsamba Menum

13:30 Kahvalti (cok aciktigim icin biraz fazla kacirdim gibi geldi bana cisss bisey yok da miktar olarak )
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
1 tatli kadi bal ve tereyagi
1 tatli kasigi tahin pekmez
Badem ,kabak cekirdegi ,kaju ve kuru uzum karisimi (bu karisim bir cay tabagindan biraz buyuktu )
1 kk peynir

Ara sadece kahve icecemn yukarda kuruyemis cok oldugu icin dengeleyecem

Aksam 2 haslanmis baget ve yogurt

Su 1 litre oldu bile su duzenimi oturttum sukur
Egzersiz yok
Cemoos Chocolita

Canım ismini yazdığın için mi ceza , anlamaya çalışıyorum da
Evet canım yarın tabanlara kuvvet
Kahve yani da 1-2 kare yiyoruz bazen kızlar yazıyor.
Kare yada dilim desen yeter.
Tamam canim haklısın bundan sonra daha dikkat ederim
Bende okuyorum ama yorum yapmıyorum çok dikkat çekici bir şey yoksa
Anladım. Aslında olması gereken sanırım
ben dikkatimi çeken bir şey olursa yazıyorum açıkçası. bazı menüler aşırı az geliyor ama o şekilde besleniyorlar diye düşündüm
Evet banada bazen az gorunebiliyir ama öyle beslenince mide de kuculduyse alışıyordur kişi. Bende daha dikkatli okurum menüleri bundan sonra. Chocolita ve cemoos tan başkası okumuyor gibi geliyordu menüleri benden başka herkes okuyormuş
Doğru canım o yönden de. Diyetisyenler de çok değişkenlik gösteriyor gerçekten. Biri günde 6 dlm ekmeğe kadar cikabiliyorken biri sadece kahvaltıda ekmek diyor. Kızların dediği mantıklı geldi dikkat çekici bir şeye yorum yapmak daha mantıklı

ekmek benim hassas noktam ekmeksiz olmaz
ama diyetisyenlerin büyük bölümü her öğüne 1 dilim de olsa tb ekmeği koyuyor bence. zaten ekmek olmayınca saç dökülmesi falan da olabiliyor diye okumuştum bi yerde
Aynen canim benim için de öylezaten tanidigim tum diyetisyenler gunde 3 dilim ekmek veriyordu 2 sabah bir aksam seklinde ben 2 yiyorum sabahlari ama diyet sayfalarinda ekmegi hayatinizdan tamamen cikarin gibi seyler goruyorum olabilir brlki yspabilen vardir ama genetigimize islemis cok zor sifir tüketim.Burda cok guzel bir ekmek buldum 1 diliminde 9 gr karbonhidrat var bol tohumlu falan tabiki o leziz aTurkiye ekmeklerine benzemiyor saglikli hersey gibi o da lezzettsiz ama yine de o katık ihtiyacimi kesiyor

25 ekim çarşamba
sabah
menemen
3 dilim tb ekmeği
bol yeşil soğan

aralar
duble şekersiz Türk kahvesi
biraz cevizli
1 tane cennet hurması

akşam
4 tane fırın baget
1 dilim tb ekmeği
1 büyük kase limonlu salata

su daha 2 litre olmadı sanırım. tamamlarım
spor yapamıyorum dizimde bir ağrı vardı 2 aydır. biraz sarsaklık yaptım doktora gitmedim. dün şiddetlendi bugün şişti ve çok ağrıyor. yarın doktora gidicem. inşallah ciddi bir şey yoktur

Son düzenleme:
Ee bacim sabah zaten menemeni gömmüşsün ekmekle aksama ne gerek vardi

karışık tahıllı mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…