Her yeni giriş yaptığımda bana da geliyor önemli bir şey değil benceEki Görüntüle 3320882
Kizlar sifremi degistirdim boyle bir mesaj geldi ama garip geldi bana daha yeni degistirdim ve bu mesaj site yonetiminden gelmemis kaynagi brlirsiz gibi boyle birsey aldiniz mi daha once
geçmiş olsun canımMerhabalar Arkadaşlar,
O kadar yoğun regliyim ki bugün, işe gidemedim, yatıyorum. Geçtiğimiz Pazar akşamı leke gelmişti, Pazartesi başladı diye düşündüm, hep az geldi Cuma gününe kadar.Bugün ise aşırı yoğun. Pazartesi tartıyı etkiler şimdi. Ama yapacak bişey yok.
Hepinize sevgiler.
grup aslında aktif ancak savaş görüntüleri bizi demoralize ettiği için bi es verdik bu hafta. bu sessizliğin ve sorunuzun cevapsız kalmasının nedeni. alım kapandı kararı verilmişti ancak yine de sormak lazımmerhabalar!
bayıldım konu sahibinin açılış konuşmasına
grup üyeliği kapandı diyor, aranıza katılamaz mıyım bu durumda?
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Ama evet alım kapandı. Misafirimiz olun istersenizmerhabalar!
bayıldım konu sahibinin açılış konuşmasına
grup üyeliği kapandı diyor, aranıza katılamaz mıyım bu durumda?
Geçmiş olsundelfinia
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Ama evet alım kapandı. Misafirimiz olun isterseniz
Merhabalar delficim iyi akşamlar.Merhabalar
Nasılsınız arkadaşlar?
İyi akşamlar hepinize.
Teşekkür ederim, idare ediyorumMerhabalar delficim iyi akşamlar.
Çok şükür sen nasılsın?
Kesinlikle öyleymiş delfi öyle dağıttım ki nasıl toparlarım bilmiyorumTeşekkür ederim, idare ediyorumChocolita
Sizleri çok özledim, çok alışmışım buraya. Ve kilo verme sürecinde burada olmanın motivasyon açısından ne kadar olumlu olduğunu uzak olunca daha iyi anladım.
Teşekkür ederim, idare ediyorumChocolita
Sizleri çok özledim, çok alışmışım buraya. Ve kilo verme sürecinde burada olmanın motivasyon açısından ne kadar olumlu olduğunu uzak olunca daha iyi anladım.
aynı fikirdeyimKesinlikle öyleymiş delfi öyle dağıttım ki nasıl toparlarım bilmiyorum
Pazartesi günü hepbirlikte devam ederiz aynen inşallah.Kesinlikle öyleymiş delfi öyle dağıttım ki nasıl toparlarım bilmiyorum
Pazartesi günü aynen devam eder, telaffi ederiz inşallah.aynı fikirdeyim
Bende özledimTeşekkür ederim, idare ediyorumChocolita
Maalesef Cuma akşamı yeme konusunda bir kontrol kaybı yaşadım, yeme bozukluğu gibi oldu resmen.Bende özledimve bende aynı durumdayım. Umarım kilo almamisimdir
Bazilarimiz yavaş, bazılarımız hızlı ama evetChocolita zayifliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?