Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

24 Ekim 2023 menüm

09:30

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-1 kase mercimek çorbası
-4 kaşık karışık sebze (patlıcan, kabak, patates, yeşil biber)
-2 kaşık yoğurt
-1 kase salata lorlu

13:30
-1 fincan sade türk kahvesi

15:30
-yer fıstıklı kakaolu protein bar 32 gr

18:15
-1 adet muz
-1 adet mandalina
-1 ceviz

Su: 1,5 lt
Normalde işten gelince yemekten önce spor yapıyorum ama bugün yapamadım, iş çıkışı arkadaşlarla sinemaya gittik. Bu yüzden yemek yemeye vaktim de olmadı, meyve yedim. Öğlen ofis dışında 1-2 saatlik işim vardı, epey yürüdüm;

Chocolita Cemoos

Ben krep denedim ama çok sıvı oldu krep tavasindan döndüremedim yapıştı sonra vazgeçtim.
Tost içinde un haline getiriyor musun yulafi onu da denerim.

Geçmiş olsun

kolay gelsin ev taşıma deyince tüyleirm diken diken oluyor.3 ay önce taşındım ben de. cidden zor. hele küçük çocuk varsa
Teşekkür ederim. Daha 9 ay önce taşındım bende ev sahibi geliyormuş çıkın dedi. Geçen sene en azından 7 aylıktı benim kız o kadar zor değildi. Şimdi 17 aylık ve aşırı ama aşırı hareketli bi çocuk. Çok zor oluyor

Hayırlısıyla taşın yerleş de rahat et sweetcim Allah kolaylık versin keşke yakın olsak ben o bücürü seve seve bakardım okula götürürdüm

Bugün yediklerim
Sabah 11 gibi
Menemen yesillik 1dilm peynir 1dilim tm buğday ekmeği

Öğlen 2 gibi
Biraz üzüm yedim
Üzerine Türk kahvesi ceviz 5 _6

Arada çocuklardan kalan 200kalorilik bisey yedim

17:15de bi tabak nohut yemegi bi kase cacık bi kaç tatli biber tursusu

Spor
30dk leslie
70 mekik
50 alt karın hareketi
70 squat
50sn plank
Cemoos
Ufak tefek bi kac hareket daha yaptım alistirmalik zorladigi için sayı yok alisinca sayi belirtirim

Hayırlısıyla taşın yerleş de rahat et sweetcim Allah kolaylık versin keşke yakın olsak ben o bücürü seve seve bakardım okula götürürdüm
Ay inşallah canım yaaa. Şimdi teyzemle konuşuyorum da şu ilk evim kredisi çıkacak ya düşük faizden Ekim dediler bide ev alıyormuşuz buraya taşındıktan sonra diyorum teyzem diyor ben bi daha toplamam ay bide bende eşya çok eliyorum sürekli ama var da var Allahtan annemle teyzem yardım ediyor yoksa tek başıma çok zor

Ahsenzede olurdun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…