Tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsiniz.Gunaydin,
BenArrietty_ grubundan geldim. Sanirsam ailecek buraya geliyoruz
150+ kilodan dustum. Kaptanimin grubuna geldigimde 137 ve suan 86,5 kiloyum.
Hedeyim 75
Boyum 164 cm.
Hoşgeldiniz . Akıllı saat candır. Telefon sürekli yanımızda olmuyor çünkü. Eminim cezaları gördükçe yanımızda adımsayar olmasının önemini anlarsınızEvet simdi kendimi tanıtayım bi
Arrietty_ topladı hepimizi buraya çünkü iyice gevşedik
Diyet grupları varken katılmıştım 84 kilodan 60 a kadar düştüm mezun oldum ama ondan sonra maalesef saldım.
Bendeki problem yemek olarak degil de alkol sofrasına eşlik eden yancı gıdalar olunca gece geç saatlerde o şekilde tekrar kilo aldım.
Şimdi ekmek ya da abur cubur tüketimi olmasa bile kilo cok fazla oynamiyor sanırım bünyeyi buna alistirdim.
Kuralları okudum. Bugün geç saatte siteye girebildim o yüzden pazartesi tartı yaparım fotoğraflı. Eskilerden Chloe ting challengeları vardı denediğim işe yarayan tekrar bi onları gözden gecirmem gerek. Spor yapmayı seviyorum. Akilli saat kullanmıyorum biraktim çünkü psikolojimi bozmuştu
Telefonun adımsayarı ile idare ediyorum.
Bende ki hep benim ağırlığımi hissetti gariban minimum 73 gördü Eki Görüntüle 3323006
Artenin da tartısı bizden ama onun ilk rakamı 5 seninki alti benimki 8 bir tane 7 lazımaaa tartı kardeşliğihepsini ideal kilomuza indireceğiz
Eski diyet grubu mezunuyum farkindayimHoşgeldiniz . Akıllı saat candır. Telefon sürekli yanımızda olmuyor çünkü. Eminim cezaları gördükçe yanımızda adımsayar olmasının önemini anlarsınızbazen ev işi yaparken ki adımların sayılması bile kurtarıcı oluyor
Smile ben topigine baktım şimdi. Çok güzel yazmissin eline emeğine sağlıkmerhaba chocokatılmayı çok isterim, çoook sevindim tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye karar verdiğimde en çok hoşuma giden topik burası olmuştu alımlar kapandığı için kendi günlüğümü açmıştım fakat bu işler ekiple çok daha keyifli ve sağlıklı ilerliyor. O yüzden kişisel takibim için menülerimi oraya da yazacağım ama burada sizlerle de yol almak istiyorum
Sıkılmazsanız günlüğüme bakabilirsiniz, orada kilo serüvenimden, kk’daki diyet günlüğü zamanlarımdan, ideal kiloma nasıl ulaşıp, üzerine 10 ayda 12,2 kiloyu nasıl aldığımdan bahsettim
Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡
Abovv 20 bininde takıntı olması zormuş gerçekten. Ben günlük spor artı ev işleri ile 13 bini zorluyorum okula falan gidip gelirsem. 10000 adım garantiyse korkmaEski diyet grubu mezunuyum farkindayimama günlük adimlarim 10 bin olur o konuda kendime güveniyorum tekrar adim manyagi olmak istemiyorum hakikaten takinti olmuştu 20 bin 25 bin günde
Benimde buraya çeken ve uzaklaşmak istemememin tek sebebi bu kurallar. Çok güzel ve caydırıcı. Emeğinize sağlık ikinizindeKurallar ben ve Cho dahil herkes için geçerli
O yüzden ilk sayfayı okuyun yarın birgün uyarı alır ceza alırsanız sorun yaşamayalım.
Zaten ceza da bize bir nevi iyi geliyor bunu 1 ay sonra net anladık.
Günlük menü,su ve egzersiz bildiriminde çok dikkat ediyoruz hepimiz buna önem verelim.
Varsa bı soru falan mutlaka yazın zaten genelde aktif oluyoruz topik canlı hep.
Ek olarak tekrar belirtelim 2. Uyarı diskalifiye oluyorKurallar ben ve Cho dahil herkes için geçerli
O yüzden ilk sayfayı okuyun yarın birgün uyarı alır ceza alırsanız sorun yaşamayalım.
Zaten ceza da bize bir nevi iyi geliyor bunu 1 ay sonra net anladık.
Günlük menü,su ve egzersiz bildiriminde çok dikkat ediyoruz hepimiz buna önem verelim.
Varsa bı soru falan mutlaka yazın zaten genelde aktif oluyoruz topik canlı hep.
Yani yalan yok aslında ben hiç iradeli deilim hele bu cezalarla asla diyet yapamam ama sırf arkadaşlarım var diye devam ediyorumBenimde buraya çeken ve uzaklaşmak istemememin tek sebebi bu kurallar. Çok güzel ve caydırıcı. Emeğinize sağlık ikinizindeChocolita
Bende kaçamak yaparken cezayı düşünüyorum o an onu gercekten yemek istiyorsan da cezama rayizim. Ama o gün o kaçamağı yaptıysam bırak günü haftayı batiriyordum çoğu zaman. Şimdi en azından günle sınırlı kalıyor.Yani yalan yok aslında ben hiç iradeli deilim hele bu cezalarla asla diyet yapamam ama sırf arkadaşlarım var diye devam ediyorum
Kilo verirsem zaten aşırı seviniyorum 4 günlük ara bile batırdı beni iyi ki burdaymisim dedim.
Herkes böyle devam ederse bence güzel olacak
o tarz terbiyeli nefesli insanlara nasıl saygı duyuyorum nasıl hayranım ama ben 2 kaşık yiyip o kaşığı yerine koyabilen bir insan olamadım hiç. dövünme emojisi bulamadımBir iki kaşık yiyebilirsin ki.
4. Takimdi yanlis hatirlamiyorsamAbovv 20 bininde takıntı olması zormuş gerçekten. Ben günlük spor artı ev işleri ile 13 bini zorluyorum okula falan gidip gelirsem. 10000 adım garantiyse korkmakaçıncı takimda yarismistin ben de 9. Takimdaydim
inşallah polisiz savcıyız diye arayıp dolandırmamışlardır o da kanmamıştır. öyleyse boşa arkandayız. zayıflayınca daha zekisini bulursunOrtamın havasını değiştirin yahu tamam geride kalsınkocam dolandırılmaya çalışıldı ben size buda mecal okuyorum bakın o kadardağ raaatımmmm
yok kız ben günde evin içinde 7 bin adımdan aşağı atmıyorum. kolumdaki saate bakıyorum 15 saat ayaktayım. yemeyi düzenlemedikçe kilo kalıyorAbovv 20 bininde takıntı olması zormuş gerçekten. Ben günlük spor artı ev işleri ile 13 bini zorluyorum okula falan gidip gelirsem. 10000 adım garantiyse korkmakaçıncı takimda yarismistin ben de 9. Takimdaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?