- 8 Nisan 2017
- 56.986
- 300.369
- 698
Hosgeldin bro donsuz kalmadın inşallah elimizdn bisey de gelmediİcat çıkarıyorsunuz
![Er...what ? o.O o.O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin bro donsuz kalmadın inşallah elimizdn bisey de gelmediİcat çıkarıyorsunuz
Turşu yapıyorum gel sarımsak soyalimNapiyorsuniz
Hepsi spordaBilir nerede bu hatunlar bilir misin ?
Bu saatte spor mu olur yatın uyuyunHepsi spordabak ikimiz kaldik
![]()
Olur oluurrrBu saatte spor mu olur yatın uyuyun![]()
Yarım saat Leslie yapicam bu geceBu saatte spor mu olur yatın uyuyun![]()
Bende spor taytimi tişörtümü giydim motive olayım diye benimde niyetim vardı da spora niyet tursuya kısmetYarım saat Leslie yapicam bu gece
Şimdi de yeşilçay icicem.
Mutfağı toplarken kalça göbek kıvırıp saçma saçma dans edicem bu gece kararlıyım kalori yakicam![]()
Şu turşu işini sevmiyorum ben ya annem sağolsun bu sene de halletti kurtuldum ben de yapmadan bıktımBende spor taytimi tişörtümü giydim motive olayım diye benimde niyetim vardı da spora niyet tursuya kısmet![]()
Annem de yaptı patlıcan ben kornison yapıyorum şimdi analarimiz sağ olsun yaŞu turşu işini sevmiyorum ben ya annem sağolsun bu sene de halletti kurtuldum ben de yapmadan bıktım![]()
Yaa hakikaten bilir bu sene annemin gücünü yanımda hissettim çok rahat ettim Allah başımızdan eksik etmesin vefat eden annelerimizin mekanı cennet olsunAnnem de yaptı patlıcan ben kornison yapıyorum şimdi analarimiz sağ olsun ya
Kral yorgunHosgeldin bro donsuz kalmadın inşallah elimizdn bisey de gelmedi![]()
Bende yattım. Yatağın içinde totomu sallıyorumBende spor taytimi tişörtümü giydim motive olayım diye benimde niyetim vardı da spora niyet tursuya kısmet![]()
ben de evi topluyorum tam biBende yattım. Yatağın içinde totomu sallıyorum
Kolay gelsin. Miraç küçükken bende geceyi beklerdim temizlik içinben de evi topluyorum tam bi
yeri bitiricem bebelerden biri uyanıyor. bakalım ne zaman bitiririm
ben her şeyi gece yapıyorum mecbur. tabi uykudan çalıyorum o da yorucu oluyor. sağlık olsun napalımKolay gelsin. Miraç küçükken bende geceyi beklerdim temizlik için
İyi geceler labelcimİyi geceler,
16 Ekim Salı
Kahvaltı; peynir, zeytin, yumurta, domates
Kahve ve fındık ara öğün
1 elma ve 1 mandalina
Akşam ; taze fasülye ve salata
Spor yapamadım
Yatmadan yeşil çay içtim.
Su 1,5 litre