- 30 Ocak 2017
- 13.314
- 197.056
- 598
Kadın senin fotoya taktı baltalı biseyler yap hergun başımın etini yiyo bak çok yaktı sana shxhhxhxh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın senin fotoya taktı baltalı biseyler yap hergun başımın etini yiyo bak çok yaktı sana shxhhxhxh
İyi geceler canımMerhabalar Cemoos Chocolita
Kahvaltı (08:00)
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün (10:00)
*yeşil çay
*sade Türk kahvesi
Öğle yemeği (12:00)
*1 haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*domates
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim tam buğday ekmeği
Araöğün (15:00)
*200 ml. süt
*3 kuru kayısı
Akşam yemeği (18:30)
*mantar çorbası
*tavuk pirzola (3 parça)
**
Su: 2,5 lt
*5197 adım attım. 30 dakikası yürüyüş.
İyi geceler hepinize.
Tamam. Teşekkürler.Bu hafta kurallara uyulursa pazartesi girecek canım
Hayir o senin ödülün. Çünkü grubun 1. Olmasında seninde katkın var.Chocolita Alfanin bu hafta nir ödülü vardi ya 2 gün menü bildirmeme ben yıkıma geçtim diye ödülüm yıkıma ugradi mi acaba?
Anlaştık CemoosZaten önümüzdeki hafta kurayla takimlar değişecek.
1 eksikle devam ediyoruz yerine bir yedek arkadaş gelecek.
Alfa grubunun bir tık yükü ağır bu hafta ona göre asılın kızlar diyete
Bende başlamak istiyorum delfi ne yapsam tam emin olamadım bekliyorum böyle.Anlaştık Cemoos
Yarın tekrar ara verdiğim EMS fitness'a başlıyorum. 30 dak. egzersiz ama süper efor harcıyorum EMS ile yapınca.
Beyaz leylak şimdi bendeniz seni grubuna aldı ya, 2 hafta bendenizle aynı gruptasin. Bendeniz kurayla başka bir gruba düştü diyelim, sende otomatik olarak o gruba geçiyorsunHayir o senin ödülün. Çünkü grubun 1. Olmasında seninde katkın var.
Pilates'in de çok faydalı olduğunu söylüyorlar. Hem sıkılaşmayı sağlıyor, hem de tüm kasları çalıştırıyor. Bir araştır istersen.Bende başlamak istiyorum delfi ne yapsam tam emin olamadım bekliyorum böyle.
Sabahları yarım saat boslugum var dışarıda ne yapabilirim.
Akşamları yatmadan yapabilirim bakalım bı araştırayım senden bı spor enerjisi geldi şuan
Vücudum ağrıyor minikom yatarım şimdi. Sen napiyosunNapiyorsuniz
TV'de dizi izliyorum. Sen nasılsın?Napiyorsuniz