- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Günlük 3 fincan içilebilir canım bendeki bilgide bu yöndegünlük toplamda belli
bir miktarın üstüne çıkılmamasını öneriyorlar ondan dedim
Kaçamak taşkınlık yapanlara verilen cexaNe cezası
Nerelerdesiniz bi geldiniz yok oldunuz geri
TamamdırChocolita
Bugün kendime yeni defter aldım çizelge hazırladım, yarın itibari ile temiz beslenme + fırsat buldukça spor yapmaya başlıyorum İNŞAALLAH AMİNN
Belki çok geç bir saatte gelebilirim canım. Bahsettiğim durumdan dolayıNerelerdesiniz bi geldiniz yok oldunuz geri
Gel de ne zaman gelirsen gel yeterki gel chocoo❤Belki çok geç bir saatte gelebilirim canım. Bahsettiğim durumdan dolayı
Ne veriyolar ceza olarakKaçamak taşkınlık yapanlara verilen cexayeme cezasi
HoşbuldukkTamamdırBoy kilo ve hedef kilo bilgisiyle paylaşabilirsin yarın. Hoş geldin
Evet. Her gün menü içinde su ve egzersiz de yer alacak. Cezalar da kanıt beklenir. Günlük egzersiz fotosu atılmasına gerek yok ama isteyen atiyor. Göz hakkı dediğimiz için yemek fotosu paylaşmayız. Oy birliğiyle bu şekilde karar verdikNe veriyolar ceza olarak
Tamam inşaallah. İlk mesajı okudum ama teyid etmek için sorayım yinede, hergün akşam günlük yediklerimizi ve yaptığımız sporu yazıyoruz değil mi?
İlk sayfaya bak orda ayrıntılı yazıyorNe veriyolar ceza olarak
HoşbuldukkTamam inşaallah. İlk mesajı okudum ama teyid etmek için sorayım yinede, hergün akşam günlük yediklerimizi ve yaptığımız sporu yazıyoruz değil mi?
Bende max 3 fincan diye biliyorumGünlük 3 fincan içilebilir canım bendeki bilgide bu yönde
HoşgeldinNe veriyolar ceza olarak
HoşbuldukkTamam inşaallah. İlk mesajı okudum ama teyid etmek için sorayım yinede, hergün akşam günlük yediklerimizi ve yaptığımız sporu yazıyoruz değil mi?
biri benimHoşgeldin
Sen günlük menü egzersiz ve su bildirimi yapmadığım için ben seni yedeklere almadım bak önüne 2 kişi geçti bence artık gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?