Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tamam canım ama adapte olmaya basla sende kaldığımız yerden devam edelim
Zaten genel olarak kızları uyaricam geç kalmadan 2 dk yazın gidin

Afiyet olsun
Dikkatimi çekti baya menün az akşamları bilerek mi yemiyorsun arada tost var diye mi

Afiyet olsun
Dikkatimi çekti baya menün az akşamları bilerek mi yemiyorsun arada tost var diye mi
Yemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyor gec saatte atistirmak bir iki sogan halkasi bir iki patates derken kilomu sabitliyor ne ileri ne geri kaliyorum öyle

Yemekle pek aram yok bu siralar ama yazdigim gibi alkol sofrası beni mahvediyor gec saatte atistirmak bir iki sogan halkasi bir iki patates derken kilomu sabitliyor ne ileri ne geri kaliyorum öyle
Hee anladım şimdi
Ben normalde alkol alacaksam zaten bişey yemem de işte bı sigara yetiyor.
İşte burada bari azalt bak 1-2 kilo ver ohh be der devam edersin

Ev kalk iş yap her yer dağınık götürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını
Bazen bana da oluyor
Bi temizlik yapayim dedim süpürgemin ucu kırıldı
Te Allah im Yarabbim ya isin yoksa aynısını bul acaba tamir olur mu hiç sevmiyom şöyle isleri
Takdir-i ilahi
Akşam 5 e kadar yemek işini bitirsek süper olur aslında. Normalde 7 derler ama bence 5
Ben o saatte işte oluyorumki.. Eve gel yemek yap vs. 19.00da anca.
Çok çok çok geçmiş olsun
Tavuktan sanırım
24ekim
Sabah 1b.çay, 1/4tost
Öğle 1tb.makarna
Akşam 1d.ekmek, 1tb.ciğer sote
Spor 4100adım, 20dk egzersiz
Su 2lt
Cemoos Chocolita
Kalsiyum olmadığını fark ettim. Daha dengeli olmalıyım...

Hee anladım şimdi
Ben normalde alkol alacaksam zaten bişey yemem de işte bı sigara yetiyor.
İşte burada bari azalt bak 1-2 kilo ver ohh be der devam edersin
Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki ay gaza gelince yapiyorum ben alkol alsam da yediklerime dikkat ederek kilo veriyorum tek sart sporu boşlamam lazım spor cok cok iyi geliyor

Kiz zaten böyle yarisma turu seyler beni gaza getiriyor salona falan yazilcam önümüzdeki ay gaza gelince yapiyorum ben alkol alsam da yediklerime dikkat ederek kilo veriyorum tek sart sporu boşlamam lazım spor cok cok iyi geliyor
Hah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.

Hah tam iyi olmuş o zaman.
Bak bende çok pis gaza geliyorum böyle spora gidiyorum gidicem diyince bende heves ediyorum.
Önceki yarismada tamamen evde spor yaparak kilo vermiştim ama artık bi salon beni gazlar ya şöyle uzun uzun koşsam elem keder kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…