- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Benim icin en buyuk degisiklik duzenli spor ve aksam cay yanında yemedigim kuruyemis tatli vs ekmek yemesem de aksamlari karbinhidrat yiyorum cunki ben illaSence iki haftada 4 kilo vermende en buyuk etken ekmek mi oldu yoksa hepsi birden mi sanirsam ben zaten cok ekmek yemedigim icin o 2 dilimi yeyip yememek beni cok etkilemiyor ama tatliyi kestigim an ve aksam yemegini erken yedigim an kilolar veriliyor catir catir resmen kac kere tecrube ettim
Tek öğünde ne yedinTek öğün yedim.
Bol kahve ve çay içtim.
Bugün dukan birası yaptım yine.
Su 1lt ictim
Eki Görüntüle 3316299
Afiyet olsun. Kız benim menü niye destan gibi oluyor azıcık seninki. Mesela kısırı sade mı yedin yaninda salata,turşu hicbirsey yemedin mi
Benimki de aç gezer zayıflayamaz evlendik koca göbeği oldu hala aynıEşim yarım beyaz ekmek
Bir kase mantar çorbası
4 tane en büyük biber dolması
Yoğurt yedi.
Az sonra çayla abur cubur da yer.
Gece de acıktım der yine biseyler bulur.
Yine de zayıflıyor adam ya sinir oldum bak yine
Mesela ben sabahları menemen yada yağlı yumurta gibi şeyler yiyorum sabah 2 dilim yiyoruz zaten ekmek.Ekmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miben uzun suredir 3 4 yildir aksamlari ekmek yemiyorum ama kahvaltida 1 ya da 2 yiyorum cok denedim ama yapamadim tamamen kesmem mümkün degil
Kesinlikle bende kahvaltıda sadece hastalanmış yumurtayı ekmeksiz yiyebilirimEkmegi tamamen birakanlara şaşiyorum kizlar menemeni nasil yiyorlar ya da tavada yumurta yaptin diyelim ekmeksiz nasil yenir ya!o midemi bulandirir benim ya da peynir ekmeksiz yenir miben uzun suredir 3 4 yildir aksamlari ekmek yemiyorum ama kahvaltida 1 ya da 2 yiyorum cok denedim ama yapamadim tamamen kesmem mümkün degil
Söyleyeyim mi?Tek öğünde ne yedin
Adım süper ayağına sağlık canım
Dukan birasini arada bende yapıyorum
Afiyet olsun canım ohh adım ne sahaneeSabah
Sade nescafe
Bir kase yoğurda karıştırılmış avuç içi kadar karışık kuru meyve ve 3 ceviz
Öğle
Üç adet köz biber
İki dilim ekmek
Akşam
1 dilim kıymalı hamur işi
1 kase yoğurt
Su 2 litre oldu. 20 dk kalça + 10 dk kol ve omuz çalıştım. Cezamla birlikte 16 bin adım attım.Cemoos
Eki Görüntüle 3316310
Makarna varken erişteyi bilemedim canim. Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar hanımlaar
Sabah normal ekmek 4 parmak kadar tost çay
Öğle 3 kaşık makarna 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç fıstık 1 erik
Akşam 7 yk bezelye 3 kaşık erişte salata ayran
Su içemedim ya 1 lt anca :’(
Spor da yürüyüş
6000 adım
Cemoos
Makarna,erişte gibi bişey de işte agxhxhhd
Abbov cezalık birşey mi varrr yoksammmm
Evet haklısın bende bilemedimMakarna varken erişteyi bilemedim canim. Afiyet olsun canım
Ayyy dur kizz sen hamileydim. Öncelikle hoşgeldin sağlıcakla al kucağına ins. Bebise şifa olsun bebeğe yarasın canim.Evet haklısın bende bilemedimçocuklar isteyince yaptım tadına bakim dedim 3 kaşık olmuş
Yok canım.Istenmeyentuyy yaa oslem senin 2 cezani takip ettim bu hafta kaç 10000 adım attın 4 olması lazım.
Haydiii gelelim menü nasıl olmaz örneğineHayırlı akşamlar hanımlaar
Sabah normal ekmek 4 parmak kadar tost çay
Öğle 3 kaşık makarna 1 kase yoğurt
Ara 1 avuç fıstık 1 erik
Akşam 7 yk bezelye 3 kaşık erişte salata ayran
Su içemedim ya 1 lt anca :’(
Spor da yürüyüş
6000 adım
Cemoos
Ayy hoşbuldum teşekkür ederimAyyy dur kizz sen hamileydim. Öncelikle hoşgeldin sağlıcakla al kucağına ins. Bebise şifa olsun bebeğe yarasın canim.
Tamam işte 2 bitti 2 kaldı yaparsin senYok canım.
Bir de kürek cezası ver.
Bugün 3 oldu tatlım.Tamam işte 2 bitti 2 kaldı yaparsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?