- 30 Ocak 2017
- 13.314
- 197.056
- 598
Sağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
ben de çok etkileniyorum. özellikle 2 küçük çocuğum olduğu için fazlaca empati yapıyorum sanırım. hiç tadım yok dün geceden beri gördüklerimden sonraSağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
Bende aynı. Zaman dursa keşkeben de çok etkileniyorum. özellikle 2 küçük çocuğum olduğu için fazlaca empati yapıyorum sanırım. hiç tadım yok dün geceden beri gördüklerimden sonra
bende bi arkadaşımdan denemiştim çikolatalı bi kere tadınıda sevmiştim. az kilom olduğu için deneyip son kilolarımdanda kurtulmak istiyorum ama deneyen birinden işe yarayıp yaramadığını da öğrenmek isterim. devamlı kullanılacak birşey değil sonuçta ama az kılosu olanlar için faydalı olabilir belki fikri olan varsa fikirlere açığım kızlar yada çevresinde deneyimleyen varsaBenimkinin tadı baya şekerli sütle içtiğimde tatli isteğim tamamen geçiyor bir müddet tok hissediyorum
Çok geçmiş olsun. Bir ağrı kesici iç bence. İnsanın gerçekten kalbi sıkışıyor haberleri okuyunca, insanlık sadece kendilerine gelince var. Bütün dünya suspus olmuş.Sağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
Aminmalesef akşam şaşkın ve üzgün uyuduk sabahta tatsız uyandık.biz sıcacık evlerimizde işlerimizde onlar karanlığın ortasında kim olursa olsun masum savunmasız insanlara bişey olmasın
hele çocuklara
![]()
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
dün gece hasta gibiydim pastil alıp uyudum. hala kırgınlık var
Burger reklamı çıktı şimdi karşıma tüylerim diken diken oldu. Çocukları öldürürken karınları acıkmış burger yemişler. Çocukların eti var o hamburgerin içindeÇok geçmiş olsun. Bir ağrı kesici iç bence. İnsanın gerçekten kalbi sıkışıyor haberleri okuyunca, insanlık sadece kendilerine gelince var. Bütün dünya suspus olmuş.
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar
Maalesef dünya yine üç maymunu oynayacak işlerine geleni görüp işlerine grleni görmeyen insan haklari diye yirtinan koca koca ulkeler tipki Bosna Hersegi görmedikleri gibi Gazze'ye de kulaklarini gözlerini kapatacakBende aynı. Zaman dursa keşke
Bende öyle hiç iyi değilim. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Resmen görmezden gelindi hiç bir şey yapılmıyor biri de çıkıp napıyorsun demiyorBugün bulutlar da Filistine yas tutuyor sanki böyle insanlık dışı bir vahşeti aklım almıyor bir-leş-miş milletler gerçekten hiç iyi değilim![]()
Bende çok mutsuzum eve çocuğuma eşime bile yansıtıyorum aşırı gerginim ya keşke elimde olsa alabilsem ordan tüm çocukları masumları günahsızları of ofBende öyle hiç iyi değilim. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Resmen görmezden gelindi hiç bir şey yapılmıyor biri de çıkıp napıyorsun demiyor
Kolumu kaldıracak halim yok keşke alabilsek keşkeeBende çok mutsuzum eve çocuğuma eşime bile yansıtıyorum aşırı gerginim ya keşke elimde olsa alabilsem ordan tüm çocukları masumları günahsızları of of