Ben krep denedim ama çok sıvı oldu krep tavasindan döndüremedim yapıştı sonra vazgeçtim.Yulaf tost yapıyorum bazen ( 1 yumurta, 1-2yk yoğurt, biraz da yoğurt suyundan ekliyorum 2-3yk yulaf koyup çırpıyorum. Sonra tost makinasına yağlı kâğıt koyup arasına yaptığım harcı döküyorum. O kızarınca içine peynir füme falan koyup iki ye katlayıp tost yapıyorum.
Birde krep yapıyorum ( ya yulafı evde un haline getirip yapıyorum ya da tam buğday unu ekliyorum)
Bir ara diyetisyenim yazmıştı yine diyet yaptığım bir zamanda
( 1 yumurta , 1 çay bardağı süt, 3yk yulaf unu/ tambuğday un) ben bu ölçü ile iki tane ince krep çıkarıp bazen kahvaltıda peynirle bazen de içine tavuk yeşillik ile dürüm yapıyorum yanına ayran ile harika bir öğün.
Hatta yarın için kahvaltıda planım bu krep
Benim ketojenik veya karb i dusuk diyeyim,bir tarifim varBen krep denedim ama çok sıvı oldu krep tavasindan döndüremedim yapıştı sonra vazgeçtim.
Tost içinde un haline getiriyor musun yulafi onu da denerim.
Ayy yazsana o zaman ben burda bunları arıyorum yok hep kendiniz yemeyinBenim ketojenik veya karb i dusuk diyeyim,bir tarifim varhem basit hem doyurucu.
Tost yaparken yulafı normal koyuyorum. Toz haline getirmiyorumBen krep denedim ama çok sıvı oldu krep tavasindan döndüremedim yapıştı sonra vazgeçtim.
Tost içinde un haline getiriyor musun yulafi onu da denerim.
Evet az önce bende düşündüm. Dünde pek aktif değildi
Çocuk hasta mi demişti onunla ilgili biseyler demişti de iki gündür bende pek hafıza yok unuttum vallaEvet az önce bende düşündüm. Dünde pek aktif değildi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Sade madensuyu da için suya ek olarak. İyi gelecektir mineral almak.
Geçmiş olsunAkşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
Cemoos Chocolita
Sevgiler herkese.
Teşekkür ederim. Daha 9 ay önce taşındım bende ev sahibi geliyormuş çıkın dedi. Geçen sene en azından 7 aylıktı benim kız o kadar zor değildi. Şimdi 17 aylık ve aşırı ama aşırı hareketli bi çocuk. Çok zor oluyorkolay gelsin ev taşıma deyince tüyleirm diken diken oluyor.3 ay önce taşındım ben de. cidden zor. hele küçük çocuk varsa
Hayırlısıyla taşın yerleş de rahat et sweetcim Allah kolaylık versin keşke yakın olsak ben o bücürü seve seve bakardım okula götürürdümTeşekkür ederim. Daha 9 ay önce taşındım bende ev sahibi geliyormuş çıkın dedi. Geçen sene en azından 7 aylıktı benim kız o kadar zor değildi. Şimdi 17 aylık ve aşırı ama aşırı hareketli bi çocuk. Çok zor oluyor
Ay inşallah canım yaaa. Şimdi teyzemle konuşuyorum da şu ilk evim kredisi çıkacak ya düşük faizden Ekim dediler bide ev alıyormuşuz buraya taşındıktan sonra diyorum teyzem diyor ben bi daha toplamamHayırlısıyla taşın yerleş de rahat et sweetcim Allah kolaylık versin keşke yakın olsak ben o bücürü seve seve bakardım okula götürürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?