- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
3 gün mu ben bir haftadir yiyorum gibi hissediyorum vicdan azabindzn midir nedir bilmem sanki çoookk uzun bir ara vermisim gibi hissediyorum.Yarin menüyle sporla baslayalim ya3 gün ara verdik 3 kilo aldık iyi mi bxbxbxbbx
Demekki çok hizli verdigin gibi cok hizli da alsbiliyorsunyarın asıl şoku benle yaşıcaksınız eğer bugünkü tartı yarın aynı sonucu gösterirse
Moralini bozma yağ degildir ödemdir omuhtemelen ayşe olacak fit ana
ben artı kaç gelirim bilmiyorum. moralim ciddi bozuk ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hayatımda ilk defa bir haftada tartıda bu kadar fark gördüm. motivasyonum çok düştü ama toparlıcaz artık. özelden atayım sana. hatta bence hiç atmayım
Bende aynısını düşünüyorumYarin eksi gelen babayigidin adini tarihe altin harflerle yazalim
Bu hafta kimsenin morali yoktu. Hala daha yok aslında ama elden de bir şey gelmiyor. Hepimiz aynı durumdayız kendini kötü hissetmemuhtemelen ayşe olacak fit ana
ben artı kaç gelirim bilmiyorum. moralim ciddi bozuk ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. hayatımda ilk defa bir haftada tartıda bu kadar fark gördüm. motivasyonum çok düştü ama toparlıcaz artık. özelden atayım sana. hatta bence hiç atmayım
Kac gram eksi kilo mu gram miYarin eksi gelen babayigidin adini tarihe altin harflerle yazalim
yok kız ben hamilelik dışında 1 yılda maksimum 4 kilo falan alan bir insanım. detokslarla falan vermem kilo verince sporla veririm o yüzden kolay geri almam. ama bi şey oldu bu hafta. çözücem bakalımDemekki çok hizli verdigin gibi cok hizli da alsbiliyorsun
gördük ki tek başımız mikemmel yaptığımız bir şey var. kilo almak3 gün mu ben bir haftadir yiyorum gibi hissediyorum vicdan azabindzn midir nedir bilmem sanki çoookk uzun bir ara vermisim gibi hissediyorum.Yarin menüyle sporla baslayalim yaDeenniizz dedigi gibi tek basima yapamiyorum ben bu isi
Demekki ideal kilomuza düştüğümüzde onu korumak diyetten daha zor olacak bizim içingördük ki tek başımız mikemmel yaptığımız bir şey var. kilo almak
Abla ne yaTamamdir abla
Profil fotoğraflarina göre sen abla oluyorsunAbla ne ya
Hanım ağaProfil fotoğraflarina göre sen abla oluyorsun
Tamam şimdi olduTamam citircagatay fani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?