- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Geçmis olsun cnm insallah ikiside bir an önce iyileşir kuzucuklarininGünaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan
Ben de yaptim sanirim 6 gün yapnistim ve hayatimin en hizli kilo vermesiydi 3.5 kilo vermistim ama kötü yani şu ki normal beslenmeye geçer gecmez geri aldim hemde diyet beslenme yaptigim haldesüper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı
nasıl gidiyo ?
Dilerim sancın en kısa sürede geçer, biraz rahatlarsın.
Çok tesekkur ederim çok incesinDilerim sancın en kısa sürede geçer, biraz rahatlarsın.Çok geçmiş olsun.
Ya evet gorduum sende baslamissinsüper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı
nasıl gidiyo ?
Eveet bende orda gordumHurma diyetini Zülallemutlugünler sayfasindaki kadın da yapiyo ama ben hic yaoasim gelmedi sonra belki denerim 1-2 gunlugune
canım bitki çaylarını abartmış gibisin fazlasının zararlı olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsamSelamlar,
Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık,ceviz , bir ekmek üstü şekersiz karadut reçeli(şekersiz olduğu için meyve öğünü gibide düşündüm)
Ara öğün bugün yapamadım
Akşam; 5 küçük köfte, bol salata , 1 dilim ekmek
2 litre su, maden suyu, detoks suyu, kayısı çayı, fit tea , Yeşilçay böyle gider yatana kadar
Adım; 3500 adım ve ayrıca Leslie 30 dk
Cemoos Chocolita
Hepsini arka arkaya içmedim canımcanım bitki çaylarını abartmış gibisin fazlasının zararlı olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam
günlük toplamda belliHepsini arka arkaya içmedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?