Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ya bak bugün bana en az 3 kişi bu Ekim kredesini söyledi
Herkes şuan bunu bekliyor bende olursa alırız dedim
O zaman ev fiyatları fırlar gibime geliyor ama bakalım.

Çok teşekkür ederim @Artemissisipi
Maden suyu da içeyim, sağolasın.
Geçmiş olsun sabaha daha iyi olursunuz inşallah
Allah yardimcin olsun bebekle çok zor olur bebege bakan olursa çabucak yerlestirirsin
Benimkiler 18 ayliklar yıkım ekibi diyorum onlara hiç mi yorulmazlar 2 dk oturmuyorlar

ben spor yaparken kaç kutu oyuncaklari önlerine yigiyorum rahat spor yapayım diye spor sonrasi bi saate yakinda evi topluyoruz Allahtan onlarda annelerine yardım etmeyi seviyorlar beraber dolduruyoruz kutulara uyudular onları özledim galiba

Çok teşekkür ederim Pembe Lotus

Ya bak bugün bana en az 3 kişi bu Ekim kredesini söyledi
Herkes şuan bunu bekliyor bende olursa alırız dedim
O zaman ev fiyatları fırlar gibime geliyor ama bakalım.
Kesin fırlar canım. Ekimde dediler biraz oyalandık çıkarsa diye. Baktık ses yok çıkıyoruz işte kiraya. Yoksa almaya niyetlendik de işte nasip. Araç kaza falan yapınca bizim kaldı. 2 araç yenilenecek çünkü kursun 2 ay içinde üst üste geldi

Uyurken topluyoruz annem teyzemle yerleştirirken de teyzemle halletcez akşam annem bakacak uyku saatinde annemde dahil olur ay gerçekten yaa annemde diyor hiç mi yorulmuyorsun poposu asla yer görmüyor ya

Sabah
Peynir ,zeytin, domates,2 dlim tb ekmek çay

Öğlen
2 dilim tb ekmeğe tavuk sandviç, marul domates ,bir kase yoğurt.

Aksam..
1dilim tb ekmek ,kuru fasulye ,yoğurt kuru soğan

2 litre su yürüyüş çok değil yarın yürümeyi düşünüyorum Cemoos Chocolita

24 Ekim Sali menum
12 :00 Sabah klasik yumurtali diyet kahvalti
Ara 16:00 sütlu kahve 3 hurma
Aksam 19:00 proteinli biseyler yerim( yemek diyete uygun olmadigi icin kendime ozel birseyler ayarlarim su an sklimda bisey yok)
Su 2 litre
Spor yuruyus yaptim 6000 adim
Chocolita Cemoos

Selam canim evet 2 gundur motivasyonum yerlerde yogunluktan burayada ugrayamadim bu ayrilik iyi gelmedi bana hemen yaziyorum menuleri
Dunku menum
Sabah filtre kahve

Öğle
Kumpir

Ara
1 avuc fistik
Kayisi cayi

Aksam
Kuru fasulye
3 kasik pilav
Yogurt

Su 2 lt
30 dk eliptik

Bugunku menum
Sabah
Filtre kahve

Öğle
Domates corbasi
Yogurtlu havuc salatasi
1 dilim kepek ekmegi

Aksam
Kuru fasulye
Salata

Su 2.5 lt
Spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…