Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Merhaba kizlar,
Tunaydin,

Sabahtan adimlarimi tamamladim,
Kalori hesabimi yaptim,
Artik yatisa gecebilirim

Cocuklarin arkadasi var bugun, bana ugramiyorlar hic, ben de onlara her 2 saatte bir atistirmalik takviyesi yapiyorum

Diger zamanlarda da kahve cay 8 bardagimi tamamlarim boyle boyle

6 Ay önce istanbuldan 16 bine taşınmıştık cok artmış ya şehir içi yani bide toplama işide yok sen topluyorsun yuhh valla
Kesinlikle ya. Bide instagramda falan görüyorum taşırken nasıl paketliyorlar sarıyorlar burda öyle değil ki bide.

kızlar selam
Şöyle bir ilk sayfaya göz gezdirdimde sanki hiç diyet yapmıyormuşuz gibime geldi bence hepimiz bi yerimizde sayıyoz gibiyiz. bir iki kişi hariç sadece güzel verende olmuş ama 1 ayı doldurduk şöyle aman aman bi yarış yok
ne yapsakki bişey lazım sanki bizi ateşleyecek şöyle yerden yere vuracak sanki birbirimizi en çokta kendimizi kandırıyo gibiyiz

Simdi şöyle ki önümüzdeki hafta yarış başlayacak sadece birinciler değil herkes yarışacak.
Adım yarışı olacak falan.
O zaman daha çok hirslaniriz diye düşünüyorum.
Aslında neredeyse tüm format değişecek.

hadi inşallah canım yaaa gerçekten bi silkelenmeye ihtiyacımız var

Aylik kilo hedefimizi artirabiliriz belki

Merhaba Cemoos
Yeni format nasıl olacak? Çok merak ediyorum.

ben bu günkü menümü paylaşayım kızlar yine kalmasın
sabah
filtre kahve

öğle
patates salatası yarım kase kadar
3 adet çiğ köfteden 1 lavaşa sarılı dürüm
ayran

ara
4 adet hurma
türk kahvesi
yeşil çay

akşam
yoğurt + 5 adet hurma

su 2 lt olur yatana kadar
spor yok malesef ama 10.000 adımı tamamlarım günlük
Cemoos Chocolita

Merhaba Cemoos
Yeni format nasıl olacak? Çok merak ediyorum.
Ya delfi bende tam bilmiyorum ama az kilolu ve kilolu olarak 2 şer grup olunacak.
4 grup kendi kulvarlarinda yarışacak.
Yine birinciler olacak birde yarışmalar olcak.
Kabaca böyle galiba

Ya delfi bende tam bilmiyorum ama az kilolu ve kilolu olarak 2 şer grup olunacak.
4 grup kendi kulvarlarinda yarışacak.
Yine birinciler olacak birde yarışmalar olcak.
Kabaca böyle galiba
çok güzel düşünmüşsünüz kilo oranlarını gruplar olarak ayırmakla. çünkü kilo veriş hızlarımız farklı. herkes kendi kulvarıyla daha iyi yarışabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…