Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hoş geldin bu topikte adımsayarla yatıp adımsayarla kalkıyoruz. Rüyada bile yürüyoruz.
İnşallah birlikte güzel kilolar veririz iyi oldu sizin gelmeniz. Bir enerji dalgası oldu

Hoş geldin bu topikte adımsayarla yatıp adımsayarla kalkıyoruz. Rüyada bile yürüyoruz. Psikolojimiz bozulmadı yok
İnşallah birlikte güzel kilolar veririz iyi oldu sizin gelmeniz. Bir enerji dalgası oldu
Eskiden bende adimsayarla yatiyordum sonra baktım günümü hep adıma gore planlıyorum biraktim. Telefon da sürekli yanimda olunca adimlarim icin yeterli oluyor.
Ay bize de bi enerji dalgası gelsin artık

Merhaba smiile Hala katılmak istiyorsan yarın başlangıç kilonu (tartı fotosuyla) boy ve hedef kilonu bekliyorum

merhaba choco katılmayı çok isterim, çoook sevindim tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye karar verdiğimde en çok hoşuma giden topik burası olmuştu alımlar kapandığı için kendi günlüğümü açmıştım fakat bu işler ekiple çok daha keyifli ve sağlıklı ilerliyor. O yüzden kişisel takibim için menülerimi oraya da yazacağım ama burada sizlerle de yol almak istiyorum

Sıkılmazsanız günlüğüme bakabilirsiniz, orada kilo serüvenimden, kk’daki diyet günlüğü zamanlarımdan, ideal kiloma nasıl ulaşıp, üzerine 10 ayda 12,2 kiloyu nasıl aldığımdan bahsettim

Sezgisel ve Aralıklı Beslenme

Zamanında kıyafetlerim gibi onu da siyah seçmişim Benim 7 yıllık emektar, üzerinde ağladığımı da gördü, mutluluktan tepindiğimi de
Bende ki hep benim ağırlığımi hissetti gariban minimum 73 gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…