Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tartı sonucu atmayan çok var mı chocum ben bakamadım.
Kızlar devam etmek isteyen tekrar eski düzene dönelim tartıları atalım yeniden ayağa kalkalım.
Çok geç kalmayın da listeler hazırlansın.
Bu sefer acun yok. Aynı coşkuyla sunmak isterdim ama malum o enerjiyi bulamıyorum içimde.
Biliyorsunuz 5 günlük bir ara vermiştik. Hepimiz için bir motivasyon kaybı oldu tabi. Bu sonuçlar beklendik sonuçlardı. Toparlariz inşallah. MissPeacefulDeenniizz
ve Fit mutlu anne
geçen haftanın yıldızlarıydi.
Bu hafta değişik bir pazartesi oldu. 1'inci olan arkadaşımız kilo alanlar arasından en az kilo alan,
Yıldız savaşlarının kazananı MissPeaceful
oldu
Trajikomik ama tebrik ederim
1. Misspeaceful +400
2. Fit mutlu anne +1.05
3. Bendeniz +1.400
Evet bu hafta grup yıldızları da en az kilo alan, sabit ya da az da olsa kilo verenler arasından secilecek.
Önümüzdeki hafta çok daha hazır geleceğiz.
Şu an yapmamız gereken bu konuda karamsarlıga kapılmamak. Yeniden diyet kafasına girebilmek adına topikte düzenli menü paylaşımı yapmaya devam edelim. Birbirimize destek olalım.
Zor süreçlerden geçiyoruz.
Rabbim savaşlarında son bulmasını ve hayırla sonuçlanmasini nasip etsin
Bu sefer acun yok. Aynı coşkuyla sunmak isterdim ama malum o enerjiyi bulamıyorum içimde.
Biliyorsunuz 5 günlük bir ara vermiştik. Hepimiz için bir motivasyon kaybı oldu tabi. Bu sonuçlar beklendik sonuçlardı. Toparlariz inşallah. MissPeacefulDeenniizz
ve Fit mutlu anne
geçen haftanın yıldızlarıydi.
Bu hafta değişik bir pazartesi oldu. 1'inci olan arkadaşımız kilo alanlar arasından en az kilo alan,
Yıldız savaşlarının kazananı MissPeaceful
oldu
Tebrik ederim Eki Görüntüle 3322139
1. Misspeaceful +400
2. Fit mutlu anne +1.05
3. Bendeniz +1.400
Evet bu hafta grup yıldızları da en az kilo alan, sabit ya da az da olsa kilo verenler arasından secilecek.
Önümüzdeki hafta çok daha hazır geleceğiz.
Şu an yapmamız gereken bu konuda karamsarlıga kapılmamak. Yeniden diyet kafasına girebilmek adına topikte düzenli menü paylaşımı yapmaya devam edelim. Birbirimize destek olalım.
Zor süreçlerden geçiyoruz.
Rabbim savaşlarında son bulmasını ve hayırla sonuçlanmasini nasip etsin
Merhaba yine yeniden bir başka diyet topigiyle karşınızdayım. Peki neden?
Bundan önce "Birlikte yeniden başlayalım" konumla, baskı altında hissettiğim diyet konularından da özellikle kaçtığımı düşünürsek katı kuralların olmadığı, sadece destek ve motiveyle insanların kilosunu takip edebileceği rahat bir ortam oluşsun istemiştim. Ama o kadar rahat ettik ki kilo aldık Disiplin olmayınca olmuyormuş demek ki
Demem o ki, biz de artık şu taşın altına elimizi bir koyalım. Biraz cesaret edip kural ve disiplinle yaptığımız işin hakkını verelim. Belki yarışarak kurallarla gelen baskı hissi de azalır ve daha keyifli hale gelir
Rekabet güzeldir
Hadi biraz terleyelim
O zaman hazırsanız eski ponçik topigimize veda edip
Disipline edilmiş yeni topigimizle gücün karanlık tarafına geçiyoruz Eki Görüntüle 3303196
Her gün en az 20 dk egzersiz yapılacak Her gün detaylı menü paylaşımı yapılıp, menü içinde su (en az 8-10 bardak) ve egzersiz bildirimi yer alacak Yemek fotoğrafı göndermek yasak 3 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmayan ve 2 hafta, gününde tartı fotoğrafı paylaşmayan kişiler uyarılıp devamındadiskalifiye edilecek Pazartesi günü sabah aç karnına tartilinacak Başarı sıralaması için tartıya kilo yüzdesi eklenecek
Kilo yüzdesi bulma
65 kilo biri 1,5 kilo verirse yüzdesi ne olur?
1,5 ÷ 65 × 100 = 2,307
Kilosunun %2'sinden fazla vermiş
Diyet dışı şeyler yerseniz "diyet dışı beslendim 200 üzeri kalori aldım" şeklinde bilgi verilecek Diyet dışı şeylerin (abur cubur, hamur işi, yağlı şekerli yiyecekler mayonez vb. soslar) adı yazmak 7.000 adım ceza sebebidir.
(Gizli tutulacak ki diğer arkadaşlarımızında canı çekmesin)
Taşkınlık, fazladan alınan 200+ kalori 10.000 adım ceza sebebidir. Taşkınlık cezası hafta içinde 2 kere alınıp, 3. taşkınlık uyarı sebebidir Haftanın sonunda hiç kilo verememiş arkadaşlar önümüzdeki hafta içinde 3 gün 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek Ay sonunda hiç kilo vermemiş arkadaşlar uyarılacak. Devamında diskalifiye edilecek 70+ kilo arkadaşlar, ay sonunda 2 kilo ve üzeri, 70in altında kilosu olan arkadaşlar 1 kilo 250 gram ve üzeri kilo veremezse bütün hafta boyunca 10.000 adım atıp ekran görüntüsü gönderecek Haşimato, insülin direnci vb. rahatsızlığı olan arkadaşların ay sonu 1 kilo vermiş olması yeterlidir Adım sayar ekran görüntüsünde tarih ve saat yer alacak Bebeği olan arkadaşların adım süresi en az 45 dakika egzersize çevrilecek Ceza egzersizlerinde kanıt beklenir.
Adım sayar konusunda mazereti olan arkadaşların gösterebileceği kanıtlar; 1- Seçtikleri bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü 2- Akıllı saat fotoğrafı 3- Spor aleti varsa süre göstergesinin fotoğrafı Cezalar 24 saat içinde uygulanır. Hastalık vb. mazereti olan arkadaşların cezası ertelenir Belirtilen durumlar dışında cezaların esnetilmeye çalışılması uyarı sebebidir.
Kurallar ve cezalar uygulanmadığı takdirde uyarılıp devamında diskalifiye edilir
Gruplar ve Yıldız savaşları
Grup üyeliği kapanmıştır
Gruplar 2 haftada bir kurayla belirlenecek Hafta bitiminde 3 grup arasında en çok kiloyu veren grup 1. olup gruba en çok katkı sağlayan kişiler grubun yıldızı seçilecek. Yıldızlar, bir sonraki hafta 1. lik için savaşacak.
Kazanan gücünü gösterecek!
Ödüller
2 haftalık sonuçta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin 1 gün +300 kalorilik ödül hakkı olacak 1. olan grubun ceza adımları bir kereye mahsus yarıya düşürülecek 2 gün menü, su ve egzersiz bildirimlerinden muaf tutulacak
Yıldız savaşlarının kazananı 1 hafta geçerli dokunulmazlık kazanacak.
(Günlük menü, egzersiz ve su bildirimi yapmasa bile diskalifiye edilemeyecek) 1000 kalorilik ödül hakkı olacak Karşı grupların yıldızları dışında seçtiği bir kişiyi grubuna dahil edip, yerine kendi grubundan birini gönderebilecek. Grup değişikliği olan üyeler 2 hafta boyunca geçtiği grupta sabit kalacak
2. nin kurallara uymakla beraber 500 kalorilik ödül hakkı olacak
ay şu sonuçlara bak utanç tablosu resmen
bu hafta çok asılmalıyız. grubu aktif tutalım. her şeyi yazalım. sürekli etkileşim olsun. sohbet vs de olsun ki tekrar hatırlayalım diyeti. sohbet de etsek sonuçta diyet topiği olduğundan bi uyaran almış olucaz
Biraz öyle oldu, olsun kurallara bağlı kalalım. Şimdi grup birincileri belirlenmezse önümüzdeki pazartesi de boş geçecek. Mücadele kısmı olsun. Bu hafta daha önce hiç birincilik alamamış arkadaşlara da bir şans olur
Bugün işyerimde 1 günlük bir kurs var, aralarda yazabiliyorum.
sabah kahvaltıda
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*domates
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*1 dilim tam buğday ekmeği
öğle yemeğinde,
*ezogelin çorbası
*5 y.k. nohut yemeği
*2 y.k. bulgur pilavı yedim.
Su henüz 1 lt. içebildim. İş çıkışı 2,5 lt.'ye tamamlarım.
Bu hafta kilo almayan herkesi tebrik ederim işte gerçek azim bu
biz resmen yerlerdeyizneyse bu haftayı yaşanmamış sayıp yeniden küreklere asılıyoruz arkadaşlar o hedeflere ulaşılacak