• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Haydiii gelelim menü nasıl olmaz örneğine 🙄
Şimdi canım normal ekmeği su dakika bırak aldır eşine tam buğday ekmeği dilimli olsun yap onunla tostunu bu bir önemli
Hadi arada makarna yedin 3-4 kaşık yoğurtlu gayet normal.
Aksama erişte olmaz
Bezelye mi yaptın yanına biraz et,köfte yada tavuk ekle erişte çıksın oradan.
3 öğün karbonhidrat almışsin sen bununla bugün en az +300 kalori alırsın🤷
Haklısın ekmek aldırıcam en kısa vakitte :olamaz:
Bidahakine daha dikkat edicem inşaAllah kaptanım 🫡

Ayy hoşbuldum teşekkür ederim 😂😍 amin inşaAllah 🤲🏻🤲🏻
Olsun hamileyim diye çok insaf etmeyin bak öyle olursa yerim ben :olamaz:
Cemoos Cemoos kızacağın yerde kız abartırsam 🫣
Ay ne bileyim kiyamadim cocuklara yaptım diyince canın çeker falan bişey olur yeme diyemedim🤭

Son düzenleme:
Cemoos Cemoos geçen haftaki 2.cezam😅 yeter demi 🙊
20231010_211352.jpg
Screenshot_20231010_214803_Samsung Health.jpg

Ya aslında bi bakıyorum atıyorum suyu bi bakıyorum tutuyo vücudum. Bu hafta içerek deneyim bi en az 2 lt baktım olmuyor tutuyo vücudum, canım istedikçe içeyim
Hamilelikle alakalı olabilir mi? Su içmek önemli ya. İhtiyacın var ki 2 litre içiyorsun. Ben mesela 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum

Sabah
K.k peynir (hadi çözün bunu)
3 zeytin
1 domates 1 yumurta
2 dilim ekmek

Öğlen haşlanmış mısır
Şekersiz kahve
Bir avuç çiğ kuruyemiş

Akşam balık
8 bardak su
Egzersiz Leslie 30 dk
Cemoos Cemoos
Kars kaşarı peyniri mi ahxhdhhd
Küflü kaşar peyniri olabilir
Ayy benim eşim tarafı ardahanli ya yine gelmiş bize bussuru küflü çevik peyniri bıktım artık 🥺
Yeri gelmişsin soyliyeyim dedim 😂

Labelle hoşgeldin başladın dimi diyete menü egzersiz su bildirimlerini bekliyorum senden de 😁
Tartı fotosu da at listeye ekleyelim canım 🤗
Hoşbuldum. Tam olarak başlayamadım diyete, bilmiyordum bildirim yapacağımı, yarından itibaren paylaşırım. Teşekkürler

Hamilelikle alakalı olabilir mi? Su içmek önemli ya. İhtiyacın var ki 2 litre içiyorsun. Ben mesela 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum
Yok işte sadece canım istediğinde içiyorum oda 2 lt etmiyor zorlarsam 2 lt oluyor, bide hamilelikten öncesinde de böyleydi benim

Back