• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tskler! Martta 3 sene olacak ☺️

Tskler☺️

Tskler. Martta 3 sene☺️

Tskler☺️

Martta 3 sene☺️

Tskler☺️

Bende kendimi tanitayim.
1 cocuk annesiyim. Bosandim. Memurum gardiyanim. Hapishanede calistigim icin telefon yanimizda yasak. Oyuzden sk sk giremiyorum.
Ex’i şutladiktan sonra herseyi degistim. Tup mide ameliyati oldum. 120 kiloya kadar ameliyat sayesinde cabucak gitti. Ama bu ameliyat yardimci oluyor. Hayatini degismezsen tekrar geliyor hepsi. Oyuzden yedigime dikkat ediyorum ve spor yapmaya calisiyorum.
Son 10 kilo verdikten sonra sarkan derileri aldirmam gerek baya rahatsiz ediyor.
Grubumuzun manyagim azicik😝
♥️
Bende enerjini çok sevdim azmine hayran kaldım gardiyan olman çok güzel göründü gözüme 😍
Hoşgeldin 🌸

Bugün dışarıdaydim.
Tek öğün beslendim.
Evde birazcık meyve yedim.
2 lt su içtim
20231024_201430.jpg

İyi akşamlar herkese🤗
Sabah
2 yumurta + 1 kaşık yulaf ile omlet
1 küçük dilim beyaz peynir
3 zeytin, 2 ceviz , yeşil salata ve yeşil çay

Ara
1 avuç tuzsuz leblebi, 1 kuru hurma ve 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Fırında balık , salata, 3 İnce dilim patates

Su: 2ltye tamamlayacağım yatana kadar
Spor: 45dk yürüyüş 8500 adım

İyi akşamlar herkese🤗
Sabah
2 yumurta + 1 kaşık yulaf ile omlet
1 küçük dilim beyaz peynir
3 zeytin, 2 ceviz , yeşil salata ve yeşil çay

Ara
1 avuç tuzsuz leblebi, 1 kuru hurma ve 1 çay kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Fırında balık , salata, 3 İnce dilim patates

Su: 2ltye tamamlayacağım yatana kadar
Spor: 45dk yürüyüş 8500 adım
Afiyet olsun 🌸
Ben yulafla krep denedim olmadı var mı kahvaltı için tarifiniz 🤭

Bugün öğlen ton balığı ve 1 küçük mısır konservesini karıştırıp yedim.
Türk kahvesi ve yeşil çay içtim.
Akşam planım tavuklu salata yemek.
Akşam spora gideceğim. EMS fitness yarım saat sürecek.
Suyumu 2 lt.ye tamamlarım
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Sevgiler.🌸🌺 💐
Akşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
Sevgiler herkese.🌸💐🌺

Eklentiler

• 20231024_203118.jpg
    20231024_203118.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Akşam menümde yukarıda yazdığım tavuklu salata yerine, ev yemekleri yapan bir yerde zeytinyağlı tabağı yedim.
Akşam spor planım gerçekleşemedi maalesef. Spora gitmeme yarım saat kala fena oldum, ter bastı, midem bulandı. wc'ye zor yetiştim. Allah kimseye yaşatmasın. Uzun süredir olmuyordu. Şeker ilacı da içiyorum ya.
Spora başlamadan önce hocama danıştım, olanları anlattım.Hipoglisemi atağı dedi spor hocam.Kan şekerim birden düşmüş."Yüzünüz sapsarı,zorlamayın kendinizi hiç, bugünün dersini yarın akşama alayım." dedi sağolsun.
*Öğlen iş yerinden çıkmadığım için adımım az, 3139 şu an.Ama arabamı spor salonundan uzağa park etmiş idim, 15 dak. gidiş,15 dak. dönüş desem akşam 30 dak. yürümüşümdür.
*Suyum 2 lt. oldu.
Sevgiler herkese.🌸💐🌺
Gecmis olsun yemek bayat vb olabilir mi belki gida zehirlenmesidir?

Selam kızlar. Dışardan yedim taşınana kadar böyle olacak gibi 😕 su 2 litre oldu geçmiştir de. Spor da ev toplama 😂 Cemoos Cemoos
kolay gelsin ev taşıma deyince tüyleirm diken diken oluyor.3 ay önce taşındım ben de. cidden zor. hele küçük çocuk varsa

Afiyet olsun 🌸
Ben yulafla krep denedim olmadı var mı kahvaltı için tarifiniz 🤭
en güzel kahvaltı omlet ya da haşlanmış yumurta bence canım. kırmızı pul biber de ekle metabolizmayı hızlandırıyor. yumurta hem protein değeri yüksek besleyici hem de tok tutan bir yiyecek. bence diyet sürecinin vazgeçilmezi

ben de aynısını düşündüm delfinia delfinia gıda zehirlenmesi gibi duruyor
Haklısın canım. Sağolasın.🥰🙏 :KK200:
Öğlen ton balığı yemiş idim, akşam dışarıda yediğim zeytinyağlı tabağında da bir miktar Çerkez tavuğu vardı.ondan mı acaba? Çok fena oldum. Eve geldim, yatıyorum.

Öğlen ton balığı yemiş idim, ondan mı acaba. Çok fena oldum. Eve geldim, yatıyorum.
hastaneye gitsen muhtemelen serum verirlerdi. küçük çaplı bir zehirlenme geçirmiş gibisin. tekrar geçmiş olsun. bi daha böyle durumlarda hastaneye gitmeni öneririm. daha sıkıntılı bir şey de olabilirdi miden yıkanırdı

hastaneye gitsen muhtemelen serum verirlerdi. küçük çaplı bir zehirlenme geçirmiş gibisin. tekrar geçmiş olsun. bi daha böyle durumlarda hastaneye gitmeni öneririm. daha sıkıntılı bir şey de olabilirdi miden yıkanırdı
Çok teşekkür ederim Deenniizz Deenniizz
Hastaneye gitmek iyi olurdu sahiden. Arabaya geri zor yürüdüm vallahi.
Yatıyorum şimdi.İshal devam ederse muhakkak gideceğim.
Sağolasın.:KK19::KK200:

Çok teşekkür ederim Deenniizz Deenniizz
Hastaneye gitmek iyi olurdu sahiden. Arabaya geri zor yürüdüm vallahi.
Yatıyorum şimdi.İshal devam ederse muhakkak gideceğim.
Sağolasın.:KK19::KK200:
bol bol su iç canım. ishal devam ediyorsa vücudun su kaybetmiştir. gece daha kötü olursan hastaneye git. ishalle mineral kaybı da aniden çok fazla olabiliyor. serum alırsın en kötü

Öğlen ton balığı yemiş idim, akşam dışarıda yediğim zeytinyağlı tabağında da bir miktar Çerkez tavuğu vardı.ondan mı acaba? Çok fena oldum. Eve geldim, yatıyorum.
Olabilir tavuk cok tehlikeli bir gida bence baş süpheli tavuk burda tekrar gecmis olsun biraz daha kotulesirsen hic ihmal etme acile git mutlaka

bol bol su iç canım. ishal devam ediyorsa vücudun su kaybetmiştir. gece daha kötü olursan hastaneye git. ishalle mineral kaybı da aniden çok fazla olabiliyor. serum alırsın en kötü
Tamam canım. Bol su içeyim. Gece kötü olursam hastaneye gideceğim muhakkak.
Sağolasın.:KK19::KK200:🌸💐🌺

Back