• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sağol canım 🌺
Bir hesap yaptım benim çocuğun sünnetine kadar en kötü ihtimalle ayda 2 kilo versem
66 kilo oluyorum. İnşallah ya
İnşallah.. Benim hayalimde bu.
Afiyet olsun. Kız benim menü niye destan gibi oluyor azıcık seninki. Mesela kısırı sade mı yedin yaninda salata,turşu hicbirsey yemedin mi🤭🤭
Ben kısır yedigimde yanına ek bir sürü yiyecek oluyor🤣🤣 turşusu, salatası,cacığı,acı sosu :KK70:
Sağol. Kısırda marul vardı. Turşu vs yemedim su tutuyor diye.
Sabah
K.k peynir (hadi çözün bunu)
3 zeytin
1 domates 1 yumurta
2 dilim ekmek

Öğlen haşlanmış mısır
Şekersiz kahve
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Akşam balık
8 bardak su
Egzersiz Leslie 30 dk
Cemoos Cemoos
Kibrit kutusu 😅
Iyi aksamlar kizlar🌺
Bu yeni is beni cok yoruyor ne yapacgim bilmiyorum..

Menum

Sabah
hicbisey

Ogle
4 dilim ekmek kasar

Aksam
4 kasik etli fasulye + bol salata

4000 adim attim
Su icmeye hic vaktim olmuyor ancak 1 lt icebilmisim..

Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita
🌺
Aslında senin menü de benimki gibi kısa. AfiyetOlsun
Adam mutfakta çekirdek çitledi şimdi bişeyler yiyor takır tukur ses geliyor yattım bende açlıktan 😂
Benimkilerde sürekli abur cubur alıp yiyorlardı. Yarısını ayrı koyup yarısını göstermeye başladım. Diğer yarısını uygun zamanda çıkarıyorum. Hem insanın canı istiyor hem de abur cubur herkese zararlı sonuçta.
Yaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınız😂 bu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum 😞
Geçmiş olsun
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos spor yapamadim belimde siddetli bir agri var yarin da misafir var kslkip hazirlik yspmam lazim ama yatiuorum sabahtan beri 3k adim atmisim ama cok az oldugu icin gondermeye deger görmedim
Ben 1k yı bile boşa gitmesin diye yazıyorum 🤣

Cemoos Cemoos geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Birden fazla kilo verdin vücut direncin düştü iyice. Sabahları kahvaltı sonrası meyvelerden tabak yap kendine. Yemeye çalış.

11 Ekim
Sabah sütlü kahve

Öğlen yarım kaşarlı tost (okulda nöbetçiydim çıkamadım)
Ayran

Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter

Akşam
1 muz , 2 ceviz, 4 kaşık yoğurt , Tarçın karışımı

Su:2 üstü
Çok çok çok iyi besleniyorsun süpürge ben hala burdayım hatunların bu kadar az yeme ile nasıl ayakta kaldiklarina şok oluyorum maşallah hepimize :KK68:

Ben ekmek yiyom benimde gurulduyor merak etme🤣🤣🤣
Biz 9. Takımda arada yemin ederdik kızlarla ekmeğe,tatlıya 3 gün 1 hafta diye bana yine ondan lazım sanırım🤣🤣🤣🤣
Yemedigim zamanlar oldu aslında ama şu an vazgeçilmez gibi davranmanın anlamı ne bilmiyorum. Dur bakım yarın yemiycem kendime sozz🤭

Süper menü bence afiyet olsun canım🥰

Benimkide öyle oldu şu ara bende sordum geçen ufaktan zoruna gidiyor benim beyin 🤣🤣 şu siralar ise yogunlasinca hemen 3 kilo gitmiş yemekten kesmedi işi sadece biraz ağırlaştı sadece🙄🙄deli olacağım nasıl yani nasil

Afiyet olsun canım. 🥰
Bizimki hormonları alt üst olmuyor ki regl de bile nasıl değişiyor dengemiz onlar bu konuda bizden şanslılar

Eşimde ekmeği azalttığı an kilo veririm hemen ve uzun süre sabjt kalabilir

Ah canim işte kilon ne kadar azsa vermen okadar zorlaşıyor malesef yani sende 57 kilo olsan gram verirsin aca
Senin derdin de çok beeee :işsiz: verecek kilon az diye derdin yok sanıyor bu minik :işsiz:

tarcınlı hindistan cevizi yağlı kahvemle selam kızlar içip hemen spora başlayacam inşAllah 😊

Eklentiler

• IMG_20231012_082949.jpg
    IMG_20231012_082949.jpg
    187 KB · Görüntüleme: 27
Yaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınız😂 bu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum 😞
Geçmiş olsun canım 🥰

Back