- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Ooo kolay gelsin ne dikiyorsunBen dikiş dikiyorum ellerim kalori yakıyor sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo kolay gelsin ne dikiyorsunBen dikiş dikiyorum ellerim kalori yakıyor sadece![]()
Sorma başlamışken bırakmamak lazımVay başladın sonunda ben o kadar dedim dedim bi totonu kaldırmadın takıma girince tutuştun tabi nasıl yaparsın demi![]()
yaaa sabah sabah iyi güldürdün beniSenin derdin de çok beeeeverecek kilon az diye derdin yok sanıyor bu minik A
![]()
Geçmiş olsun canımYaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınızbu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum
![]()
Aynen başka zaman istemese bile şu an yasak ya istiyor canım. Eşimde acıkınca sarar işte abur cuburaBenimkilerde sürekli abur cubur alıp yiyorlardı. Yarısını ayrı koyup yarısını göstermeye başladım. Diğer yarısını uygun zamanda çıkarıyorum. Hem insanın canı istiyor hem de abur cubur herkese zararlı sonuçta.
kesinlikle bi ara verince başlaması zor oluyoSorma başlamışken bırakmamak lazım![]()
Ne dikmiyor ki. Nur Yerlitaşin ikinci şubesi maşallah minikimeOoo kolay gelsin ne dikiyorsun
Sen benim normal yememi bilsenÇok çok çok iyi besleniyorsun süpürge ben hala burdayım hatunların bu kadar az yeme ile nasıl ayakta kaldiklarina şok oluyorum maşallah hepimize![]()
Önceki gün coşturmuştum onun telafisi idimenünü okuyunca ben aç kaldım sanki![]()
Günaydın, bugün başladım artık. Tartımı ekledim, en son 71’dim. Son zamanlarda yürüyüş yapamamıştım ondan aldım.Günaydın canikolarim![]()
İlk etapta 68. O kiloda görünüş olarak kilolu gözükmüyorum. Tabi 60’ın altına inmek isterim.
Yürüyüş yok diye 4.5 kilo mü aldın kızGünaydın, bugün başladım artık. Tartımı ekledim, en son 71’dim. Son zamanlarda yürüyüş yapamamıştım ondan aldım.
Listeye ekledim canım