Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Tartı sonucu atmayan çok var mı chocum ben bakamadım.
Kızlar devam etmek isteyen tekrar eski düzene dönelim tartıları atalım yeniden ayağa kalkalım.
Çok geç kalmayın da listeler hazırlansın.

Bu sefer acun yok. Aynı coşkuyla sunmak isterdim ama malum o enerjiyi bulamıyorum içimde.
Biliyorsunuz 5 günlük bir ara vermiştik. Hepimiz için bir motivasyon kaybı oldu tabi. Bu sonuçlar beklendik sonuçlardı. Toparlariz inşallah.
MissPeaceful Deenniizz ve Fit mutlu anne geçen haftanın yıldızlarıydi.
Bu hafta değişik bir pazartesi oldu. 1'inci olan arkadaşımız kilo alanlar arasından en az kilo alan,
Yıldız savaşlarının kazananı MissPeaceful oldu
Trajikomik ama tebrik ederim

1. Misspeaceful +400
2. Fit mutlu anne +1.05
3. Bendeniz +1.400

Evet bu hafta grup yıldızları da en az kilo alan, sabit ya da az da olsa kilo verenler arasından secilecek.
Önümüzdeki hafta çok daha hazır geleceğiz.
Şu an yapmamız gereken bu konuda karamsarlıga kapılmamak. Yeniden diyet kafasına girebilmek adına topikte düzenli menü paylaşımı yapmaya devam edelim. Birbirimize destek olalım.
Zor süreçlerden geçiyoruz.
Rabbim savaşlarında son bulmasını ve hayırla sonuçlanmasini nasip etsin

Son düzenleme:
bu haftayı yaşanmamış mı saysak şişmanlar yarışı gibi olmuş

ay şu sonuçlara bak utanç tablosu resmen
bu hafta çok asılmalıyız. grubu aktif tutalım. her şeyi yazalım. sürekli etkileşim olsun. sohbet vs de olsun ki tekrar hatırlayalım diyeti. sohbet de etsek sonuçta diyet topiği olduğundan bi uyaran almış olucaz

bu haftayı yaşanmamış mı saysak şişmanlar yarışı gibi olmuş
Biraz öyle oldu, olsun kurallara bağlı kalalım. Şimdi grup birincileri belirlenmezse önümüzdeki pazartesi de boş geçecek. Mücadele kısmı olsun. Bu hafta daha önce hiç birincilik alamamış arkadaşlara da bir şans olur

Bugün işyerimde 1 günlük bir kurs var, aralarda yazabiliyorum.
sabah kahvaltıda
*2 ince dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*domates
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*1 dilim tam buğday ekmeği
öğle yemeğinde,
*ezogelin çorbası
*5 y.k. nohut yemeği
*2 y.k. bulgur pilavı yedim.
Su henüz 1 lt. içebildim. İş çıkışı 2,5 lt.'ye tamamlarım.

Yahu ne oldu böyle ben artı gelirdim topik eksi ben eksi geldim topik artı terse gitmeye başladık.
Teşekkür ederim darısı 54 görmeye inşallah.
Sen 54 görme ozaman biz ne yaparız

Yeni bir özellik eklemişler siteye, profil resmimizin sağ altında siteye bağlı isek yeşil renk görünüyor. Güzel olmuş.
a evet bende farkettim şimdi. birde ben siteye bugün çok zor bağlandım. çok bekletti beni neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…