- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah.. Benim hayalimde bu.Sağol canım
Bir hesap yaptım benim çocuğun sünnetine kadar en kötü ihtimalle ayda 2 kilo versem
66 kilo oluyorum. İnşallah ya
Sağol. Kısırda marul vardı. Turşu vs yemedim su tutuyor diye.Afiyet olsun. Kız benim menü niye destan gibi oluyor azıcık seninki. Mesela kısırı sade mı yedin yaninda salata,turşu hicbirsey yemedin mi
Ben kısır yedigimde yanına ek bir sürü yiyecek oluyorturşusu, salatası,cacığı,acı sosu
![]()
Kibrit kutusuSabah
K.k peynir (hadi çözün bunu)
3 zeytin
1 domates 1 yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış mısır
Şekersiz kahve
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam balık
8 bardak su
Egzersiz Leslie 30 dk
Cemoos
Aslında senin menü de benimki gibi kısa. AfiyetOlsun
Benimkilerde sürekli abur cubur alıp yiyorlardı. Yarısını ayrı koyup yarısını göstermeye başladım. Diğer yarısını uygun zamanda çıkarıyorum. Hem insanın canı istiyor hem de abur cubur herkese zararlı sonuçta.Adam mutfakta çekirdek çitledi şimdi bişeyler yiyor takır tukur ses geliyor yattım bende açlıktan![]()
Geçmiş olsunYaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınızbu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum
![]()
Ben 1k yı bile boşa gitmesin diye yazıyorum
Çok çok çok iyi besleniyorsun süpürge ben hala burdayım hatunların bu kadar az yeme ile nasıl ayakta kaldiklarina şok oluyorum maşallah hepimize11 Ekim
Sabah sütlü kahve
Öğlen yarım kaşarlı tost (okulda nöbetçiydim çıkamadım)
Ayran
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam
1 muz , 2 ceviz, 4 kaşık yoğurt , Tarçın karışımı
Su:2 üstü
Bizimki hormonları alt üst olmuyor ki regl de bile nasıl değişiyor dengemiz onlar bu konuda bizden şanslılarBen ekmek yiyom benimde gurulduyor merak etme
Biz 9. Takımda arada yemin ederdik kızlarla ekmeğe,tatlıya 3 gün 1 hafta diye bana yine ondan lazım sanırım
Yemedigim zamanlar oldu aslında ama şu an vazgeçilmez gibi davranmanın anlamı ne bilmiyorum. Dur bakım yarın yemiycem kendime sozz
Süper menü bence afiyet olsun canım
Benimkide öyle oldu şu ara bende sordum geçen ufaktan zoruna gidiyor benim beyinşu siralar ise yogunlasinca hemen 3 kilo gitmiş yemekten kesmedi işi sadece biraz ağırlaştı sadece
deli olacağım nasıl yani nasil
Afiyet olsun canım.![]()
Senin derdin de çok beeeeAh canim işte kilon ne kadar azsa vermen okadar zorlaşıyor malesef yani sende 57 kilo olsan gram verirsin aca
menünü okuyunca ben aç kaldım sanki11 Ekim
Sabah sütlü kahve
Öğlen yarım kaşarlı tost (okulda nöbetçiydim çıkamadım)
Ayran
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Akşam
1 muz , 2 ceviz, 4 kaşık yoğurt , Tarçın karışımı
Su:2 üstü
Geçmiş olsun canımYaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınızbu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum
![]()
Kimin kardeşi buuuuuuBugünün sporu da tamam
Evet kızlar kimler spor yapıyor![]()
Vay başladın sonunda ben o kadar dedim dedim bi totonu kaldırmadın takıma girince tutuştun tabi nasıl yaparsın demiKimin kardeşi buuuuuu
Ben akşam üzeri yapıyorum 2 gündür Leslie yi bugünde öyle yapacağım![]()
Ben dikiş dikiyorum ellerim kalori yakıyor sadeceBugünün sporu da tamam
Evet kızlar kimler spor yapıyor![]()
Parmakların incecik olurmuş.Ben dikiş dikiyorum ellerim kalori yakıyor sadece![]()