Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sağol canım
Bir hesap yaptım benim çocuğun sünnetine kadar en kötü ihtimalle ayda 2 kilo versem
66 kilo oluyorum. İnşallah ya
İnşallah.. Benim hayalimde bu.
Sağol. Kısırda marul vardı. Turşu vs yemedim su tutuyor diye.
Kibrit kutusu
Aslında senin menü de benimki gibi kısa. AfiyetOlsun
Adam mutfakta çekirdek çitledi şimdi bişeyler yiyor takır tukur ses geliyor yattım bende açlıktan
Benimkilerde sürekli abur cubur alıp yiyorlardı. Yarısını ayrı koyup yarısını göstermeye başladım. Diğer yarısını uygun zamanda çıkarıyorum. Hem insanın canı istiyor hem de abur cubur herkese zararlı sonuçta.
Geçmiş olsun
Chocolita Cemoos spor yapamadim belimde siddetli bir agri var yarin da misafir var kslkip hazirlik yspmam lazim ama yatiuorum sabahtan beri 3k adim atmisim ama cok az oldugu icin gondermeye deger görmedim
Ben 1k yı bile boşa gitmesin diye yazıyorum

Cemoos geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Birden fazla kilo verdin vücut direncin düştü iyice. Sabahları kahvaltı sonrası meyvelerden tabak yap kendine. Yemeye çalış.

Çok çok çok iyi besleniyorsun süpürge ben hala burdayım hatunların bu kadar az yeme ile nasıl ayakta kaldiklarina şok oluyorum maşallah hepimize

Bizimki hormonları alt üst olmuyor ki regl de bile nasıl değişiyor dengemiz onlar bu konuda bizden şanslılar

Eşimde ekmeği azalttığı an kilo veririm hemen ve uzun süre sabjt kalabilir

Ah canim işte kilon ne kadar azsa vermen okadar zorlaşıyor malesef yani sende 57 kilo olsan gram verirsin aca
Senin derdin de çok beeee verecek kilon az diye derdin yok sanıyor bu minik

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…