Tamam canım ama adapte olmaya basla sende kaldığımız yerden devam edelimSelam canim evet 2 gundur motivasyonum yerlerde yogunluktan burayada ugrayamadim bu ayrilik iyi gelmedi bana hemen yaziyorum menuleri
Dunku menum
Sabah filtre kahve
Öğle
Kumpir
Ara
1 avuc fistik
Kayisi cayi
Aksam
Kuru fasulye
3 kasik pilav
Yogurt
Su 2 lt
30 dk eliptik
Bugunku menum
Sabah
Filtre kahve
Öğle
Domates corbasi
Yogurtlu havuc salatasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok malesef
Afiyet olsunBugünün menüsü
Kahvaltı 11
2 yumurtalı omlet
40 gr tulum peyniri
Birer salatalık ve domates
Cay
Ara 15
Bir tane tost bir ayran
Su 2.5 lt
Açık hava yürüyüşü
Eki Görüntüle 3323113
Yarına boy kilo hedef paylaşımı yapacağım
Yemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyorAfiyet olsun
Dikkatimi çekti baya menün az akşamları bilerek mi yemiyorsun arada tost var diye mi
Hee anladım şimdiYemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyorgec saatte atistirmak bir iki sogan halkasi bir iki patates derken kilomu sabitliyor ne ileri ne geri kaliyorum öyle
Bazen bana da oluyorEv kalk iş yap her yer dağınıkgötürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını
Takdir-i ilahiBi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Ben o saatte işte oluyorumki.. Eve gel yemek yap vs. 19.00da anca.Akşam 5 e kadar yemek işini bitirsek süper olur aslında. Normalde 7 derler ama bence 5
Çok çok çok geçmiş olsunAkşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
Cemoos Chocolita
Sevgiler herkese.
Tavuktan sanırımHaklısın canım. Sağolasın.
Öğlen ton balığı yemiş idim, akşam dışarıda yediğim zeytinyağlı tabağında da bir miktar Çerkez tavuğu vardı.ondan mı acaba? Çok fena oldum. Eve geldim, yatıyorum.
Kalsiyum olmadığını fark ettim. Daha dengeli olmalıyım...
Ekmek fazla kaçmış agzgxhhxBazen bana da oluyor
Takdir-i ilahi
Ben o saatte işte oluyorumki.. Eve gel yemek yap vs. 19.00da anca.
Çok çok çok geçmiş olsun
Tavuktan sanırım
Kalsiyum olmadığını fark ettim. Daha dengeli olmalıyım...
Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki ayHee anladım şimdi
Ben normalde alkol alacaksam zaten bişey yemem de işte bı sigara yetiyor.
İşte burada bari azalt bak 1-2 kilo ver ohh be der devam edersin
Hah tam iyi olmuş o zaman.Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki aygaza gelince yapiyorum ben alkol alsam da yediklerime dikkat ederek kilo veriyorum tek sart sporu boşlamam lazım spor cok cok iyi geliyor
Önceki yarismada tamamen evde spor yaparak kilo vermiştim ama artık bi salon beni gazlar ya şöyle uzun uzun koşsam elem keder kalmazHah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.
Onun yerine ayran içsem de doyarmışım.. Zaten artık az şeyle doyuyorum.Ekmek fazla kaçmış agzgxhhx
Hah bende o elbiseden giyorum.gobek çıkıyor şu kiloyu verelim artıkOnun yerine ayran içsem de doyarmışım.. Zaten artık az şeyle doyuyorum.
Elbiseleri düşünüyorum. Şu üstüne tam oturanlar var ya.. Onları giysem yeter bana
Konuş konuş böyle bende koşucam sayenizdeÖnceki yarismada tamamen evde spor yaparak kilo vermiştim ama artık bi salon beni gazlar ya şöyle uzun uzun koşsam elem keder kalmaz
Spora gitmek çok zor bişey... Kalk hazırlan git vs.. Bana zor geliyor. Allahım tembel doğmuşum resmenHah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.
BendeSpora gitmek çok zor bişey... Kalk hazırlan git vs.. Bana zor geliyor. Allahım tembel doğmuşum resmen
İnşallah ha gayret.. Çok az kaldı aslında..Hah bende o elbiseden giyorum.gobek çıkıyor şu kiloyu verelim artık
Yok ya bu göbek gitmeyecek gibiİnşallah ha gayret.. Çok az kaldı aslında..
Çocukları salıp peşlerinden koşuyorumBende
Eve koşu bandı falan alsak yetecek aslında
Plankla gidiyor aslında. Ben doğumdan 6 ay sonra düzenli plank yaptım. Çok işe yaradıYok ya bu göbek gitmeyecek gibi
Bölgesel incelme başlicam bakalım Kasım'da o da faydalı olursa belki 3-6 aya veririm kilo
Ne güzel evde de boş durmuyorsun işte.Çocukları salıp peşlerinden koşuyorumevde ip vs atlarım. Yerinde say sporu da yaparım. Yürüyüş çok severim. Hergün bir yere gitmek için yeterli zamanım yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?