- 18 Aralık 2018
- 2.505
- 8.744
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler neden böyle ya benimki de ağzına abur cubur bişeyler atmış geldi yanımaBeyim meyve tabağı yap diyo bu saatte asla dedim oturdu yedi kendi meyvesini![]()
Dilerim en kısa sürede iyileşir, eski sağlığına kavuşursun.Ayy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo
Yok böyle grip bir hafta oldu ya geç artık geç aman dikkat edin![]()
Benim kızın artık büyüyecek yeri kalmadı da sağol canımNice yillara o zaman saglikla büyüsün insallah![]()
Çok teşekkürler delficimDilerim en kısa sürede iyileşir, eski sağlığına kavuşursun.![]()
Geçmiş olsun canımAyy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo
Yok canim bu menü cok bile banaNasıl yaa kız akşam az olmamış mı doydun mu ya ekmek yada salata ekleseydin akşama. Çünkü salata da hem mideyi dolduruyor hemde baya tok tutuyor .
Afiyet olsun yoksa menü süper![]()
Ah canim işte kilon ne kadar azsa vermen okadar zorlaşıyor malesef yani sende 57 kilo olsan gram verirsin acaYa benim yediğimin 3 te biri bile değil nasıl az kilo veriyorsunuz siz ..hen bu kadar yesem 45 kilo olurum![]()
Aynen cemosum yaptim bile yatmadan@Brokilo banlı ama wp dan menüsünü alcam cezaları da duruyo
@Sulukuleli 1 gün cezan kalmış
@accessdenied geçmiş olsun bacım bitti cezan
@Artemissisipi seninde bitmiş arte
prensesss016 salı cezalı yapar bugün yazmışsın zaten prenses
@bendenizefenim pazartesi bir gün cezan var pilavı saymadım yine de çok abartma pilavı![]()
Neden kizin kac yasindaki ?benim hayalimde sen 27 28 yasinda yeni evli citir bir kizdinBenim kızın artık büyüyecek yeri kalmadı da sağol canım![]()
30 geçeli oldu bayaNeden kizin kac yasindaki ?benim hayalimde sen 27 28 yasinda yeni evli citir bir kizdin![]()
Allah bagislasin gercekten erken evlenmissin ben cok erken evlendim dogurdum sayilmaz ama benimde 15 yasinda bi ergenim var30 geçeli oldu baya
Kız 17 yaşına girdi bugün
Erken evlendim erkenden doğurdum başka da olmadı![]()
Yok yok ben baya erken evlendim ahdhdhdAllah bagislasin gercekten erken evlenmissin ben cok erken evlendim dogurdum sayilmaz ama benimde 15 yasinda bi ergenim var![]()
Takribi hangi senelerde normale donuyorlarYok yok ben baya erken evlendim ahdhdhd
En azından kızım olmuş napiyim
Ayy ergen deme duyacak tahammülüm kalmadı ama bu sene baya normalleşti inşallah senin ki de 1-2 seneye atlatır ergenligi![]()
16 sinde normal oldu dağlara taşlara maşallah diyin deTakribi hangi senelerde normale donuyorlar
Bendede var bı 14 yaşında sağolsun dişimi sikmaktan dişlerimin hepsi ağrıyor hergun![]()
Geçmiş olsun canım. 2 kişiden bir hasta gibi şu siralar ki bu sene kış çok çetin geçecek diyorlar rabbim sağlık versin ins.Ayy kızlar her yerim kırılıyor sanki kemiklerim kırılmış hareket ettikçe çıtır diye ses geliyo
Sagol canımGeçmiş olsun canım. 2 kişiden bir hasta gibi şu siralar ki bu sene kış çok çetin geçecek diyorlar rabbim sağlık versin ins.
Aman sakinlessinler ins. Maşallah kızına da bol sevgi muhabbetiniz olsun ins.16 sinde normal oldu dağlara taşlara maşallah diyin de
12 den 16 ya perişan etti bu kız beni de bu sene iyiydi bakalım 17 de neler gorucez![]()