Ya bak bugün bana en az 3 kişi bu Ekim kredesini söylediAy inşallah canım yaaa. Şimdi teyzemle konuşuyorum da şu ilk evim kredisi çıkacak ya düşük faizden Ekim dediler bide ev alıyormuşuz buraya taşındıktan sonra diyorum teyzem diyor ben bi daha toplamamay bide bende eşya çok eliyorum sürekli ama var da var Allahtan annemle teyzem yardım ediyor yoksa tek başıma çok zor
Ahsenzede olurdun sende
Hayyyla yulaf derdi mi?Tamam ben bunlarin hepsini denerim ama önce krep ve tost daha kolay geldi onları yapayım
Geçmiş olsun sabaha daha iyi olursunuz inşallah
Allah yardimcin olsun bebekle çok zor olur bebege bakan olursa çabucak yerlestirirsinTeşekkür ederim. Daha 9 ay önce taşındım bende ev sahibi geliyormuş çıkın dedi. Geçen sene en azından 7 aylıktı benim kız o kadar zor değildi. Şimdi 17 aylık ve aşırı ama aşırı hareketli bi çocuk. Çok zor oluyor
Aldığım yulaf bitmeden bu dert devam edecekHayyyla yulaf derdi mi?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sabaha daha iyi olursunuz inşallah
Allah yardimcin olsun bebekle çok zor olur bebege bakan olursa çabucak yerlestirirsin
Benimkiler 18 ayliklar yıkım ekibi diyorum onlara hiç mi yorulmazlar 2 dk oturmuyorlar
ben spor yaparken kaç kutu oyuncaklari önlerine yigiyorum rahat spor yapayım diye spor sonrasi bi saate yakinda evi topluyoruz Allahtan onlarda annelerine yardım etmeyi seviyorlar beraber dolduruyoruz kutulara uyudular onları özledim galiba
Kesin fırlar canım. Ekimde dediler biraz oyalandık çıkarsa diye. Baktık ses yok çıkıyoruz işte kiraya. Yoksa almaya niyetlendik de işte nasip. Araç kaza falan yapınca bizim kaldı. 2 araç yenilenecek çünkü kursun 2 ay içinde üst üste geldiYa bak bugün bana en az 3 kişi bu Ekim kredesini söyledi
Herkes şuan bunu bekliyor bende olursa alırız dedim
O zaman ev fiyatları fırlar gibime geliyor ama bakalım.
Uyurken topluyoruz annem teyzemleGeçmiş olsun sabaha daha iyi olursunuz inşallah
Allah yardimcin olsun bebekle çok zor olur bebege bakan olursa çabucak yerlestirirsin
Benimkiler 18 ayliklar yıkım ekibi diyorum onlara hiç mi yorulmazlar 2 dk oturmuyorlar
ben spor yaparken kaç kutu oyuncaklari önlerine yigiyorum rahat spor yapayım diye spor sonrasi bi saate yakinda evi topluyoruz Allahtan onlarda annelerine yardım etmeyi seviyorlar beraber dolduruyoruz kutulara uyudular onları özledim galiba
Sen nasıl oldun ne zaman çıkıyor sonuçlar?Ben yatayım gec bilem kaldim gece uyanmasi sabah kalkıp beslenme hazirlamasi var
Iyi geceler herkese güzel umutlu mutlu bi sabaha uyanmak dileğiyle
Kızlar selam iyiyiz suan bir sorun yok menüyü de yazacağım hemen teşekkür ederim sorduğunuz içinÇocuk hasta mi demişti onunla ilgili biseyler demişti de iki gündür bende pek hafıza yok unuttum valla
Selam canim evet 2 gundur motivasyonum yerlerde yogunluktan burayada ugrayamadim bu ayrilik iyi gelmedi bana hemen yaziyorum menuleriprensesss016 @LADY VEGA @MissPeaceful
Kızlar 23 Ekim pazartesi menüleri eksik.
Bugünle beraber yazın olur mu
@succulentt canım dünden beri bekliyoruz tartı da eksik kaldı inşallah dönersin yoksa silmek durumunda kalicam.
@incebellihatun canım devam edecek misin sende aktif değilsin silmek durumunda kalicam
@bendenizefenim dünden cezan var bu hafta başka kaçamak yapma cezanı çek
Birde @baltasar sen cezanı çektin ama kaçamak yapma dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?