- 18 Mart 2021
- 11.866
- 63.963
- 548
Hah tamam ben onu kaçırmışım demek ki zaten yürüyorsun mecbur diye ses cikartmadimn 3 oldu tatlım.
Pazartesi başladım.
Aaaa ben zaten hergun yürüyorum ki .
Kader mahkumuyum.
Neyin pazarlığını yapiyorsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah tamam ben onu kaçırmışım demek ki zaten yürüyorsun mecbur diye ses cikartmadimn 3 oldu tatlım.
Pazartesi başladım.
Aaaa ben zaten hergun yürüyorum ki .
Kader mahkumuyum.
Neyin pazarlığını yapiyorsam
Haklısın ekmek aldırıcam en kısa vakitteHaydiii gelelim menü nasıl olmaz örneğine
Şimdi canım normal ekmeği su dakika bırak aldır eşine tam buğday ekmeği dilimli olsun yap onunla tostunu bu bir önemli
Hadi arada makarna yedin 3-4 kaşık yoğurtlu gayet normal.
Aksama erişte olmaz
Bezelye mi yaptın yanına biraz et,köfte yada tavuk ekle erişte çıksın oradan.
3 öğün karbonhidrat almışsin sen bununla bugün en az +300 kalori alırsın
Su iç bideHaklısın ekmek aldırıcam en kısa vakitte
Bidahakine daha dikkat edicem inşaAllah kaptanım
Ya bişe dicem su bana kilo aldırıyoSu iç bide
1 lt az sen en az 2 iç her gün.
Gözünün önünde su şişesi olsun git gel iç doldur onu
Ya şu içtikçe sisersin bol bol tuvalete gidersin gitmiyor mu agxgxgxgxhYa bişe dicem su bana kilo aldırıyo
İşte tuvalate gitmiyoruummm kalıyor o suuu az gidiyorum atamıyorum suyu, tutuyo vücudumYa şu içtikçe sisersin bol bol tuvalete gidersin gitmiyor mu agxgxgxgxh
Anladim o zaman nasıl zayıflayacaksan öyle su içİşte tuvalate gitmiyoruummm kalıyor o suuu az gidiyorum atamıyorum suyu, tutuyo vücudum
Ya aslında bi bakıyorum atıyorum suyu bi bakıyorum tutuyo vücudum. Bu hafta içerek deneyim bi en az 2 lt baktım olmuyor tutuyo vücudum, canım istedikçe içeyimAnladim o zaman nasıl zayıflayacaksan öyle su iç
Ay ne bileyim kiyamadim cocuklara yaptım diyince canın çeker falan bişey olur yeme diyemedimAyy hoşbuldum teşekkür ederim amin inşaAllah
Olsun hamileyim diye çok insaf etmeyin bak öyle olursa yerim ben
Cemoos kızacağın yerde kız abartırsam
Hamilelikle alakalı olabilir mi? Su içmek önemli ya. İhtiyacın var ki 2 litre içiyorsun. Ben mesela 1.5 litreyi zorlayarak içiyorumYa aslında bi bakıyorum atıyorum suyu bi bakıyorum tutuyo vücudum. Bu hafta içerek deneyim bi en az 2 lt baktım olmuyor tutuyo vücudum, canım istedikçe içeyim
Tamam ben zaten Ahsen hasta diye onu silmiştim bu hafta da sen hastasin artı gelme de iyileş ne yaparsan yap
Kars kaşarı peyniri mi ahxhdhhdSabah
K.k peynir (hadi çözün bunu)
3 zeytin
1 domates 1 yumurta
2 dilim ekmek
Öğlen haşlanmış mısır
Şekersiz kahve
Bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam balık
8 bardak su
Egzersiz Leslie 30 dk
Cemoos
O zaman bu cepte kalsın ceza olursa sayalımTamam ben zaten Ahsen hasta diye onu silmiştim bu hafta da sen hastasin artı gelme de iyileş ne yaparsan yap
Hoşbuldum. Tam olarak başlayamadım diyete, bilmiyordum bildirim yapacağımı, yarından itibaren paylaşırım. TeşekkürlerLabelle hoşgeldin başladın dimi diyete menü egzersiz su bildirimlerini bekliyorum senden de
Tartı fotosu da at listeye ekleyelim canım
Olmaz öyle azcik kaldır dotunu günlük egzersiz saydım bunu sgsgsggsO zaman bu cepte kalsın ceza olursa sayalım
Yok işte sadece canım istediğinde içiyorum oda 2 lt etmiyor zorlarsam 2 lt oluyor, bide hamilelikten öncesinde de böyleydi benimHamilelikle alakalı olabilir mi? Su içmek önemli ya. İhtiyacın var ki 2 litre içiyorsun. Ben mesela 1.5 litreyi zorlayarak içiyorum