• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sagol canım
Ya ben okulda kaptım gibi çocukların hepsi bir gün mutlaka hasta 🥺
Hayır iyilesen birini de görmedim galiba bu kış böyle geçecek 🤷
Sanki evet öyle olacak gibi. Benim kızlarda biri iyileşme diğeri hasta e evden hastalık gitmeyince kısır döngü gibi hastalik dolanıyor havalar soğuduğundan beri mesai başladı diyoruz eşimle.

Aman sakinlessinler ins. Maşallah kızına da bol sevgi muhabbetiniz olsun ins.

Ya kızim beni düşmanı gibi görüyor yav. Ne desem mutlaka tersini diyor çoğu zaman dediğime geliyor ama hiç o değilde burnundan kıl aldırmıyor yavrucagim sağolsun. 🤭
Ayy biz öyle çok kavga ettik ki neredeyse her gece.
O telefon yüzünden çok ettik
Ne desem yapmaz değişik bişey ama sonunda normalleşti sakinledi.
İşte bu hormonlar ne yapıyorsa bu çocuklara.
İnşallah hemen kolay atlatirsiniz ben böyle ergenlik görmedim ya yoktu bizim zamanimizda

Ayy biz öyle çok kavga ettik ki neredeyse her gece.
O telefon yüzünden çok ettik
Ne desem yapmaz değişik bişey ama sonunda normalleşti sakinledi.
İşte bu hormonlar ne yapıyorsa bu çocuklara.
İnşallah hemen kolay atlatirsiniz ben böyle ergenlik görmedim ya yoktu bizim zamanimizda
Ay bende bazen diyorum aslında anlatmak istediğimin tersinimi söylesem daha mı etkili olur ki düşünüyorum . Sonuçta benim tersim ne varsa onu yapıyor🤭🤭
Çok tehlikeli zamanları gerçekten dış faktörler belli, e telefon zaten belli kötülüklerden korusun rabbim hepimizin evladı.
Şimdiki zamanın herşeyi değişik ben bu yaslardayken ne kadar olgunmusum ne kadar anlayışlı falanmisim diyorum şimdi kızıma bakınca
Bazen demekki diyorum ben yetistiremedim Amannn analık delilik diyorlar ya şimdiler de bence zirdelilik hemde 3 çocuk analigi :KK53: :KK70:

Ay bende bazen diyorum aslında anlatmak istediğimin tersinimi söylesem daha mı etkili olur ki düşünüyorum . Sonuçta benim tersim ne varsa onu yapıyor🤭🤭
Çok tehlikeli zamanları gerçekten dış faktörler belli, e telefon zaten belli kötülüklerden korusun rabbim hepimizin evladı.
Şimdiki zamanın herşeyi değişik ben bu yaslardayken ne kadar olgunmusum ne kadar anlayışlı falanmisim diyorum şimdi kızıma bakınca
Bazen demekki diyorum ben yetistiremedim diyorum. Amannn analık delilik diyorlar ya şimdiler de bence zirdelilik hemde 3 çocuk analigi :KK53: :KK70:
Yok ya o ters anlamakla alakalı değil işlerine geldiği gibi işte
Sonra haklı vikiyoruz yine bı trip var bunlarda.
Ben o yaşlarda kocaya kacmistim yine benim kız iyi diye çok şey etmiyorum 😂
Ama telefon,sosyal medya çok korkuttu beni en tehlikeli zamanları ona dikkat et gerisi hallolur inşallah.
Eskiden yoklu vardı anneler babalr ondan çok çekti şimdi etraf çok kötü bizde onu gördük işte.
Yine şükür diyelim napalim 🤷

Yok ya o ters anlamakla alakalı değil işlerine geldiği gibi işte
Sonra haklı vikiyoruz yine bı trip var bunlarda.
Ben o yaşlarda kocaya kacmistim yine benim kız iyi diye çok şey etmiyorum 😂
Ama telefon,sosyal medya çok korkuttu beni en tehlikeli zamanları ona dikkat et gerisi hallolur inşallah.
Eskiden yoklu vardı anneler babalr ondan çok çekti şimdi etraf çok kötü bizde onu gördük işte.
Yine şükür diyelim napalim 🤷
Öyle tabi kendimizden uzaklastirmamamiz lazım ki başka yerlerde aradıklarını bulduklarını sanmasınlar.

Ben kaçmadım ama 17 imde evlendim derdime neyse .🤭 sanki evde kalacaktım . Hayırlısı buymuş tabi de şimdiki ben 17 yaşındaki kıza evlenme derdim🤐

Şükür bugunumuze dediğin gibi 🤗

baltasar baltasar bacimm nerdesin sen tamam birincisin şampiyonsun da temelli git demedik insan özler bı selam verir 😂
Dokunulmazlığının bu kadar da hakkı verilmez ki ama 🤪
Yaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınız😂 bu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum 😞

Yaa var ya çok haklısın ama hasta oldum ya farenjit oldum. Ne adım vaaarr ne su içmek vaaar. Bu hafta dokunulmaz olmak iyi geldi yoksa beni kovardınız😂 bu hafta eksi beklemiyorum.. hatta artı olmasın da diyorum. Çok enerjsiiz halsizim 2 gündür göz kararması baş dönmesi o yüzden pek yemeksiz de kalmamaya çalışıyorum. Yazılanlara da hiç yetişemiyorum 😞
Yaa geçmiş olsun cabuk iyileş inşallah 🙏

Yaa çok geçmiş olsun ❤️ bu ödül isabet olmuş o zaman. Dikkat et kendine neden göz kararması yaşıyorsun ya

Geçmiş olsun canım inşallah kolay geçer biter butun topik hasta inan çok zor geciyo 😔

İyi geceler 💤

images

Çok geçmiş olsun, çabuk iyileşmen dileğiyle.💐🌸🌺🙏

Back