Geçmiş olsun delfiMerhabalar Arkadaşlar,
Güzel bir gün dilerim hepinize.
Bugün aile hekimime gittim, ishal için ilaç verdi, 1 gün de rapor yazdı. İlacın dışında probiyotik de içeceğim. Evdeyim şu an.
Kesinlikle ya. Bide instagramda falan görüyorum taşırken nasıl paketliyorlar sarıyorlar burda öyle değil ki bide.6 Ay önce istanbuldan 16 bine taşınmıştık cok artmış ya şehir içi yani bide toplama işide yok sen topluyorsun yuhh valla
Doğru diyosun canım zaten burdan kopuncada hepten herşeyi salıyorum.Tamam canım ama adapte olmaya basla sende kaldığımız yerden devam edelim
Zaten genel olarak kızları uyaricam geç kalmadan 2 dk yazın gidin
Simdi şöyle ki önümüzdeki hafta yarış başlayacak sadece birinciler değil herkes yarışacak.kızlar selam
Şöyle bir ilk sayfaya göz gezdirdimde sanki hiç diyet yapmıyormuşuz gibime geldibence hepimiz bi yerimizde sayıyoz gibiyiz. bir iki kişi hariç sadece güzel verende olmuş ama 1 ayı doldurduk şöyle aman aman bi yarış yok
ne yapsakki bişey lazım sanki bizi ateşleyecek şöyle yerden yere vuracaksanki birbirimizi en çokta kendimizi kandırıyo gibiyiz
hadi inşallah canım yaaaSimdi şöyle ki önümüzdeki hafta yarış başlayacak sadece birinciler değil herkes yarışacak.
Adım yarışı olacak falan.
O zaman daha çok hirslaniriz diye düşünüyorum.
Aslında neredeyse tüm format değişecek.
Aylik kilo hedefimizi artirabiliriz belkikızlar selam
Şöyle bir ilk sayfaya göz gezdirdimde sanki hiç diyet yapmıyormuşuz gibime geldibence hepimiz bi yerimizde sayıyoz gibiyiz. bir iki kişi hariç sadece güzel verende olmuş ama 1 ayı doldurduk şöyle aman aman bi yarış yok
ne yapsakki bişey lazım sanki bizi ateşleyecek şöyle yerden yere vuracaksanki birbirimizi en çokta kendimizi kandırıyo gibiyiz
MerhabaSimdi şöyle ki önümüzdeki hafta yarış başlayacak sadece birinciler değil herkes yarışacak.
Adım yarışı olacak falan.
O zaman daha çok hirslaniriz diye düşünüyorum.
Aslında neredeyse tüm format değişecek.
hoşgeldiniz aramıza
evet olabilir herkes kendine bi hedef belirleyip o ay o hedefi tutturmaya çalışabilirAylik kilo hedefimizi artirabiliriz belki
Hoşbuldukhoşgeldiniz aramıza
Ya delfi bende tam bilmiyorum ama az kilolu ve kilolu olarak 2 şer grup olunacak.
çok güzel düşünmüşsünüz kilo oranlarını gruplar olarak ayırmakla. çünkü kilo veriş hızlarımız farklı. herkes kendi kulvarıyla daha iyi yarışabilirYa delfi bende tam bilmiyorum ama az kilolu ve kilolu olarak 2 şer grup olunacak.
4 grup kendi kulvarlarinda yarışacak.
Yine birinciler olacak birde yarışmalar olcak.
Kabaca böyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?