veee oscar goes to denizHaftalık ceza tablosu
@Bilir kisi 1
Artemissisipi 1
@prensesss016 1
Ben cemoos 1
@Ucmelekannesi 1
UcanSupurge 2
@MissPeaceful 1
Deenniizz 3
Beyaz leylak 1
Kızlar 2 ve 3 gün ceza alanlar yarından itibaren dikkat etsin.
2 kez kaçamak yapan ceza alan arkadaş uyarı alıyor 2. Uyarı sonrası diskalifiye olacak.
35 ten sonra yapıma çok da etkisi yok aslında. dinç durmak için gerekli. ondan sonra vücut geri gitmeye başlıyor maalesef. gençken dikkat etmek lazım fazlasıyla da bizim ülkede kadınlar anca 35 ten sonra kendine vakit ayırıp dikkat etmeye başlıyorNe güzelannen kac kilo ama yaşi itibariyle onun protein falsn iyi almasi lazim ozellike yogurt cok yesin malum menopozdan sonra kemik erimesi basliyor.Cemoos hırs yapip kadini aç birakma
Bir önceki haftadan 1 vardı bu hafta 2 varmışBu geçen haftanin degil mi yarindan itibaren haftsya cezasiz basliyorum temiz temizAslinda benim 3 degil miydi
onun cezasını dün akşam çektim ya5 cevizli üzümlü kurabiye diyet dışı değil mi ayrıca isim de vermiş deniz emin olamadım kalorisine bakayım.
Aboow durumum kritikmiş resmenBir önceki haftadan 1 vardı bu hafta 2 varmış
Pazartesiden sonra 2 ceza alırsan ilk uyarıyı alırsın çok dikkat et olur mu
Bir haftayı görmeden diskalifiye olma
Hayır az önce yazdın ya.onun cezasını dün akşam çektim ya
Bugün de bu menü de hem taşkınlık hem isim var.Merhaba canikolar
dışardaydık
çok abartmasam da kurabiye ve beyaz ekmek yedim bi eliptic paklar beni bu gece de
14 ekim cmt
sabah
3 yumurtalı omlet
1 dilim tb ekmeği
öğlen
1 elma
5 kurabiye (cevizli üzümlü)
akşam
3 köfte
1 tavuk pirzola
1 parça ekmek
salata
su ve spor tamam
15 ekim
sabah
3 yumurtalı omlet
1 tb ekmeği
domates
öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 armut
2 erik
akşam
6 köfte
3 dilim ekmek
domates
su tamam. sanırım spor yapmam. ev işlerim vardı. hala var
bugün geceden beri zor bi gündü ciddi yorgunum
dün ceza aldım dedim menüyü yazmayıp ondan ekmek ve kurabiyeyi abarttım yazmıştım. sen bugün tekrar menü uyarısı yapınca yazmak zorunda kaldım baby5 cevizli üzümlü kurabiye diyet dışı değil mi ayrıca isim de vermiş deniz emin olamadım kalorisine bakayım.
yemicez yavrum yoksaAboow durumum kritikmiş resmenDeniz gördümmü resmen ayagim çukurda
yok o taşkınlık dünün menüsü canım.2 gün üst üste yazdım. sen uyarınca dünün menüsü yok diyeHayır az önce yazdın ya.
Dün cezalı değildin
Abartin diye kendine ceza verdin diye düşündük menü yazmayınca.
Bugün de bu menü de hem taşkınlık hem isim var.
Anladım dün taşkınlık cezasını çektin.yok o taşkınlık dünün menüsü canım.2 gün üst üste yazdım. sen uyarınca dünün menüsü yok diye
Ayvalik.Ayy ne güzel bir manzara hava açik güneş var bize kıs erken geliyorvve gunese hasret kaliyoruz.Antalya mi burasi?
kurabiye yazmak da mı yasak ben abur cubur vs sandımAnladım dün taşkınlık cezasını çektin.
Bugün taşkınlık yaptığın cıs adını yazdın onun cezasını aldın
Valla uğraşamayacağım sert bulan da bulsun ne yapayım yani. Sürekli çiçek böcek koyacağım aman da yanlış anlarlar diye uğraşamam ay.Niye ciddiye alinmasin emoji cok gerekli valla çiçek böcek biseyler koy bence sevgili artemis dogrusu bana da sert geldiçicek bulamadim koydum ssy
Cezasını çektiğine göre oda cıs oluyokurabiye yazmak da mı yasak ben abur cubur vs sandım
Sifreli konuşuyoruz.Ya cocolita sürekli birine minik deyip duruyosun kim bu minik brn anlamadim ?öule bir nickte farketmedim
Cezaların telafisi yok mu canımcım ben kendi kendimi kısıtlayıp ekstra spora odaklanıyorumHaftalık ceza tablosu
@Bilir kisi 1
Artemissisipi 1
@prensesss016 1
Ben cemoos 1
@Ucmelekannesi 1
UcanSupurge 2
@MissPeaceful 1
Deenniizz 3
Beyaz leylak 1
Kızlar 2 ve 3 gün ceza alanlar yarından itibaren dikkat etsin.
2 kez kaçamak yapan ceza alan arkadaş uyarı alıyor 2. Uyarı sonrası diskalifiye olacak.
hımm ben o kısmı anlamamışım valla. simit falan yazılıyor ya. onun gibi düşündüm. cezayı da fazla yediğim için diye düşündüm vallaCezasını çektiğine göre oda cıs oluyo
Hani bı yulaf lapası değil ya
Tenceresiz kaldım annenin nicki önceden minik meleklerimdi. Minik demeye alıştık ama öyle kaldıYa cocolita sürekli birine minik deyip duruyosun kim bu minik brn anlamadim ?öule bir nickte farketmedim
Ya cocolita sürekli birine minik deyip duruyosun kim bu minik brn anlamadim ?öule bir nickte farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?