Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın bebekolarım
gece boyu kesintisiz yarım saat uyumamışımdır o yüzden gergin ve ağlamaklıyım. kızım ve oğlum hastalar ve ben perişan
Geçmis olsun cnm insallah ikiside bir an önce iyileşir kuzucuklarinin
süper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı
nasıl gidiyo ?
Ben de yaptim sanirim 6 gün yapnistim ve hayatimin en hizli kilo vermesiydi 3.5 kilo vermistim ama kötü yani şu ki normal beslenmeye geçer gecmez geri aldim hemde diyet beslenme yaptigim halde

selam kızlar
sabah
3 dilim tb ekmeği
yoğurt kaynağı(kendim mayaladım kaymağını çok severim)

ara
duble Türk kahvesi

öğlen
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
1 kase yoğurt
1 kara erik

akşam
fırında tavuk pirzola (3 tane)
3 dilim tb ekmeği
1 tane muz

saatime göre 7 bin adım atmışım ama yapabilirsem cezamı çekmeyi düşünüyorum ki bitsin

su da daha içerim 2 lt olmadı sanırım

sanırım başka bir şey yemedim. uykusuzum hala ve aşırı gerginim. bebeler de durmuyor

süper yaaa kendimden başka birini bu detoksu yapıp sonucunu görücek olmak beni heyecanlandırdı
nasıl gidiyo ?
Ya evet gorduum sende baslamissin Ya zorlaniyorum ama yeni basladigim icin heralde. Sadece 2 kanat yedim dayanamayip tuzlu biseyler yemem lazimdi. Simdi son kase yogurt ve hurmalari yicem bakalim acikacak miyim merak ediyorum Senin nasil gidiyor?

Hurma diyetini Zülallemutlugünler sayfasindaki kadın da yapiyo ama ben hic yaoasim gelmedi sonra belki denerim 1-2 gunlugune
Eveet bende orda gordum Devitamini m yollamisti deneyeyim dedim. Haftaya dugun var, pazartesi tarti var ve önümüzde ki hafta eşim gelecek acil çıkıştayım anlayacağın

Hayırlı akşamlaaarr

Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim kaşar peynir
1 küçük domates
Marul
Çay

Ara 1 elma

Akşam
7 kaşık bezelye
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

Akşam çay veya kahve içebilirim
Suyu yine saymadım ama yarından itibaren şişem var onu doldurucam inşaAllah belli olur Ozaman ne içtiğim

Spor 3600 adım
Cemoos

Eklentiler

• IMG_9854.png
    105,4 KB · Görüntüleme: 18
Selamlar kızlarr

Sabah biber kavurması 4 yk kadar
2 dilim tb ekmek
1 tk bal ince dilim peynir
5 zeytin

Öğlen 1 kuru incir
1 avuç üzüm 2 ceviz
Sütlü kahve

Aksam 19.00

Haşlanmış tavuk avuç içi kadsr iki parça
4 yk pilav salata ayran
Su 2 litre olmuştur
Adımlar 5 bin de şuan uyuyana kadar 10 bine tamsmliycam
Cemoos

Selamlar,

Kahvaltı; omlet,peynir,salatalık,ceviz , bir ekmek üstü şekersiz karadut reçeli(şekersiz olduğu için meyve öğünü gibide düşündüm)

Ara öğün bugün yapamadım

Akşam; 5 küçük köfte, bol salata , 1 dilim ekmek

2 litre su, maden suyu, detoks suyu, kayısı çayı, fit tea , Yeşilçay böyle gider yatana kadar
Adım; 3500 adım ve ayrıca Leslie 30 dk

Cemoos Chocolita

canım bitki çaylarını abartmış gibisin fazlasının zararlı olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…