Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

2 buçukta tam işleri toparladım uyucam böcek gördüm. 1 saat aralıklı dürtmemle kocam kalkıp söylene söylene attı şükür. artık uyuyabilirim. hayatımda böceklerden daha fazla irite olduğum canlı yok ya tüylerim ürperiyor. ev havalansın diye cam açıyorum içeri dalıyorlar. alttaki mağazaları da sayarsak 7. kattayım arkadaş nasıl oluyor ya

Günaydın kızlar
Aç karna aspir yağı&elma sirkeli suyumu içtim
Tarçın&hindistan cevizi yağlı türk kahvemi de içip 1 bucuk saat hafif tempo koşumu da yaptım gecen hafta cumartesi spor yapamamistim telafi ettim sıra kahvaltıda bakalım

Eklentiler

• IMG_20231017_093918.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 19
Fit mutlu anne az olmuş dimi valla açım bugün. Protein namına bir şey koyamadık bugün yeriz inşallah
Az derken aç gezmişin aynen protrin ekle bende protein bakımından zengin yedigimde genelde tok hissediyorum dün karbonhidrat ağırlıklı idi hep bi ac hissettim

Az derken aç gezmişin aynen protrin ekle bende protein bakımından zengin yedigimde genelde tok hissediyorum dün karbonhidrat ağırlıklı idi hep bi ac hissettim
Aynen karbonhidrat aciktirir. Bugün yapacağım yemek dolayısıyla biraz abartacagimi bildiğim için hafif geçtim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…