• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Yaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınız😂 bu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum 😞
Geçmiş olsun canım

Benimkilerde sürekli abur cubur alıp yiyorlardı. Yarısını ayrı koyup yarısını göstermeye başladım. Diğer yarısını uygun zamanda çıkarıyorum. Hem insanın canı istiyor hem de abur cubur herkese zararlı sonuçta.
Aynen başka zaman istemese bile şu an yasak ya istiyor canım. Eşimde acıkınca sarar işte abur cubura😂

Günaydın hanımlar. :KK68: gerçi öğlen oldu:-)
bugün hurma + yogurt detoksu yapıcam kısmetse :kk77:tabi umarım bu sefer araya bişey girmez.:bicak:
sabah
filtre kahve içtim 2 kupa

şimdi 2 adet hurma yedim daha tıkadımı ne yaptı daha bişey yiyemedim.:KK43:

birazdan dışarı çıkıcam gelince 250 gr yoğurdum var yanımda onu yerim yine hurma ile:KK51:
birazda yürürüm şimdi gelsin 10.000 adımlar :21::21:

Merhabalar, bugün sabah tartımı çektim.
Boyum 163 cm.
cfddb8d6-534a-477f-bd2c-62b979300b9e.jpeg

Günaydın, bugün başladım artık. Tartımı ekledim, en son 71’dim. Son zamanlarda yürüyüş yapamamıştım ondan aldım.
Yürüyüş yok diye 4.5 kilo mü aldın kız 😱
Yapma ayy korktum bian ne olur olmaz hep yürüyelim su içelim ne bileyim gitsin su kilolar.
Sende şuan ödem de vardir

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos spor yapamadim belimde siddetli bir agri var yarin da misafir var kslkip hazirlik yspmam lazim ama yatiuorum sabahtan beri 3k adim atmisim ama cok az oldugu icin gondermeye deger görmedim
Geçmiş olsun leylak o bel ağrısıyla nasıl misafir ağırlayacaksin. Çok yorma kendini

Back