Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
ben de çok etkileniyorum. özellikle 2 küçük çocuğum olduğu için fazlaca empati yapıyorum sanırım. hiç tadım yok dün geceden beri gördüklerimden sonra

Benimkinin tadı baya şekerli sütle içtiğimde tatli isteğim tamamen geçiyor bir müddet tok hissediyorum
bende bi arkadaşımdan denemiştim çikolatalı bi kere tadınıda sevmiştim. az kilom olduğu için deneyip son kilolarımdanda kurtulmak istiyorum ama deneyen birinden işe yarayıp yaramadığını da öğrenmek isterim. devamlı kullanılacak birşey değil sonuçta ama az kılosu olanlar için faydalı olabilir belki fikri olan varsa fikirlere açığım kızlar yada çevresinde deneyimleyen varsa

Sağol delfi ne iyi ne kötü akşamdan kalma gibiyim. Bence bir anlamı da yok dünkü haberlerden sonra
Çok geçmiş olsun. Bir ağrı kesici iç bence. İnsanın gerçekten kalbi sıkışıyor haberleri okuyunca, insanlık sadece kendilerine gelince var. Bütün dünya suspus olmuş.

Çok geçmiş olsun. Bir ağrı kesici iç bence. İnsanın gerçekten kalbi sıkışıyor haberleri okuyunca, insanlık sadece kendilerine gelince var. Bütün dünya suspus olmuş.
Burger reklamı çıktı şimdi karşıma tüylerim diken diken oldu. Çocukları öldürürken karınları acıkmış burger yemişler. Çocukların eti var o hamburgerin içinde

Bende aynı. Zaman dursa keşke
Maalesef dünya yine üç maymunu oynayacak işlerine geleni görüp işlerine grleni görmeyen insan haklari diye yirtinan koca koca ulkeler tipki Bosna Hersegi görmedikleri gibi Gazze'ye de kulaklarini gözlerini kapatacak

Bugün bulutlar da Filistine yas tutuyor sanki böyle insanlık dışı bir vahşeti aklım almıyor bir-leş-miş milletler gerçekten hiç iyi değilim 😔
Bende öyle hiç iyi değilim. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Resmen görmezden gelindi hiç bir şey yapılmıyor biri de çıkıp napıyorsun demiyor

Bende öyle hiç iyi değilim. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. Resmen görmezden gelindi hiç bir şey yapılmıyor biri de çıkıp napıyorsun demiyor
Bende çok mutsuzum eve çocuğuma eşime bile yansıtıyorum aşırı gerginim ya keşke elimde olsa alabilsem ordan tüm çocukları masumları günahsızları of of

Back