Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

prensesss016 L LADY VEGA MissPeaceful
Kızlar 23 Ekim pazartesi menüleri eksik.
Bugünle beraber yazın olur mu
S succulentt canım dünden beri bekliyoruz tartı da eksik kaldı inşallah dönersin yoksa silmek durumunda kalicam.
incebellihatun canım devam edecek misin sende aktif değilsin silmek durumunda kalicam
Deenniizz dünden cezan var bu hafta başka kaçamak yapma cezanı çek
Birde baltasar sen cezanı çektin ama kaçamak yapma dikkat et.

Hoşgeldin maşAllah maşAllah azmin daim olsun çok iyi yol katetmişsin tebrik ederim
Ne kadar sürede verdin peki
Tskler! Martta 3 sene olacak
Arri nin bahsettiği başarılı kadın sensin demek boyun boyuma olmasada kilon kiloma denk başarılar dilerim
Tskler
Azmini iradeni gönülden tebrik ederim ne kadar sürdü bu kiloya düşmek
Hedefe cok yakınsın bol şans diliyorum
Tskler. Martta 3 sene
Tskler
Masallah ne kadar surede verdiniz hic tikandiginiz kilo aldiginiz oldu mu?
Martta 3 sene
Tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsiniz.
Tskler

Bende kendimi tanitayim.
1 cocuk annesiyim. Bosandim. Memurum gardiyanim. Hapishanede calistigim icin telefon yanimizda yasak. Oyuzden sk sk giremiyorum.
Ex’i şutladiktan sonra herseyi degistim. Tup mide ameliyati oldum. 120 kiloya kadar ameliyat sayesinde cabucak gitti. Ama bu ameliyat yardimci oluyor. Hayatini degismezsen tekrar geliyor hepsi. Oyuzden yedigime dikkat ediyorum ve spor yapmaya calisiyorum.
Son 10 kilo verdikten sonra sarkan derileri aldirmam gerek baya rahatsiz ediyor.
Grubumuzun manyagim azicik

çekicem cezamı
bugünkü menümü de yazayım
sabah
1 duble şekersiz Türk kahvesi
1 haşlanmış yumurta
salatalık domates
1 dilim ekmek

öğlen
1 tabak fırında kıymalı yumurtalı ıspanak

akşam
bolca salata
Biraz ıspanak

manyak gibi açım ama düne kadar aşırı kötü beslendim( gerçekten çok kötüydü anlatsam çüş dersiniz diyim siz anlayın) arınmam lazım.

su bugün az oldu. biraz daha içerim
sporu fırsat bulursam yapıcam.

24 Ekim salı
Sabah 10 gibi
2 ince avuç içi yufkaya bal sürdüm 3 bardak çay içtim (okulda)

Öğlen 2 bardak çay içtim.

Arada türk kahvesi 2-3 badem 2-3 ceviz ve Antep fıstığı yedim.

Akşam avuç iç kadar köfte
Çok az garnitür
Bir domates

Az sonra çay icicem
Gece kirazsapi içerim
Su litre oldu ama geceye 2.5 yaparım
Adım 5 bin oldu

yeni hayatın seni hep mutlu etsin inşallah
hoş geldin

4. Takimdi yanlis hatirlamiyorsam Arrietty_ kaptandi mezun olmustum ne güzel
Anladım canım nick tanıdık gelmedi ama hafızamda iyi değildir ayni grupta falan bulundukmu diye merak etmiştim. Yine ulaşırsın hedefin sonuçta öncede yapmışsın
yok kız ben günde evin içinde 7 bin adımdan aşağı atmıyorum. kolumdaki saate bakıyorum 15 saat ayaktayım. yemeyi düzenlemedikçe kilo kalıyor
Tabiki hareket de bir yere kadar yediğine dikkat etmezsen. Bide günlük hareketler yağ yakımı yapmıyor sanki. Özel olarak spor yapmak lazım. Yoksa hepimiz gün içinde belli bir adım atıyorduruz
120 kilo gitmiş . Evet ameliyat yardımcı ama sende iyi cabalamissin canım. Ve o ameliyatın zorluğunu göze alıp bunu yapman . Hedefine 10 kilo kalması ne güzel masallah sana.

24 Ekim Salı
Aç karna çörekotu yağı/elma sirkeli su
Tarçın/hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta ile yesillik salata
6 zeytin
1 parca peynir
1 taze incir, 1 erik
Domatez,salatalik
2 tane fit pankek

Öğle 15:00
6 yemek kaşığı bulgur pilavı
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği

Akşam 18:40
1.5 kepce yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı patlıcan yemeği

Su 2.5 lt olur yatana kadar
Spor 50 dk tempolu koşu/yürüyüş
Cemoos Chocolita

Eklentiler

• IMG_20231024_193520.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 24
günlük hareketler de işe yarıyor bence. ben hiç oturamıyorum gün içinde mesela. o sayede aşırı yememe rağmen 1 yılda 10 kilodan fazla verdim ama bi yerden sonra vücut alışıyor ve aşırı yemek olursa az az da olsa kilo almaya başlıyorsun normal yersen de sabit kalıyorsun

Gardiyan olman çok hoşuma gitti Nickimi direkt gardiyan yapardım afilli de bir profil resmi yine başladın diyecek şimdi kızlar
Baltasarima selam olsun
Exi sutladiktan sonra güzel bir dönüşüm olmus. Enerjini geri toplamana sevindim. Her şeyin hayırlısı.

Yani gelgelelim işin ucu yemek yemeye geliyor işte bende insan üstü yediğim için günlük hareketler birşey ifade etmiyor

peki senin nickinin insanı günaha teşvik etmesi ve canan karatayın erkek versiyonu olan profil foton. bu konuda da konuşalım mı

Iyi aksamlar

Bugunun menusu

Ilk ogun
10 adet ceri domates
1 adet hindi fumeli tost

Ara
20gr kaju
1 adet kuru meyve (parmak buyuklugunde)

Son ögün
Biftek ve 3 yk pilav

Su 1 L
Bas agrisi cekiyorum sabah beri. Daha fazla icmem gerekliydi

15 dk egzersiz
Squat, Kosu ve burpees

Adim sayisi daha sonra paylasacagim.

Chocolita Cemoos

Instegramda eksik kalori diye bir hesap var brlki takip ediyosunuzdur.O da deri ameliyati oldu ve sonuç cok basarili gercekten taş gibi oldu kadin gerci o spora hic ara vermedi ama zannedrrsem siz de spor konusunda iyisiniz cunku oyle duyumlar aldik

İyi akşamlar kızlar.

Sabah
Nescafe sade
2 yumurta
1 dilim süzme peynir
Tulum peyniri
2 dilim ekmek

Öğle
Yeşilçay
1 armut

Akşam
İki kaşık patates salatası
1 kase yayla çorbası

Su iki litreyi buldu. 40 dk chloe ting yaptım. Cemoos Yatmadan biraz yoga yapmayı düşünüyorum.

Kaç gündür menüsüz gittik unutuverdim menü yazmayı.
Dün ödül günümdü ödülümü yedim ve regl oldum spor yapamadım.
Bugün diyet beslendim ve yine spor yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…