Tskler! Martta 3 sene olacakHoşgeldin maşAllah maşAllah azmin daim olsun çok iyi yol katetmişsin tebrik ederim
Ne kadar sürede verdin peki
TsklerArri nin bahsettiği başarılı kadın sensin demek boyun boyuma olmasada kilon kiloma denkbaşarılar dilerim
Tskler. Martta 3 seneAzmini iradeni gönülden tebrik ederimne kadar sürdü bu kiloya düşmek
Hedefe cok yakınsın bol şans diliyorum
TsklerYeni gelen arkadaslar hoş geldiniz. Bugün hep hastanedeydim önemli bir durum değil şükür. Birazdan listeye alacağım sizleri. Bu hafta düzenli katılım bekliyoruz. Pazartesi günü grup olarak guncellerim
Gerçekten büyük başarı tebrik ederimtekrar hoş geldiniz. Tek tek alıntı yapamadım ama 150 kg dan düşüş görünce gözlerim açıldı bir. Maşallah süper
Martta 3 seneMasallahne kadar surede verdiniz hic tikandiginiz kilo aldiginiz oldu mu?
TsklerTebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsiniz.
çekicem cezamıprensesss016 L LADY VEGA MissPeaceful
Kızlar 23 Ekim pazartesi menüleri eksik.
Bugünle beraber yazın olur mu
S succulentt canım dünden beri bekliyoruz tartı da eksik kaldı inşallah dönersin yoksa silmek durumunda kalicam.
incebellihatun canım devam edecek misin sende aktif değilsin silmek durumunda kalicam
Deenniizz dünden cezan var bu hafta başka kaçamak yapma cezanı çek
Birdebaltasar sen cezanı çektin ama kaçamak yapma dikkat et.
yeni hayatın seni hep mutlu etsin inşallahTskler! Martta 3 sene olacak
Tskler
Tskler. Martta 3 sene
Tskler
Martta 3 sene
Tskler
Bende kendimi tanitayim.
1 cocuk annesiyim. Bosandim. Memurum gardiyanim. Hapishanede calistigim icin telefon yanimizda yasak. Oyuzden sk sk giremiyorum.
Ex’i şutladiktan sonra herseyi degistim. Tup mide ameliyati oldum. 120 kiloya kadar ameliyat sayesinde cabucak gitti. Ama bu ameliyat yardimci oluyor. Hayatini degismezsen tekrar geliyor hepsi. Oyuzden yedigime dikkat ediyorum ve spor yapmaya calisiyorum.
Son 10 kilo verdikten sonra sarkan derileri aldirmam gerek baya rahatsiz ediyor.
Grubumuzun manyagim azicik
Anladım canım nick tanıdık gelmedi ama hafızamda iyi değildir ayni grupta falan bulundukmu diye merak etmiştim. Yine ulaşırsın hedefin sonuçta öncede yapmışsın
Tabiki hareket de bir yere kadar yediğine dikkat etmezsen. Bide günlük hareketler yağ yakımı yapmıyor sanki. Özel olarak spor yapmak lazım. Yoksa hepimiz gün içinde belli bir adım atıyorduruzyok kız ben günde evin içinde 7 bin adımdan aşağı atmıyorum. kolumdaki saate bakıyorum 15 saat ayaktayım. yemeyi düzenlemedikçe kilo kalıyor
120 kilo gitmiş . Evet ameliyat yardımcı ama sende iyi cabalamissin canım. Ve o ameliyatın zorluğunu göze alıp bunu yapman . Hedefine 10 kilo kalması ne güzel masallah sana.Tskler! Martta 3 sene olacak
Tskler
Tskler. Martta 3 sene
Tskler
Martta 3 sene
Tskler
Bende kendimi tanitayim.
1 cocuk annesiyim. Bosandim. Memurum gardiyanim. Hapishanede calistigim icin telefon yanimizda yasak. Oyuzden sk sk giremiyorum.
Ex’i şutladiktan sonra herseyi degistim. Tup mide ameliyati oldum. 120 kiloya kadar ameliyat sayesinde cabucak gitti. Ama bu ameliyat yardimci oluyor. Hayatini degismezsen tekrar geliyor hepsi. Oyuzden yedigime dikkat ediyorum ve spor yapmaya calisiyorum.
Son 10 kilo verdikten sonra sarkan derileri aldirmam gerek baya rahatsiz ediyor.
günlük hareketler de işe yarıyor bence. ben hiç oturamıyorum gün içinde mesela. o sayede aşırı yememe rağmen 1 yılda 10 kilodan fazla verdim ama bi yerden sonra vücut alışıyor ve aşırı yemek olursa az az da olsa kilo almaya başlıyorsun normal yersen de sabit kalıyorsunAnladım canım nick tanıdık gelmedi ama hafızamda iyi değildir ayni grupta falan bulundukmu diye merak etmiştim. Yine ulaşırsın hedefin sonuçta öncede yapmışsın
Tabiki hareket de bir yere kadar yediğine dikkat etmezsen. Bide günlük hareketler yağ yakımı yapmıyor sanki. Özel olarak spor yapmak lazım. Yoksa hepimiz gün içinde belli bir adım atıyorduruz
120 kilo gitmiş . Evet ameliyat yardımcı ama sende iyi cabalamissin canım. Ve o ameliyatın zorluğunu göze alıp bunu yapman . Hedefine 10 kilo kalması ne güzel masallah sana.
Gardiyan olman çok hoşuma gittiTskler! Martta 3 sene olacak
Tskler
Tskler. Martta 3 sene
Tskler
Martta 3 sene
Tskler
Bende kendimi tanitayim.
Yani gelgelelim işin ucu yemek yemeye geliyor iştegünlük hareketler de işe yarıyor bence. ben hiç oturamıyorum gün içinde mesela. o sayede aşırı yememe rağmen 1 yılda 10 kilodan fazla verdim ama bi yerden sonra vücut alışıyor ve aşırı yemek olursa az az da olsa kilo almaya başlıyorsun normal yersen de sabit kalıyorsun
peki senin nickinin insanı günaha teşvik etmesi ve canan karatayın erkek versiyonu olan profil foton. bu konuda da konuşalım mıGardiyan olman çok hoşuma gittiNickimi direkt gardiyan yapardım afilli de bir profil resmi yine başladın diyecek şimdi kızlar
Baltasarima selam olsun
Exi sutladiktan sonra güzel bir dönüşüm olmus. Enerjini geri toplamana sevindim. Her şeyin hayırlısı.
Ama o yapıştı üstüme istesem de değiştiremiyorum. Bir kere değiştirdim ay nasil yadırgadımmpeki senin nickinin insanı günaha teşvik etmesi ve canan karatayın erkek versiyonu olan profil foton. bu konuda da konuşalım mı
Instegramda eksik kalori diye bir hesap var brlki takip ediyosunuzdur.O da deri ameliyati oldu ve sonuç cok basarili gercekten taş gibi oldu kadin gerci o spora hic ara vermedi ama zannedrrsem siz de spor konusunda iyisiniz cunku oyle duyumlar aldikTskler! Martta 3 sene olacak
Tskler
Tskler. Martta 3 sene
Tskler
Martta 3 sene
Tskler
Bende kendimi tanitayim.
Gardiyan olman çok hoşuma gittiNickimi direkt gardiyan yapardım afilli de bir profil resmi yine başladın diyecek şimdi kızlar
Baltasarima selam olsun
Exi sutladiktan sonra güzel bir dönüşüm olmus. Enerjini geri toplamana sevindim. Her şeyin hayırlısı.
Kaç gündür menüsüz gittik unutuverdim menü yazmayı.prensesss016 L LADY VEGA MissPeaceful
Kızlar 23 Ekim pazartesi menüleri eksik.
Bugünle beraber yazın olur mu
S succulentt canım dünden beri bekliyoruz tartı da eksik kaldı inşallah dönersin yoksa silmek durumunda kalicam.
incebellihatun canım devam edecek misin sende aktif değilsin silmek durumunda kalicam
Deenniizz dünden cezan var bu hafta başka kaçamak yapma cezanı çek
Birdebaltasar sen cezanı çektin ama kaçamak yapma dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?