- Emoji Skoru
- 46.901
- Puanlar
- 598
Ah canım ya çok pardon birkaç gündür hastayım yatıp yuvalaniyorum sürekli. Tartilmak hiç aklıma gelmedi sabah halbuki dün girip bakmıştım siteye . Nasıl yapsak şimdi doktora geldim
Devam etmek istiyorum canım ama inan sabah gözümü açıp çocuklara zor kahvalti verdim yattım. Kalkıncada feci acikmisim hemen birşeyler yedim . Şimdi aklıma geldi bugün tartı günüydü diye siteye bı girdim etiketinizi gördümTartı sonucu atmayan çok var mı chocum ben bakamadım.
Kızlar devam etmek isteyen tekrar eski düzene dönelim tartıları atalım yeniden ayağa kalkalım.
Çok geç kalmayın da listeler hazırlansın.
siteye neden zor bağlanabildin acaba? cep telefonundan kolay bağlanabiliyorum ben şu an.a evet bende farkettim şimdi. birde ben siteye bugün çok zor bağlandım. çok bekletti beni neden acaba?
bilgisayardan bağlanabildim cep telefonundan hiç bağlanamadım. az daha tartı fotosu paylaşamayacaktım. fotoyu şirket hattıma gönderdim bilgisayara bağlı o telefonum ordan yükleme yapabildim.siteye neden zor bağlanabildin acaba? cep telefonundan kolay bağlanabiliyorum ben şu an.
dilerim geçici bir sorundur.bilgisayardan bağlanabildim cep telefonundan hiç bağlanamadım. az daha tartı fotosu paylaşamayacaktım. fotoyu şirket hattıma gönderdim bilgisayara bağlı o telefonum ordan yükleme yapabildim.
O özellik bayadir var aslında canimYeni bir özellik eklemişler siteye, profil resmimizin sağ altında siteye bağlı isek yeşil renk görünüyor. Güzel olmuş.
Galiba sadece misspeaceful yazdı gerisi dönmedi delfi.
"ucmelekannesi" hasta olduğunu ve doktorda olduğunu yazmış idi chocolita'ya. ona soru sormuş idi en son.Galiba sadece misspeaceful yazdı gerisi dönmedi delfi.
Bekleriz bakalım
Bugün bende müsait olamadım daha listelere de bakamadik
Çok geçmiş olsun. Yarın sabahtan tartı fotosu atarsın o zamanAh canım ya çok pardon birkaç gündür hastayım yatıp yuvalaniyorum sürekli. Tartilmak hiç aklıma gelmedi sabah halbuki dün girip bakmıştım siteye . Nasıl yapsak şimdi doktora geldim
Insallah. S succulentt"ucmelekannesi" hasta olduğunu ve doktorda olduğunu yazmış idi chocolita'ya. ona soru sormuş idi en son.
bir de "labellevie" kilo bildirimi yaptı. onu gördüm.
diğer arkadaşları merak ettim. dilerim hasta filan değillerdirCemoos
Tamam canim atarımÇok geçmiş olsun. Yarın sabahtan tartı fotosu atarsın o zaman
Yok chocum bana ulaşan olmadıInsallah. S succulenttincebellihatun ve G Goklerce tartı göndermedi Cemoos Üç melek annesi hastaymis yarın sabahtan gönderecek. Bu isimler arasında devam etmek istemeyen var mı sana ulaşan oldu mu?
Aksam menumuz aynı23 Ekim pazartesi
Sabah
Yarım simit, tereyağı ve bal
Çay
Akşam üzeri 17:00
3-4 kaşık makarna bir salatalık turşusu
18;00
Türk kahvesi
3 ceviz
Akşam
Ispanak yemeği
Yoğurt
Az sonra çay icicem belki yanında kuru meyve yerim
Yatmadan yeşilçay içerim.
Adım 5000
Çok geçmiş olsunAh canım ya çok pardon birkaç gündür hastayım yatıp yuvalaniyorum sürekli. Tartilmak hiç aklıma gelmedi sabah halbuki dün girip bakmıştım siteye . Nasıl yapsak şimdi doktora geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?