Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır yalnız yapamayacak gibi olursan 45 dk Leslie falan yap daha etkili olur
13 Ekim Persembe
kıymayı kavuracağına içine baharatları at yuvarla düzleştir köfte yap varsa air fry yoksa tavada az yağla 2 çevir ye. hem tok tutar hem az ekmek yedirir. böyle de bilirim az yemenin sırlarını13 Ekim Persembe
Sabah 10
1 haslanmis yumurta
1 Tatli kasigi humus
Peynir , zeytin 4 tane ,birkac kup kaşar
1 tatli kasigi tahin pekmez
Su 1 litre
Aksami henuz yemedim saat 6 bucuk inanin ne yicegimi bilmiyorum bizimkikrrw makarna hasliyorum su an oyle diyetlik biseyde yok yumurta mi kirsam bilemedim kiyma kavururum galiba
Cemoos
Chocolita
Geldim günaydınMinik Duduklu Tencere minik topik burda gel yanlış yerlere gitme abxhhxhxh
Aşırı bir şey değil ama 200 kaloriyi biraz aşıyor. Misafirim vardı yedim valla çayın yanında.ne yedin kulağıma söyle![]()
adım mükemmel
Böylece yapılmıyor zaten bu grup taskinliklari en az seviyeye indirip en iyi sonuçları alabilmemiz için kuruldu lütfen deniz hanımYalnız tartı günümüzü cuma yapsak daha iyi değil mi
neticede cumartesi pazar bi yerlere gidiyoruz vs yani taşkınlık ihtimali daha yüksek oluyor![]()
Böylece yapılmıyor zaten bu grup taskinliklari en az seviyeye indirip en iyi sonuçları alabilmemiz için kuruldu lütfen deniz hanımtaşkınlık normallestirmeyelim