Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Nasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
Iyilik saglik csnim sadece eski motivasyonum yok diyet gitti tartilmaya korkuyorum zaten en ufak bir karbonhidratta ya!da tatlida vucudum bslon gibi şişiyor daha önce de boyle olmustu tam bi gaz basladim deprdm oldu diyeti bozdum halbuki bdnim yememin kine ne faydasi var canim diyet yemekler hazirlamak istemiyordu evde ne varsa ondan yiyordum evde olanlar da malum ciss yiyeceklwr.simdide ayninoldu tam hadi bi gazla basladim dedim savas patladi yine ayni psikolojiye dondum amann bosver 3 gunluk dunya ye leylak kafasi ssnki ben kahvaltida haslanmis yumurta yerine tost yeyincr filistine bi katkim mi olacak yooo brnce felaketleri de icten içe bahane ediyorum üfff çok dertliyim cemoos biktim şişko olmaktan sen anlamazsin çitos gibi kizsin

Pazartesi daha sıkı başlarız yeniden ama çok salma kendini sende.
Hakikatten biz yedek ne fayda yemesek ne fayda sadece dua edebiliyoruz ama tüm hayatımız altüst oldu, psikolojimiz bozuldu.
İnşallah daha güçlü toparlaniriz benim umudum var

Nasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
haber izlemiyorum görüntülere bakmıyorum
arada bdv ye giriyorum kafam dağılıyor
çoluk çocukla uğraşıyorum
evi de saldım. uyucam birazdan. toparlansam iyi olacak. tuhaf bir şekilde vücudum şişti. her yerim ödem. aşırı bir şey de yemedim anlamadım nolduğunu. ellerim falan davul gibi oldu. stres bana yaramıyor. eşim de kızıyor izleme şunları diye. zaten yapı olarak da bi yerde kötü bir şey gördüm mü direkt çocuklarımı koyuyorum oraya. hep kötü düşünce. böyle değildim aslında. daha mantıklı biriydim. anne olduktan sonra ben saçma sapan birine dönüştüm
neyse toparlıcam inşallah

Kizlar sifremi degistirdim boyle bir mesaj geldi ama garip geldi bana daha yeni degistirdim ve bu mesaj site yonetiminden gelmemis kaynagi brlirsiz gibi boyle birsey aldiniz mi daha once

Eki Görüntüle 3320882
Kizlar sifremi degistirdim boyle bir mesaj geldi ama garip geldi bana daha yeni degistirdim ve bu mesaj site yonetiminden gelmemis kaynagi brlirsiz gibi boyle birsey aldiniz mi daha once
Kolay şifre yapmışsın sitede bu şifreyi kullanan 3325 üye daha varmış.
O yüzden uyarıyor bu bildirim seni.

Kolay şifre yapmışsın sitede bu şifreyi kullanan 3325 üye daha varmış.
O yüzden uyarıyor bu bildirim seni.
Ayni sifreyi kullanan 3bin kisi oldugunu zannetmiyorum daha oncede degistirdim biraz garip geldi açikçasi ustelik niye simdi sifreyi dun degistirdim neden bugun girerken boule bi mesaj akdim

Neyse tekrar degistirdim sifreyi valla sanal aleme hic guven olmaz bir banka hesabi degil ama calar sifremi girer abuk subuk seyler yazar belli olmaz tedbirde fayda var

Günaydın kızlar dün pek güzel geçmedi diyet anlamında ama bugün toparlıyorum hemen dediğiniz gibi hayat bi şekilde devam edecek keşke bi faydamiz olabilse ama maalesef o yüzden bugün motivasyonumu yeniden sağlamaya başlıyorum yarın tam 1 ay olacak başlayalı diyete tartı çok ümit vaat etmese de çabalıyorum bu benim için önemli

Çok tebrik ederim canım çok iyi sonuç hedefin kaçtı

Emeklerinin karşılığını alır tartıda bol eksiler görürsün inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…