• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Insallah. @succulentt @incebellihatun ve G Goklerce tartı göndermedi Cemoos Cemoos Üç melek annesi hastaymis yarın sabahtan gönderecek. Bu isimler arasında devam etmek istemeyen var mı sana ulaşan oldu mu?
Ya çok çok özür dilerim, sabah tartildim ama gün içinde çok yogundum giremedim, bugün diyete dönüş yapılacağı da çıktı aklımdan, eve gelince de yemek köyden birşeyler geldi onları dondurucuya hazırladım attım, şimdi kk ya girdim 🥺😔 diyete devam etmek istiyorum...hatta sabah foto çekmedim ama 200 Gr vermisim, 71.7 ciktim

Ya çok çok özür dilerim, sabah tartildim ama gün içinde çok yogundum giremedim, bugün diyete dönüş yapılacağı da çıktı aklımdan, eve gelince de yemek köyden birşeyler geldi onları dondurucuya hazırladım attım, şimdi kk ya girdim 🥺😔 diyete devam etmek istiyorum...hatta sabah foto çekmedim ama 200 Gr vermisim, 71.7 ciktim
Yarın sabah aç tartıl at fotoyu olur mu bir arkadaş daha unutmuş öyle yapacak.
Ama diyete devam menü paylaşımı başladı.

Yarın sabah aç tartıl at fotoyu olur mu bir arkadaş daha unutmuş öyle yapacak.
Ama diyete devam menü paylaşımı başladı.
Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...

Tamamdır şimdi menü yazarım, bugün güzel beslendim ama az önce köyden üzüm gelmişti ondan yedim, kan yapar diye göndermişler...günde 2 kez demir ilacı içiyorum, mg içiyorum, tiroit ilacı içiyorum, d vitamini içmem lazım, b12 ignemi vurulmam lazım kafayı yiycem bu kadat ilacı aç tok dengesini kurup içmem inanın eziyet gibi geliyor...
Düzenli kullan ilaçları vitaminleri bence faydası olur.
D vitamini çok önemli benimde başlamam lazım ama zor geliyor çok haklısın.
İnşallah düzenin oturur 🌸

23.10.23
08.30
1 dilim peynir, 1 ck bal,yarım dilim ekmek

12.30
Yarım ince krep, 1 haşlanmış yumurta, domates, 1 dilim peynir,3 zeytin, 1 ck kuşburnu, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 3 hurma

19.30 1 kase bezelye yemeği, patlıcan biber sote, yoğurt, az makarna

21.30 siyah üzüm bir avuç

Şu:2 lt
2 fincan yeşil çay. Cemoos Cemoos

Düzenli kullan ilaçları vitaminleri bence faydası olur.
D vitamini çok önemli benimde başlamam lazım ama zor geliyor çok haklısın.
İnşallah düzenin oturur 🌸
İnşallah oturur, dediğin gibi vitaminler yetersiz olunca anlıyorum zaten kendimden

baltasar baltasar buraya gel avzgxhgxhxhxh
Ay nerelere yazmışım ya 😂😂

Sabah
2 tam b. Acuka peynir zeytin
1 bardak komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez çay

Ara yulaflı bar

Akşam
Misafirim vardı çaya yemek yemedim tatlılardan yemedim ama beyaz unlu bir şeyler yedim. Cezamı çektim.

Adım 10 bin
Su 2 lt

Eklentiler

• 20231023_230439.jpg
    20231023_230439.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 30
Ay nerelere yazmışım ya 😂😂

Sabah
2 tam b. Acuka peynir zeytin
1 bardak komposto
1 çay kaşığı tahin pekmez çay

Ara yulaflı bar

Akşam
Misafirim vardı çaya yemek yemedim tatlılardan yemedim ama beyaz unlu bir şeyler yedim. Cezamı çektim.

Adım 10 bin
Su 2 lt
Aclik başına mi vurdu agzggxgz
Bu hafta bir kaçamak hakkın kaldı uyarı alırsın başka yapma 😁

Yarın yeni grup arkadaşlar geliyor kızlar.
Önümüzdeki pazartesi düello yapicaz hazırlanın göreyim sizi 🤪
kim geliyor nereden geliyor. Nasıl düello ben geçmişi çok okumadım neler oldu acep🤔🤭

Back