- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Iyilik saglik csnim sadece eski motivasyonum yok diyet gitti tartilmaya korkuyorum zaten en ufak bir karbonhidratta ya!da tatlida vucudum bslon gibi şişiyor daha önce de boyle olmustu tam bi gaz basladim deprdm oldu diyeti bozdum halbuki bdnim yememin kine ne faydasi var canim diyet yemekler hazirlamak istemiyordu evde ne varsa ondan yiyordum evde olanlar da malum ciss yiyeceklwr.simdide ayninoldu tam hadi bi gazla basladim dedim savas patladi yine ayni psikolojiye dondum amann bosver 3 gunluk dunya ye leylak kafasi ssnki ben kahvaltida haslanmis yumurta yerine tost yeyincr filistine bi katkim mi olacak yooo brnce felaketleri de icten içe bahane ediyorum üfff çok dertliyim cemoos biktim şişko olmaktan sen anlamazsin çitos gibi kizsinNasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
Pazartesi daha sıkı başlarız yeniden ama çok salma kendini sende.Iyilik saglik csnim sadece eski motivasyonum yok diyet gitti tartilmaya korkuyorum zaten en ufak bir karbonhidratta ya!da tatlida vucudum bslon gibi şişiyor daha önce de boyle olmustu tam bi gaz basladim deprdm oldu diyeti bozdum halbuki bdnim yememin kine ne faydasi var canim diyet yemekler hazirlamak istemiyordu evde ne varsa ondan yiyordum evde olanlar da malum ciss yiyeceklwr.simdide ayninoldu tam hadi bi gazla basladim dedim savas patladi yine ayni psikolojiye dondum amann bosver 3 gunluk dunya ye leylak kafasi ssnki ben kahvaltida haslanmis yumurta yerine tost yeyincr filistine bi katkim mi olacak yooo brnce felaketleri de icten içe bahane ediyorum üfff çok dertliyim cemoos biktim şişko olmaktan sen anlamazsin çitos gibi kizsin
Bu hafta herkesin üzüntüsü olduğu için bildirim falan beklemiyoruz ladyim pazartesj tartı vereceğiz sadeceMerhaba dün çok üzücü bir olay yaşadım akşam saatiydi sinir harbi içinde benim bildirim yapmak aklıma gelmediCemoos Chocolita çok özür dilerim.
Dün diyet beslendim
Eki Görüntüle 3320701
İyi olmaya çalışıyorumNasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
haber izlemiyorum görüntülere bakmıyorumNasılsınız hanımlar inşallah daha iyisinizdir
Kolay şifre yapmışsın sitede bu şifreyi kullanan 3325 üye daha varmış.Eki Görüntüle 3320882
Kizlar sifremi degistirdim boyle bir mesaj geldi ama garip geldi bana daha yeni degistirdim ve bu mesaj site yonetiminden gelmemis kaynagi brlirsiz gibi boyle birsey aldiniz mi daha once
Ayni sifreyi kullanan 3bin kisi oldugunu zannetmiyorum daha oncede degistirdim biraz garip geldi açikçasi ustelik niye simdi sifreyi dun degistirdim neden bugun girerken boule bi mesaj akdimKolay şifre yapmışsın sitede bu şifreyi kullanan 3325 üye daha varmış.
O yüzden uyarıyor bu bildirim seni.
Çok tebrik ederim canım çok iyi sonuç hedefin kaçtıDün biliyorsunuz diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 2hafta önce 77.5 dimi
Bu hafta 75.6 ciktim ordada giden 1.900gr
Kaş gitmis gibi görünüyor ama genelde yanlış cikabiliyor sonuç dedi 2hafta sonra net görünür yağdan kastan gidip gitmedigi dedi
Hergun spor yapıyorum diyorsun kas kaybetmen imkansız dedi
Çok hirslisin artık haftalik en fazla 700 800gr gider dedi hizli degil sağlıklı vermemiz önemli dedi
Emeklerinin karşılığını alır tartıda bol eksiler görürsün inşallah canım.Günaydın kızlar dün pek güzel geçmedi diyet anlamında ama bugün toparlıyorum hemen dediğiniz gibi hayat bi şekilde devam edecek keşke bi faydamiz olabilse ama maalesef o yüzden bugün motivasyonumu yeniden sağlamaya başlıyorum yarın tam 1 ay olacak başlayalı diyete tartı çok ümit vaat etmese de çabalıyorum bu benim için önemli
İnşAllah hepimiz bol bol eksi görelim☺Emeklerinin karşılığını alır tartıda bol eksiler görürsün inşallah canım.
Süper.Günaydın kızlar
Birazdan sporuma basliycam, kendimi zorlayarak ta olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?